Muleposer med tryk

Om du virkelig vil være miljøvenlig, bør du altid anvende en mulepose når du køber ind. Hvor plasticposer flyver omkring og forurener vor jord, så kan muleposer anvendes igen og igen. Hvorfor ikke vise sit miljøengagement gennem at dele muleposer ud til dine kunder? Er posen desuden forsynet med dit tryk, slår du oven i købet to fluer med et smæk!

Et bredt sortiment af muleposer med tryk

Hos Axon Profil finder du et bredt udvalg af muleposer med tryk. Der er noget for enhver smag! Vi har poser i en række forskellige materialer, såsom bomuld, non woven, jute og polyester. Vi har også en række modeller, der er fremstillet af forskellige organiske materialer. Hvordan skal man vælge blandt alle de forskellige materialer og modeller? Valget af model er mest et spørgsmål om smag. Det er dog nemmere at give råd om de forskellige materialer.

Bomuldsposer

De fleste muleposer, som vi sælger, er lavet af bomuld. Bomuld er et holdbart materiale, der er særlig egnet til trykning, og kan også vaskes om nødvendigt. Bomuldsstoffer er af lidt forskellige kvaliteter. Søger man bomuld af standardkvalitet, skal man vælge en vægt på ca. 140 gram/m2. Så får du en mulepose, der holder i mange måneder, hvis ikke år, ved normal brug. Muleposer med lavere stofkvalitet end dette kan også være godt, men er primært beregnet til sammenhænge, hvor en lav pris er vigtigst.

Bæreposer i non woven

Muleposer af et ikke-vævet materiale er meget i indkøb, og er perfekt til f.eks. messer og goodiebags. Non-woven er et ikke-vævet stof af polypropylen, og har en konsistens, som ligger et sted mellem stof og papir. Materialet er slidstærkt, blødt og miljøvenligt. Polypropylen kan forbrændes med almindelig skrald, og udleder ingen skadelige stoffer, men kun vand og kuldioxid. Leder du efter miljøvenlige og billige muleposer med tryk, så er du nødt til at vælge en model, som er fremstillet af et ikke-vævet materiale.

Juteposer

Et andet interessant materiale er jute. Jute er et stof fremstillet af juteblomstens stilke. Jutestoffet er groft og ru, og anvendes ofte til fremstilling af lærred. Juteposer med tryk er et godt valg til dig, der søger en solid mulepose med en upoleret og ru overflade. I betragtning af materialets ruhed er det hensigtsmæssigt ikke at trykke for fine motiver.

Bæreposer i polyester

Sortimentet omfatter en række muleposer af polyester. Polyester er et holdbart materiale, der primært forekommer i nogle mere avancerede modeller. Ligesom bomuldsstoffet fås polyester i forskellige tykkelser. De forskellige tykkelser har forskellige betegnelser som f.eks. 210D. De kan være lidt svært at forstå, men en simpel regel er, at jo højere tallet er des tykkere er stoffet.

Du er måske også interesseret i?

Papirposer

Papirposer

Papirposer med reklamer til alle lejligheder.

Sommerprodukter

Sommerprodukter

Opdag vores reklameartikler specielt til sommeren!

Dokumenttasker

Dokumenttasker

Kæmpe udvalg af dokumenttasker med reklametyk

Kunde-service