Tasker.

Tasker
  1. Produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Nye populære produkter

Storsælgende favoritter

En taske med tryk giver stor eksponering

Tasker med tryk er en meget effektiv reklamebærer, der eksponeres i de mest forskellige sammenhænge. En mulepose med tryk vil eksempelvis sprede dit virksomhedsnavn uanset om den er med på toget, i byen eller i supermarkedet. I denne afdeling findes ikke lim tasker i almindeligt forstand, men også muleposer, papirposer, plastposer og computersleeves.

Gode råd til valg af taske

Tasker med tryk er et relativt dyrt reklameprodukt, og man bør derfor nøje overveje hvilke behov man har. Skal taskerne bruges af eget personale, eller skal de uddeles som reklame? Hvad vil er målet med taskerne? Skal taskerne bruges af eget personale er det ofte en god idé at vælge en god kvalitet, så taskerne har den længst mulige levetid. Det kan også være godt at undersøge personalets ønsker til taskernes udformning. Skal taskerne i stedet uddeles som reklame, bør man i stedet overveje hvad I som virksomhed vil signalere og hvem målgruppen er. Vil man udstråle miljøbevidsthed eller lav pris? Er målgruppen skolebørn eller ældre? Ved at overveje disse spørgsmål kan valget af tasken blive noget enklere.

Gå ikke glip af de miljøvenlige alternativer

Hos os på Axon finder I et bredt sortiment af miljøvenlige tasker med tryk. Størstedelen af vores muleposer og gymnastikposer er fremstillede af økologisk, genanvendt eller Fairtrade-certificeret bomuld. Vi har også produkter der er fremstillede af genanvendte PET-flasker eller genanvendt polyester. Sammen beskytter vi miljøet under gode forhold.