• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Muleposer med tryk

Muleposer med logotryk er et fantastisk reklameprodukt! De er billige i indkøb, populære for alle typer af modtagere og giver meget markedsføring for pengene. At de derudover er miljøvenlige kan man kun se som en ekstra bonus! Muleposer anvendes normalvis om og om igen, hvilket giver god langvarig markedsføring for dig samtidig med at miljøet skånes.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Papirposer
Papirposer

Papirposer med reklamer til alle lejligheder.

Sommerprodukter
Sommerprodukter

Opdag vores reklameartikler specielt til sommeren!

Dokumenttasker
Dokumenttasker

Kæmpe udvalg af dokumenttasker med reklametyk

Muleposer med tryk

Hos Axon Profil finder du et stort udvalg af muleposer med tryk. Her er noget til alle! Vi har poser i en række forskellige materialer såsom bomuld, non-woven, jute og polyester. Vi har desuden en del modeller fremstillet af forskellige økologiske materialer. Hvordan skal man så vælge blandt alle de forskellige materialer og modeller? Valget af model er mest en smagssag. Det er derimod lettere at give råd om de forskellige materialer. Nedenfor er her en guide til de mest almindelige materiale.

Bomuldsposer

Størstedelen af muleposerne vi sælger er fremstillet af bomuld. Bomuld er et holdbart materiale, der er specielt velegnet til tryk og desuden kan vaskes ved behov. Bomuld fås i forskellige kvaliteter. Søger man bomuld af standardkvalitet, skal man gå efter en vægt på ca. 140 gram/ m². Dermed får man en mulepose der holder i adskillige måneder, hvis ikke år, ved normalt brug. Bomuldsposer af lavere stofkvalitet kan også være gode, men disse vælges primært når en lav pris er det vigtigste. Lidt kraftigere bomuldsposer som har en vægt på 180 gram/ m² og derover, er gode hvis man søger muleposer der kan klare lidt tungere vægte.

Muleposer i non-woven

Muleposer i non-woven er meget billige i indkøb og er perfekte til eksempelvis messer og som goodiebags. Non-woven er et fiberstof af polypropen og har en konsistens der ligner noget mellem stof og papir. Materialet er slidstærkt, blødt og miljøvenligt. Polypropen kan forbrændes med almindelig skrald og afgiver ingen farlige stoffer, kun vand og kuldioxid. Søger du miljøvenlige og samtidig meget billige muleposer med tryk, kan du let vælge en model i non-woven materiale.

Juteposer

Et andet interessant materiale er jute. Jute er et stof fremstillet af juteplantens stilke. Jutestoffet er groft og ru, og anvendes ofte til fremstilling af sækkelærreder. Juteposer med tryk er et godt valg til dig der søger en solid mulepose med en upoleret og ru overflade. Tager man materialets grovhed i betragtning er det ikke hensigtsmæssigt at trykke alt for fint detaljerede motiver på dette stof.

Muleposer i polyester

I sortimentet findes en række poser i polyester. Polyester er et slidstærkt materiale, der primært forekommer i lidt finere modeller. Ligesom bomuld, fås polyester i forskellige tykkelser. De forskellige tykkelser har betegnelser som eksempelvis 210D. Det er et lettere indviklet system, men en tommelfingerregel er at jo højere tallet er desto tykkere er stoffet.

Kunde-service