Skriveredskaber.

Skriveredskaber
  1. Produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Nye populære produkter

Storsælgende favoritter

Kuglepenne med tryk

Kuglepenne er Axon Profils absolut mest populære reklameprodukt. Vi sælger hvert år over én million kuglepenne med logo, i alle mulige farver, former og modeller. Hos os vælger du mellem mere end 700 modeller i alle prisklasser. Det er et billigt reklameprodukt, som ofte bare koster et par kroner i indkøbspris.

Vores sortiment

Vi tilbyder alle typer af penne: simple reklamekuglepenne, eksklusive metalkuglepenne, stiftsblyanter, blyanter, markører og tuscher. Vi tilbyder miljøvenlige penne såvel som penne fra kendte varemærker, som f.eks. Bic, Prodir og Parker. Vi anstrenger os for at have et utroligt bredt udvalg i vores sortiment. Sortimentet bliver konstant opdateret, så det kan betale sig at besøge vores hjemmeside ofte.

Gode råd til valg af kuglepenne

De fleste virksomheder som bruger profileringsreklame, bruger en eller anden form for kuglepen med tryk i forbindelse med deres profilering. Hvorvidt det er simple kuglepenne i plastik eller eksklusive metalkuglepenne, afgøres til dels af hvor stor en mængde der skal deles ud, og til dels af hvad firmaet gerne vil signalere. For eksempel er det for et advokatfirma med få, men vigtige klienter, er det oftest en metalkuglepen eller en lidt mere eksklusiv plastikkuglepen, som er at foretrække. Er virksomheden i stedet en IT-virksomhed i en rivende udvikling, er det ofte en god idé at vælge en kuglepen, som udstråler innovationskraft og modernitet, og her er det smart at vælge moderne designede plastikkuglepenne.

Store forskelle på trykoverflader

Kuglepenne med tryk har af naturlige årsager ofte en begrænset trykflade. Trykhøjden er normalt ofte blot 7-8 mm, selvom der findes modeller med en trykhøjde op til hele 16 mm. Kontakt gerne vores kundeservice hvis du har et højere logo, så hjælper vi dig med at anbefale en kuglepen med lidt større trykhøjde.

Fordele med tryk

Uanset hvilken type kuglepen du vælger, er der mange fordele ved at bruge kuglepenne med tryk. Dette skyldes at kuglepenne ofte har en tendens til at blive glemt eller lånt ud til en ny bruger, og dermed lander på et nyt skrivebord. Med det sagt, for hver ny unik kuglepen er der en chance for din virksomhed synes lidt ekstra.