• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Nøgleringe

Nøgleringe med tryk er en prisvenlig og anvendelig reklameartikel der passer til de fleste mennesker. Hos Axon Profil finder du alt fra eksklusive metalnøgleringe til nøgleringe med LED-lys og oplukkere. Hvilken er din favorit?

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Tommestokke
Tommestokke

Tommestokke af bedste kvalitet fra Stabil og Hultafors.

Håndværktøj
Håndværktøj

Udforsk vores store udvalg af profileret værktøj.

Lommelygter
Lommelygter

Lommelygter med tryk med alle designs og prisklasser.

Kompas
Kompas

Find retningen! Kompas med eget tryk.

Maglite
Maglite

Kvalitets lommelygter fra Amerikanske Maglite.

Nøglebånd
Nøglebånd

Alle typer af nøglebånd med et stort udvalg af tilbehør.

Nøgleringe med tryk

Axon Profil har et bredt sortiment af smarte og funktionelle nøgleringe af plastik og metal. Vi har ligeledes et omfattende sortiment af nøgleringe med tryk eller gravering med unikke funktioner såsom kompas, pilleæsker, målestok og LED-lygte. Nøgleringe med tryk er et klassisk reklameprodukt, som har et smidigt format, og er billige i indkøb. De fås i et meget stort antal af forskellige former, hvilket gør, at der er rigtig gode muligheder for at indkøbe et utroligt unikt produkt.

Funktionel reklame

Nøgleringens grundlæggende funktion er, at gøre det nemmere at kende forskel på forskellige nøgler og nøglebundter. Vi ved alle hvor irriterende det er, når man har taget den forkerte nøgle med sig, og når der er mange nøgler at holde styr på. Man har nøgle til hjemmet, kontoret, sommerhuset, båden, cyklen, garagen for blot at nævne et par eksempler. Folk tager derfor gladeligt imod den nøglering, som de får i gave, samtidigt med at det er sjældent man tager sig sammen til at købe en selv. Nøgleringen er derfor et fantastisk reklameprodukt, som ofte giver reklame i meget lang tid.

Nogle populære varianter

For de fleste virksomheder er en almindelig nøglering i akryl med et monteret 4-farvestrykt papir det bedste valg. Det er en prisvenlig variant, som med sin store trykoverflade giver meget reklame for pengene. Denne type af nøglering kan fås i et antal af forskellige størrelser og udformninger. Du finder dem her. For dem som ønsker at give noget lidt mere eksklusivt, er en nøglering med lasergravering det perfekte valg. Mange mæglerfirmaer uddeler f.eks. husformede metalnøgleringe til deres klienter. Prismæssigt er forskellen mellem plastik og metal ikke særligt stort, og det er en pris, man bør betale, såfremt man har få, men vigtige kunder. Du finder dem her. LED-nøgleringe eller nøgleringe med LED-lygte, som de også kaldes, er vores mest populære form for nøglering. Den giver nøgleringen en ekstra funktion, og er, på trods af dette, meget billig i indkøb. Lyder det interessant? I såfald finder du dem her. Axon Profil har også et meget stort sortiment af forskellige typer af funktionsnøgleringe. Her finder du blandt andet nøgleringe med oplukker, fløjte, kompas, kniv og målebånd. Man kan ligeledes få nøgleringe med en pilleæske og nøgleringe som flyder. Og meget mere. Du finder flere oplysninger omkring disse her.

Kunde-service