Newsroom

Betænksom

27. november 2019

En betænksom gave

En førstehjælpstaske med tryk er både en omtænksom og værdsat kundegave. Vis hvor meget du interesserer dig for dine kunder, og bestil din førstehjælpstaske allerede i dag.

Til førstehjælpstasker
Jul

28. oktober 2019

Drop julestress i år

Igen i år er tiden løbet fra os og pludselig er det jul igen. Du kan dog allerede nu bestille dit juleslik og glemme alt om julestress. Vi har et af markedets største udvalg af julegodter fra chokolade til adventskalendere.

Bestil juleslik
Eksklusive

29. august 2019

Elegante metalkuglepenne

En solid metalkuglepen er en luksuriøs reklameartikel med stor reklameværdi. Hos Axon Profil finder du et stort sortiment af metalkuglepenne til den rigtige pris og fra lave minimumskvantiteter.

Køb metalkuglepenne
Sæson

24. maj 2019

Stil skarpt på dit brand

Solbriller med tryk. Et produkt der emmer af sol og sommer. Find din favorit i landets største sortiment.

Køb solbriller
Klassiker

24. april 2019

Notesbøger med dit logo

Stilrene og praktiske notesbøger. En klassikker som aldrig går af mode. Opdag markedets største sortiment af notesbøger.

Til notesbøger
Påske

5. marts 2019

En bedre påske

Få højtider er lige så tæt forbundet med slik som påsken. Hos Axon Profil finder du et af markedets største udvalg af påskeslik. Hvilken er din favorit?

Bestil påskeslik
Grøn reklame

19. februar 2019

Sig det med blomster

Planter og frøposer med tryk er en god måde at sige tak på og samtidig gøre reklame. Opdag kraften i grøn reklame!

Se vores planter
Opdag

2. januar 2019

Pak så du bliver synlig

Pakketape med tryk er en vital del i enhver e-handels markedsføring. For en lille omkostning får man både god reklame og fine pakker. Vi har pakketape som fremhæver dit brand!

Til pakketape
Opdag

18. december 2018

Rygsække med tryk

Axon Profil leverer rygsækkene til et aktivt liv. En rygsæk med tryk er ikke bare en perfekt gave, men også en fremragende reklamesøjle i en masse forskellige sammenhæng. Find din farvorit i dag!

Køb rygsække
Udforsk

18. september 2018

Krus til kontoret

Hos os finder du et af markedets største sortimenter af krus. Vi har modeller i alle mulige farver og former. Bestil krus hos os og pep kontoret op til efterået!

Bestil krus
Sæson

14. august 2018

Bestil paraplyer til efteråret

Axon Profil har paraplyer som klarer masser af regn og storm. Bestil paraplyer med tryk inden efteråret er over os!

Køb paraplyer
Udforsk

11. juli 2018

T-shirts i alle regnbuens farver

Udforsk vores store sortiment af t-shirts. Vælg mellem trendy, sporty, behagelige og stilrene t-shirts i alle regnbuens farver.

Se vores t-shirts
Nyheder

31. maj 2018

Sommerens nyheder

Vi har fyldt webshoppen med masser af nye produkter. Her finder du alt fra aktivitetsur og højtalere til badebolde og køletasker.

Se vores nyheder
Sæson

8. maj 2018

Badebolde til stranden

Vi har sommerens bedste badebolde der bidrager til masser af glæde og fællesskab. Et meget populært produkt, der egner sig til en rigtig god sommer!

Køb badebolde
Historie

27. april 2018

Skriveredskabernes udvikling

Skriveredskaber, som vi kender dem i dag, ligger milevidt fra de første skriveredskaber, som mennesket opfandt og tog i brug. Derfor har vi lavet en grafik, der viser skriveredskabernes udvikling op gennem tiden. I grafikken kan du se hvilke skriveredskaber, der er blevet brugt, og hvornår man brugt dem.

Læs mere
Sundhed

5. april 2018

Kom i gang med træningen

Foråret er endelig her og vejene er fulde af motionister. Nu starter træningssæsonen for alvor! Drikedunke med tryk er en perfekt gave til medarbejdere og kunder, der giver dem motivationen til at komme tilbage til træningen. Oplev Axon Profils brede udvalg af drikkedunke i dag!

Køb drikkedunke
Eco

12. marts 2018

Fairtrade for fremtiden

Hos Axon Profil er det vigtigt for os, at vores produkter fremstilles under gode forhold. Derfor håber vi at kunne inspirere vores kunder til at tænke miljøbevidst og langsigtet, og vælge blandt vores Fairtrade-certificerede reklameartikler.

Til Fairtrade
Teknik

7. februar 2018

Prøv Promo Finder

Er du usikker på hvad du skal bestille? Frygt ej. Hvis blot du kender farve, mængde eller budget, så test Axon Profils unikke værktøj Promo Finder™. Værktøjet giver dig personlige produktforslag baseret på dine unikke søgekriterier. Det kan ikke være nemmere end det!

Test Promofinder