1. Forsiden
 2. Tasker
 3. Muleposer

Muleposer med logo

Hos Axon Profil kan du vælge mellem over 280 forskellige muleposer med eget logo. Vi har alt fra bomuldsposer og juteposer til non-woven-poser og filtposer. Søger du efter miljøvenlige miljovenlige muleposer med logo så har du over 60 forskellige modeller at vælge fra. Har du travlt, så har vi også mange muleposer med ekstra hurtig levering. Fantastisk eller hvad? Har du fundet din favorit og ønsker at se en skitse? Intet problem! Send os blot din logotype og så fikser vi resten.

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Muleposer med logo

Muleposer med logo er en af Axons helt store bedst-sælgere. I vores sortiment har du et af markedets største sortimenter med hundreder af forskellige produkter at vælge imellem. Få hjælp via vores guide og få svar for at finde den perfekte mulepose for netop dine behov.

Muleposer med logo

Hvilket materiale bør jeg vælge?

Bomuld er det mest populære materiale når det gælder muleposer med logo. Det er et kompatibelt og holdbart materiale som kan vaskes i vaskemaskine. Bomuldsposer med logo er det bedste valg for dig som ønsker en klassisk stofpose. For dig som søger et miljøvenligt alternativ, bør vælge en model som er fremstillet af bomuld som enten er genanvendt eller økologisk. Bomuldsposerne findes i forskellige gramkvaliteter, dvs. forskellige tykkelser på stoffet. Det angives almindeligvis som g/ m² eller g m.

Non-woven et både billigt og miljøvenligt materiale. Materialet minder lidt om kraftigt papir. Non-woven poser med logo er perfekte når prisen skal være lav eller når poserne ikke er tænkt til at skulle bruges i længere tid. Med andre ord, er de perfekte produkter til messen eller eventet. Non-woven poser holder til nogle ugers brug, mere eller mindre. Ønsker man en større slidstyrke, bør man vælge en pose med et lamineret non-woven stof.

Jute er et slidstærkt og naturligt materiale. Materialet passer godt til dig som ønsker en virkelig naturlig mulepose med logo. Jute har ganske vist en grov struktur, hvilket gør at det blandt andet kun er muligt at trykke med 1-trykfarve.

Polyester er et meget slidstærkt materiale. En pose af polyester er derfor et perfekt alternativ for dig som behøver en stærk og holdbar mulepose. En fordel med polyester er at materialet er nem at holde rent. Når det behøves kan man aftørre posen med en våd klud.

Muleposer med logo

Korte eller lange hanke?

Et almindeligt spørgsmål er om man bør vælge muleposer med korte eller lange hanke. Lange hanke er uden tvivl mest populære. De fleste muleposer med lange hanke kan bæres både over skulderen og i hånden.

En mulepose med korte hanke kan kun bæres i hånden. Lange hanke er derfor mere fleksible end korte hanke. Det er derfor også mere populært at bære en mulepose over skulderen, hvilket forklarer hvorfor muleposer med lange hanke sælger bedre end modellerne med korte hanke. Korte hanke er dog et bedre valg hvis poserne er tiltænkt til at blive brugt til at transportere tunge ting med. Det gøres altid mere bekvemt med en stofpose med korte hanke.

Ekstra bred bund

I filtervalg kan du filtrere frem til muleposer med ekstra bred bund. Hvornår kan det være godt at vælge en model med bred bund? En almindelig mulepose med smal bund passer udmærket til de flestes behov.

For den som behøver muleposer med eget logo som kan klare en tung last, da kan det dog være godt at vælge en model med ekstra bred bund. Disse muleposer har desuden et kraftigere stof og forstærket hank, hvilket gør at de kan klare mere belastning.

For den som behøver en mulepose med logo som kan klare høj vægt, f.eks. et par godt fyldte ringbind, bør vælge en lamineret non-woven-mulepose.

Bomuldsposer

Hvilken gram kvalitet bør jeg vælge?

Bomuldsposer kan have forskellige stoftykkelser. Tykkelsen på en bomuldspose angives i gram per m² (alm. forkortet til g/ m² eller g m). Hvilken gram kvalitet bør jeg da vælge? Svaret afhænger helt efter dine behov.

100-110 gram passer godt til dig som søger en billig mulepose med logo som kun behøver at holde i nogle få uger.

140-150 gram er standard vægten på en normal bomuldspose. Den passer perfekt til de fleste. Vores storsælger Nova er et eksempel på en sådan pose.

180-220 gram er et godt valg for dig som ønsker at få et produkt af noget højere kvalitet, men stadig til en forholdsvis lav pris.

270-340 gram giver dig en pose af kraftigt bomuldslærred og med høj bæreevne. En bomuldspose af denne kvalitet kan holde i flere år.

Om trykket

En mulepose kan trykkes på enten den ene eller begge sider. Ved tryk på begge sider, bliver trykomkostningerne dobbelt så dyre. Trykket kan oftest fås i flere farver.

Muleposer er en reklameartikel hvor man kan trykke rigtig stort. Oftest kan man trykke så nært som 5 cm fra stofposens søm. Få produkter tilbyder lige så stor trykflade. Kontakt os hvis du savner information om maksimal trykflade på et specifikt produkt.

Miljøvenlige muleposer

Miljøvenlige muleposer med logo

For dig som ønsker en miljøvenlig mulepose med logo, findes der mange produkter at vælge imellem. Økologiske muleposer. Fairtrade certificerede muleposer. Poser af genanvendt bomuld. Hvilken en af disse produkter bør jeg vælge? Vi hjælper dig med at sortere imellem begreberne.

Økologisk bomuld betyder, at bomulden dyrkes uden gødning og uden syntetisk producerede kemiske pesticider.

Genanvendt bomuld betyder at bomulden kommer fra forskelligt kasseret tøj.

rPET er et plastmateriale som fremstilles fra genbrugs PET-flasker.

Fairtrade certificeret bomuld betyder at bomulden er fremstillet under høje sociale, økonomiske og miljømæssige krav. Fairtrade er en beskyttende certificering.

Tre storsælgende produkter

Leder du efter storsælgere? Her finder du top tre.

 • Nova. 140 grams bomuldspose med lange hanke. Findes i 13 populære farver. En pose med god pris og hurtig levering.

 • Dallas. Billig 140 grams mulepose af økologisk bomuld. God pris og godt for miljøet.

 • Duncan. Non-woven pose til en god pris. Lange hanke. Findes i flere farver. Et perfekt valg for dig som ønsker at bestille muleposer med eget logo billigt.

Fairtrade, OEKO-TEX og GOTS

Flere af Axons muleposer har forskellige slags certifikater. Her går vi igennem de generelle.

Fairtrade er et uafhængigt produktmærke, der garanterer forbedrede økonomiske og sociale forhold for avlere og ansatte i udviklingslande.

OEKO-TEX er et uafhængigt institut for produktcertificering. Deres mest almindelige standard er Standard 100, som garanterer, at materialet er harmløst for mennesker.

GOTS er en global standard for organiske tekstiler. Certificeringen garanterer, at muleposen opfylder høje standarder for økologisk dyrkning og produktion.

Indkøbsposer med eget tryk

Tre markedsføringstips

Her giver vi tre smarte tips på hvordan du bruger dine muleposer med logo i din markedsføring.

 • Anvend dem som goodiebags. Fyld dem med produktprøver, salgsmateriale eller flere reklameartikler og del dem ud på eventet eller på messen. En given succes!

 • Sælg dem til dine kunder. Et smart tips til virksomheder med fysiske butikker. I tider hvor mange undgår plastikposen, kan du nemt sælge dem som en indkøbspose med eget logo. Det giver dig dobbelt gevinst.

 • Giv dem gratis væk. Det lyder indlysende, men så mener vi alle som ønsker dem. For eksempel i firmaets reception, i mødelokalet eller i frokostlokalet. Du er garanteret hurtig spredning. Gratis er altid populært.

Derfor er muleposer en god reklameartikel

Muleposer med eget logo er en praktisk og værdsat reklameartikel. Få produkter giver lige så meget reklame for pengene som en mulepose med logo. Takket være den store trykflade eksponeres dit varemærke tydeligt hver gang muleposen anvendes. En mulepose kan uden problemer ses af hundreder mennesker på bare en dag.

Livslængden er også lang. En mulepose med eget logo kan uden problemer bruges i flere år. Ikke mange andre produkter har lige så lang livslængde. Ikke dårligt for et produkt som kun koster nogle kroner i indkøb! Endelig er der få produkter, der kan konkurrere med muleposens goodwill. Trykte muleposer hører til den lille gruppe produkter, der virkelig værdsættes af alle mennesker.

Specialfremstillet muleposer

Specialfremstillet muleposer med logo

I princippet er alle muleposer som findes på vores hjemmeside på lager og kan trykkes på bestilling. I vores sortiment findes der produkter i alle tænkbare farver, materialer, størrelser og prisklasser. Vi har næsten altid den helt rigtige mulepose som passer til dine behov.

Det kan dog hænde at en kunde ønsker at fremstille en mulepose med meget specielle egenskaber. Det kan f.eks. være ekstra lange hanke. Eller et stof i en bestemt Pantone farve. Selvom vi har et enormt udvalg, har vi måske ikke præcis, hvad en kunde leder efter. Løsningen er, at vi producerer muleposerne direkte på fabrikken i Asien.

Mulighederne er så uendelige med hensyn til design, farve og print. En væsentlig ulempe er dog, at specialproduktion kræver store ordremængder og en leveringstid på normalt 12-16 uger.

Trends for 2024

Er du nysgerrig på de nyeste trends indenfor muleposer? Da følg med i årets trendspotting!

 • Filtposer. Har været på markedet i et stykke tid, men i år er de blevet meget populære.

 • Genbrugsmaterialer. Alle typer genbrugsmaterialer er super populære.

 • Økologiske farvestoffer. I år skal ikke kun stoffet være økologisk, men også farvestofferne.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Farve
  • Sort
  • Hvid
  • Rød
  • Blå
  • Grøn
  • Gul
  • Orange
  • Brun
  • Lyserød
  • Grå
  • Lilla
  Sort
  Hvid
  Rød
  Blå
  Grøn
  Gul
  Orange
  Brun
  Lyserød
  Grå
  Lilla
 • Kategori
  • Bomuldsposer
  • Filtposer
  • Indkøbsposer
  • Juteposer
  • Non-woven-poser
  • Øvrige muleposer
  • Strandtasker
  Bomuldsposer
  Filtposer
  Indkøbsposer
  Juteposer
  Non-woven-poser
  Øvrige muleposer
  Strandtasker
 • Mærkning
  • Tryk
  • Brodering
  • Digitaltryk
  • Lasergravering
  Tryk
  Brodering
  Digitaltryk
  Lasergravering
 • Håndtag
  • Lange håndtag
  • Korte håndtag
  Lange håndtag
  Korte håndtag
 • Bund
  • Ekstra bred bund
  Ekstra bred bund
 • Certificering
  • Fairtrade
  Fairtrade
 • Materiale
  • Bomuld
  • Non woven
  • Polyester
  • Jute
  • Øvrigt materiale
  Bomuld
  Non woven
  Polyester
  Jute
  Øvrigt materiale
 • Brand
  • Bagbase
  • Continental Clothing
  • Kariban
  • Neutral
  • Quadra
  • Vinga
  • Westford Mill
  Bagbase
  Continental Clothing
  Kariban
  Neutral
  Quadra
  Vinga
  Westford Mill
 • Eco
  • Eco
 • Ekspres
  • Ekspres