• Fri fragt
  • Danmarks bedste reklameartikler
  • Altid korrektur og tilbud
Udforsk

18. september 2018

Krus til kontoret

Hos os finder du et af markedets største sortimenter af krus. Vi har modeller i alle mulige farver og former. Bestil krus hos os og pep kontoret op til efterået!

Bestil krus
Sæson

14. august 2018

Bestil paraplyer til efteråret

Axon Profil har paraplyer som klarer masser af regn og storm. Bestil paraplyer med tryk inden efteråret er over os!

Køb paraplyer
Udforsk

11. juli 2018

T-shirts i alle regnbuens farver

Udforsk vores store sortiment af t-shirts. Vælg mellem trendy, sporty, behagelige og stilrene t-shirts i alle regnbuens farver.

Se vores t-shirts
Nyheder

31. maj 2018

Sommerens nyheder

Vi har fyldt webshoppen med masser af nye produkter. Her finder du alt fra aktivitetsarmbånd og højtalere til badebolde og køletasker.

Se vores nyheder
Sæson

8. maj 2018

Badebolde til stranden

Vi har sommerens bedste badebolde der bidrager til masser af glæde og fællesskab. Et meget populært produkt, der egner sig til en rigtig god sommer!

Køb badebolde
Historie

27. april 2018

Skriveredskabernes udvikling

Skriveredskaber, som vi kender dem i dag, ligger milevidt fra de første skriveredskaber, som mennesket opfandt og tog i brug. Derfor har vi lavet en grafik, der viser skriveredskabernes udvikling op gennem tiden. I grafikken kan du se hvilke skriveredskaber, der er blevet brugt, og hvornår man brugt dem.

Læs mere
Helse

5. april 2018

Kom i gang med træningen

Foråret er endelig her og vejene er fulde af motionister. Nu starter træningssæsonen for alvor! Sportsflasker med tryk er en perfekt gave til medarbejdere og kunder, der giver dem motivationen til at komme tilbage til træningen. Oplev Axon Profils brede udvalg af sportsflasker i dag!

Køb drikkedunke
Øko

12. marts 2018

Fairtrade for fremtiden

Hos Axon Profil er det vigtigt for os, at vores produkter fremstilles under gode forhold. Derfor håber vi at kunne inspirere vores kunder til at tænke miljøbevidst og langsigtet, og vælge blandt vores Fairtrade-certificerede reklameartikler.

Til Fairtrade
Teknik

7. februar 2018

Prøv Promo Finder

Er du usikker på hvad du skal bestille? Frygt ej. Hvis blot du kender farve, mængde eller budget, så test Axon Profils unikke værktøj Promo Finder™. Værktøjet giver dig personlige produktforslag baseret på dine unikke søgekriterier. Det kan ikke være nemmere end det!

Test Promofinder
Kunde-service