• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Kundeservice

Ring til os

33 37 71 25 Mandag til fredag 09.00-17.00

Kontakt os

Tak!

Vi vender tilbage så hurtigt vi kan.

Bestilling

Du bestiller nemmest via vores webshop. Den er enkel at anvende. Du kan også vælge at maile din bestilling til info@axonprofil.dk
Du skal altid godkende et digitalt korrektur og et tilbud inden bestillingen bliver bindende.
Da der ofte er store omkostninger forbundet med prøvetryk er dette kun muligt ved meget store bestillinger. Vi sender i stedet altid et digitalt korrektur, hvor du tydeligt kan se hvordan trykket kommer til at blive placeret på produktet.

Mærkningsmetoder

Tryk er den mest anvendte mærkningsmetode og findes i en række forskellige varianter så som screen-, transfer- og tampotryk. Ens for dem alle er at motivet og alle dets detaljer fremstår i den ønskede farve. Hver trykfarve angives som en PMS-farve.
Ved 4-farves fototryk trykkes produktet i et valgfrit antal farver. Denne trykteknik, som også kaldes digitaltryk eller CMYK-tryk, muliggør tryk af meget avancerede tryk som f.eks. fotos.
Lasergravering er en eksklusiv og meget slidstærk mærkningsmetode, hvor motivet brændes ind i produktet. Lasergravering sker som udgangspunkt kun på produkter i metal. Motivet fremtræder i produktets metalfarve, altså oftest i enten sølv eller bronze.
Ved brodering indebærer at motivet bliver syet ind i produktet. Brodering koster det samme uanset antallet af farver i motivet. Denne mærkningsmetode er meget slidstærk.
Ved embossing fremtræder motivet ophøjet og uden farve på produktet. Denne mærkningsmetode anvendes normalt kun på produkter i skind eller papir.
Ved debossing fremtræder motivet nedsunket og uden farve på produktet. Denne mærkningsmetode anvendes normalt kun på produkter i skind eller papir.
Vi har normalt brug for en trykfil, som er en vektorfil. Vektorfiler er normalt gemt som en EPS-fil. I enkelte tilfælde er det også fint at anvende højtopløste bitmapsfiler (eksempelvis en JPEG-fil) med en upløsning på mindst 300 dpi. Kontakt os gerne, hvis du ikke er sikker på, om en fil fungerer.
En EPS-fil er en såkaldt vektorfil. En vektorfil kan forstørres op og ned uden at det går ud over kvaliteten, hvilket gør den velegnet til mærkning.
Ja, vi hjælper gerne med at lave en EPS-fil, hvis du ikke har den. Denne service er normalt gratis, hvis du bestiller hos os. For at vi skal kunne lave en EPS-fil, har vi brug for et forlæg i form af et stort billede i JPEG-, PDF- eller TIFF-format.
EPS-filer kan kun åbnes i specielle tegneprogrammer. Kan du ikke åbne EPS-filen er det sikkert fordi du ikke har installeret et sådant program på din computer.
En EPS-fil er normalt gemt med endelsen eps. For med sikkerhed at kunne vide, om det er en ægte EPS-fil med vektoregenskaber, skal den tjekkes i et tegneprogram.
For at de bestilte varer skal få tryk i den rigtige farve, har vi brug for at vide, hvilken trykfarve du ønsker, at vi skal anvende. Trykfarven angiver du som en Pantonekode, også kaldet PMS-kode. Denne kode bestemmer helt og aldeles hvilken farve trykket får. Hvis du ikke har en PMS-kode kan du overlade det til os at afgøre hvilken PMS-kode der bedst modsvarer farven i din trykfil. I de produkter hvor der indgår 4-farvestryk behøver du ikke angive PMS-koder.

Levering

Ja, vi tilbyder altid fri fragt til en valgfri adresse i landet.
De fleste produkter har en leveringsstid på 2-3 uger fra modtaget bestilling. Den normale leveringstid for det enkelte produkt er anført på den respektive produktside under rubrikken ”Fakta”. Ofte kan vi presse leveringstiden ned hvis det haster. Kontakt os hvis du har en specifik deadline, så tjekker vi om vi kan nå det.
Ja, vi har et antal produkter, som vi kan levere ekstra hurtigt. Du finder vores ekspresudvalg her
Alle varer leveres som firmapakke. Det er derfor vigtigt, at der er bemanding i kontortid hos modtageren. Det er desværre ikke altid muligt på forhånd at vide den nøjagtige dag og tidspunkt for levering.
Ja, det er muligt. Men der vil tilkomme en ekstra pris for fragt til den ekstra adresse, fragtprisen vil variere alt efter produkt og kvantitet.
Ja det gør vi, men mod et fragttillæg. Kontakt os så hjælper vi dig.

Pris & betaling

Priserne er altid opgivet ekskl. moms. Momsen er 25 %.
Betaling sker normalt mod 30 dages faktura. Almindeligt kreditcheck foretages altid i forhold til nye kunder. Privatpersoner betaler altid i forskud.
Som standard sendes fakturaen på mail, men vi kan også fakturere via EAN eller sende fakturaen med post. Det er også muligt at betale med kort via Mine Sider.
Du kan betale din faktura med kort på Mine sider. Vi tager imod Visa, Mastercard og American Express.

Andet

Axon Profil har markedets mest omfattende sortiment. På hjemmesiden finder du tusindvis af reklameartikler. Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger hjælper vi dog gerne med at skaffe produktet.
Vi har tilgængelige prøver på de fleste af de produkter, som ses på vores hjemmeside. Prøverne er gratis og skal ikke returneres. Undtaget er dog de dyrere produkter eller store antal. I disse tilfælde skal prøverne returneres i samme stand, som de blev modtaget.

Almene vilkår

Priser

Samtlige priser er angivet eksklusive moms.

Fragtomkostninger

Fragt er gratis til én leveringsadresse i Danmark.

Betalingsvilkår

For kreditgodkendte kunder hos Axon Profil sker betaling mod 30 dages faktura.

Leveringsvilkår

Bestilte varer leveres som firmapakke til den af kunden angivne leveringsadresse. Hvis varerne beskadiges eller forsvinder under transporten, er dette Axon Profils ansvar.

Gebyrer

Ingen faktureringsgebyrer, ekspeditionsgebyrer eller lignende tillægges.

Kundens ansvar

Det påhviler kunden at kontrollere, at den af os oversendte korrektur er korrekt.

Reklamation

Hvis en leverance indeholder beskadigede eller fejlagtige varer, beder vi dig umiddelbart at kontakte kundeservice. Returner aldrig varer uden først at have diskuteret reklamationen med kundeservice.

Fortrydelsesret

Det er ingen fortrydelsesret på bestilte varer. I de tilfælde, hvor mærkningen ikke er påbegyndt, forsøger vi dog altid i bedst mulige omfang, at tilgodese kundens ønske om at afbryde ordren. Eventuelle påbegyndte omkostninger debiteres dog altid.

Ejendomsretsforbehold

Solgte varer forbliver Axon Profils ejendom indtil deres fulde likviditet er indfriet.

Virksomhedsinformation

Adresse Axon Profil AB Hälsingegatan 49 SE-113 31 Stockholm Administrerende direktør Gustaf Gerleman Org.nr. 556709-1979 moms nr. SE556709197901

Axon Profil i Danmark

Adresse Axon Profil AB Gammel Kongevej 1 DK-1610 København V Tel 33 37 71 25 Mail info@axonprofil.dk

Økonomi

Reg nr. 5295 Konto nr. 0010032008 IBAN DK1552950010032008 BIC ESSEDKKK E-mail finance@axonprofil.com
Kunde-service