1. Produkter

Tasker.

Tasker med logo til enhver lejlighed og stil.

Tasker

Nye populære produkter

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Storsælgende favoritter

En taske med tryk giver stor eksponering

Tasker med tryk er en meget effektiv reklamebærer, der eksponeres i de mest forskellige sammenhænge. En mulepose med tryk vil eksempelvis sprede dit virksomhedsnavn uanset om den er med på toget, i byen eller i supermarkedet. I denne afdeling findes ikke lim tasker i almindeligt forstand, men også muleposer, papirposer, plastposer og computersleeves.

Gode råd til valg af taske

Tasker med logo er relative dyre reklameprodukter og man bør derfor overveje hvilke behov man har. Skal taskerne bruges til ens eget personale eller deles ud som reklame? Hvad ønsker man at opnå med taskerne? Skal taskerne bruges af virksomhedens personale, er det ofte en god ide at vælge god kvalitet så at taskerne holder så længe som muligt. Det kan også være en god ide at forhøre sig hos personalet og tage deres ønsker i betragtning om hvordan tasken bør være udformet. Skal taskerne derimod deles ud som reklame, bør man i stedet overveje lidt nærmere om hvad virksomheden ønsker at signalere og hvordan målgruppen ser ud. Ønsker man at signalere miljøomtanke eller lav pris? Er målgruppen skolebørn eller seniorer? Axon Profil har 100-vis af modeller at vælge imellem og det kan gøre valget lidt svært. Ved at overveje disse spørgsmål kan valget af taske med eget logo blive betydeligt nemmere.

Gå ikke glip af de miljøvenlige alternativer

Hos os på Axon finder I et bredt sortiment af miljøvenlige tasker med tryk. Størstedelen af vores muleposer og gymnastikposer er fremstillede af økologisk, genanvendt eller Fairtrade-certificeret bomuld. Vi har også produkter der er fremstillede af genanvendte PET-flasker eller genanvendt polyester. Sammen beskytter vi miljøet under gode forhold.