• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

T-shirts med tryk

Siden James Dean gjorde T-shirts moderne i 50'erne, har det været det naturlige valg for alle der vil have en trøje, som er både behagelig og smart på samme tid. Hos Axon Profil finder du et stort udvalg af t-shirts i alle mulige stilarter: fra enkle kampagnetrøjer til ultrasmarte med tryk. Vi er eksperter på T-shirts med tryk!

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Tank Tops
Tank Tops

Behagelige og sporty tank-tops med eget tryk.

Trøjer
Trøjer

Her finder du sweatshirts i alle former.

Polotrøjer
Polotrøjer

Vi har poloer til alle situationer og behov.

Kasketter
Kasketter

Alle former for kasketter med brodering og til helt usandsynlige priser.

En klassiker

En af de absolut mest populære reklameartikler er t-shirts med tryk. Det er en alsidig reklameartikel som passer alle mennesker. James Dean gjorde den populær i 50-erne igennem filmen ”Rebel Without A Cause” og den har siden dette været det naturlige valg for alle som vil have en trøje som er bekvem og trendy på samme tid. Hos Axon Profil finder du et bredt udvalg af t-shirts i alle mulige prisklasser og designs.

Vores sortiment af t-shirts med tryk

Vi på Axon Profil er sikre på at vi har den t-shirt du er ude efter! Hos os finder du alt fra enkle kampagnetrøjer til trendy t-shirts med flotte detaljer, sportige varianter i kunstmateriale, miljøvenlige modeller og meget mere. Hvilken trøjetype du bør vælge kommer an på en række forskellige faktorer. Er du på jagt efter prisvenlige t-shirts så har vi et flertal modeller fra Fruit of the Loom og B&C til lave priser. I sortimentet finder du t-shirts til børn, damer og herrer. Damemodellerne har ofte en mere feminin og kropsnær form. Oftest så findes der matchende damemodeller til hver herremodel. I sortimentet findes modeller med både rund hals, v-neck og, på visse damemodeller, u-neck. Hvis du er usikker på hvad du skal vælge, så kan du med fordel vælge en med rund hals. Dette er både den mest klassiske og populære model. I vores sortiment finder du også langærmede t-shirts med tryk. Disse trøjer giver et lidt mere pænt indtryk sammenlignet med de kortærmede varianter og tilbyder desuden mere varme, hvilket gør at de er lettere at bruge året rundt. Vi har også modeller som er 100% økologiske og har Fairtrade-certificeret bomuld, hvilket indebærer at at den opfylder meget højt stilte krav hvad gælder materiale og produktion. Sporty t-shirts som passer godt til træning findes også i sortimentet. Vi har t-shirts med alle typer af pasformer og vi tilbyder også modeller med vintage behandlet stof som giver et lidt slidt look. For fysisk krævende arbejdspladser så har vi også forstærkede t-shirts som er især gode til at tåle lidt hårdere behandling. Forstærkningen sker ofte gennem dobbelte søm ved armhulerme.

Hvilket materiale bør jeg vælge?

Hvilket materiale T-shirten er fremstillet af er en vigtig faktor. Du kan vælge mellem bomuld, polyester og forskellige typer af blandede materialer, ofte en blanding af bomuld og polyester. Bomuld er det mest almindelige materiale. Ønsker du at T-shirten skal passe bedre til sport, træning og fysisk arbejde så anbefales polyester som materiale. Dette fordi polyester er mere slidstærkt og lettere at holde, hvilket passer bedre til træning, sport og udførelse af fysisk arbejde. I vores sortiment finder du endda også T-shirts af bomuldsstof der er speciellavede til at være ekstra slidstærke og mere holdbare end normalt. Ulempen med polyester er at materialet ikke ånder lige så godt som bomuld. Et godt alternativ kan være at vælge en model med visse procentandele bomuld og polyester. Disse modeller finder du under filtreringen blandingsmateriale. Med disse modeller får de bedste egenskaber af begge materialer, dvs. en T-shirt der er let og ånder godt, men som samtidigt er holdbar. Visse T-shirts af blandingsmaterialer indeholder også en procentandel viskose. Søger du T-shirts der er mere robuste men ikke ønsker polyester eller lignende i stoffet, kan du som tidligere nævnt vælge en forstærket T-shirt af speciallavet bomuld.

Bland størrelser som du vil

Når du bestiller T-shirts med eget tryk hos Axon Profil kan du altid blande størrelserne helt som du ønsker. Et tip er at bestille en eller to prøver hjem, for lettere at kunne bedømme størrelsen på den aktuelle model og træffe en beslutning for hvilke størrelser der bør vælges ved bestilling. Et andet tip er at hellere tage lidt for mange i store størrelser, end det modsatte. De fleste T-shirts fås i størrelserne S til XXL, men kan nogle fås også i størrelser mellem XXS til XXXXL. Mange af vores modeller fås både i en herre- og damemodel, og du kan frit vælge og blande disse. Samtlige T-shirts hos Axon Profil kommer enkeltvis pakkede i plastposer, for at holde dem friske og rene inden brug.

Hvordan finder jeg ret t-shirt?

Vi har gjort det meget enkelt for dig at bestille hos Axon Profil. Brug gerne de forskellige sorterings- og filtreringsfunktioner der er tilgængelige på hjemmesiden. Anvend filtreringen så det bliver lettere at bestille T-shirts med eget tryk til netop dig og dine behov! Synes du alligevel at det er udfordrende at vælge rigtigt, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Hvorfor er t-shirts med tryk et godt profilprodukt?

T-shirts med tryk er en enorm alsidig reklameartikel. Den kan uddeles som arbejdstøj til eget personale, en slags personalegode der samtidig også bidrager til at forstærke firmakulturen. De kan også uddeles på messer, events og til kunder for at markedsføre virksomheden og varemærket. Det er en tidsløs reklameartikel der også giver stor reklame og eksponering for en lille omkostning. Når det gælder mærkningens placering er det mest populært at trykke stort midt på brystet. Vil man have en mere diskret placering af trykket anbefales et lille tryk på venstre bryst eller arm. Det bliver en effektfuld, men diskret mærkning. Rygtryk er også populært og da skal trykket være så stort som muligt.

T-shirtens historie

Her kommer en kort præsentation af T-shirtens historie. En T-shirt er en trøje hvis form bogstaveligt talt ligner bogstavet T, deraf navnet. Det er ikke helt klart hvordan trøjetypen kom til, men formodentlig blev den udviklet som undertrøje til den amerikanske hær. Der findes eksempler på T-shirts allerede i 1940'erne, men de blev først rigtig populære i starten af 50'erne. Den amerikanske skuespiller James Dean bar en hvid, enkelt T-shirt i filmen "Rebel Without A Cause" fra 1955, der resulterede i at beklædningen blev en rigtig storsælger. Siden da er den forblevet en af de mest solgte beklædningsgenstande.

Vi hjælper gerne til!

Med Axon Profils store sortiment så forstår vi at det iblandt kan være svært at bestemme sig for hvilken t-shirt med tryk man skal vælge. Kontakt da os! Vi på Axon Profil har lang erfaring af reklametøj, og generelt t-shirts. Fortæl os hvad du søger og hvordan du har tænkt at bruge dem så vender vi tilbage med produktforslag og priser. Kontakt os i dag!

Kunde-service