1. Produkter

Kuglepenne.

Find din nye favorit blandt vores kuglepenne med logo.

Kuglepenne

Nye populære produkter

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Storsælgende favoritter

Bestil kuglepenne med logo

Kuglepenne er Axon Profils absolut mest populære reklameartikler. Hvert år sælger vi over én million kuglepenne med logo, i alle mulige farver, former og modeller. Hos os vælger du mellem mere end 700 modeller i alle prisklasser. Det er et billigt produkt, som ofte bare koster et par kroner i indkøbspris. Kuglepenne med logo er med andre ord en billig måde at markedsføre sit firma på.

Vores sortiment

Hos Axon kan du købe alle typer af kuglepenne med tryk: simple reklamekuglepenne, eksklusive metalkuglepenne, stiftsblyanter, blyanter, markører og tuscher. Vi tilbyder miljøvenlige kuglepenne såvel som blyanter fra kendte varemærker, som f.eks. Bic, Prodir og Parker. Hos os finder du også mange modeller som kan købes med hurtig levering og fra et lille antal. For dig med et stramt budget, så har vi også mange billige kuglepen modeller at vælge imellem. Vi anstrenger os for at skabe en virkelig bredde i vores sortiment. Sortimentet bliver konstant opdateret, så det kan betale sig ofte at besøge os ofte.

Gode råd til valg af kuglepenne

De fleste virksomheder som bruger profileringsreklame, bruger en eller anden form for kuglepen med logo i forbindelse med deres profilering. Hvorvidt det er simple kuglepenne i plastik eller eksklusive metalkuglepenne, afgøres til dels af hvor stor en mængde der skal deles ud, og til dels af hvad firmaet gerne vil signalere. For eksempel er det for et advokatfirma med få, men vigtige klienter, er det oftest en metalkuglepen eller en lidt mere eksklusiv plastikkuglepen, som er at foretrække. Er virksomheden i stedet en IT-virksomhed i en rivende udvikling, er det ofte en god idé at vælge en kuglepen, som udstråler innovationskraft og modernitet, og her er det snarere moderne designet plastikkuglepenne med reklametryk der er det bedste valg.

Store forskelle på trykoverflader

Kuglepenne med tryk har af naturlige årsager ofte en begrænset trykflade. Trykhøjden er normalt ofte blot 7-8 mm, selvom der findes modeller med en trykhøjde op til hele 16 mm. Kontakt gerne vores kundeservice hvis du har et højere logo, så hjælper vi dig med at anbefale en kuglepen med lidt større trykhøjde.

Fordele med kuglepenne med eget logo

Uanset hvilken model du vælger, er der mange fordele ved at bruge kuglepenne med eget logo i virksomhedens markedsføring. Af simple årsager. Kuglepenne er nogle som vi ofte mister, taber eller låner ud. Det betyder at de ofte skifter ejere mange gange i deres livscyklus og kan dukke op på de mest uventede skriveborde. Med det er sagt, er en kuglepen med logo en perfekt måde for ens firma at blive set på.