1. Forsiden
  2. Tasker

Tasker.

Tasker med logo til enhver lejlighed og stil.

Tasker

Nye populære produkter

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

En taske med tryk giver stor eksponering

Muleposer med logo er en meget effektiv reklamebærer, der eksponeres i mange forskellige sammenhænge. En mulepose med logo vil eksempelvis sprede dit virksomhedsnavn uanset om den er med på toget, i byen eller i supermarkedet. I denne afdeling er der mere end hvad man generelt opfatter som alm. poser, der er også muleposer, papirposer, plastikposer og laptopsleeves.

Gode råd til valg af taske

Tasker med logo er relative dyre reklameprodukter og man bør derfor overveje hvilke behov man har. Skal taskerne bruges til ens eget personale eller deles ud som reklame? Hvad ønsker man at opnå med taskerne? Skal taskerne bruges af virksomhedens personale, er det ofte en god ide at vælge god kvalitet så at taskerne holder så længe som muligt. Det kan også være en god ide at forhøre sig hos personalet og tage deres ønsker i betragtning om hvordan tasken bør være udformet. Skal taskerne derimod deles ud som reklame, bør man i stedet overveje lidt nærmere om hvad virksomheden ønsker at signalere og hvordan målgruppen ser ud. Ønsker man at signalere miljøomtanke eller lav pris? Er målgruppen skolebørn eller seniorer? Axon Profil har 100-vis af modeller at vælge imellem og det kan gøre valget lidt svært. Ved at overveje disse spørgsmål kan valget af taske med eget logo blive betydeligt nemmere.

Gå ikke glip af de miljøvenlige alternativer

Hos os på Axon finder I et bredt sortiment af miljøvenlige muleposer med logo. Størstedelen af vores muleposer og gymnastikposer er fremstillede af økologisk, genbrugs eller Fairtrade-certificeret bomuld. Vi har også produkter der er fremstillede af genbrugs PET-flasker eller genbrugspolyester. Sammen kan vi beskytte miljøet under gode forhold.