• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Paraplyer

Axon Profil har muligvis markedets største sortiment af paraplyer med tryk. Her finder du et enormt udbud af farveglade, traditionelle, prisvenlige, moderne og eksklusive paraplyer. Uanset dine ønsker, har vi paraplyen til dig.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Børnetøj
Børnetøj

Børnetøj med eget tryk. Forkæl dine fremtidige kunder!

Krammedyr
Krammedyr

Bamser og tøjdyr med eget tryk. Alle størrelser og typer.

Legetøj
Legetøj

Væk dit indre barn! Legetøj til børn og voksne i alle aldre.

Reflekser
Reflekser

Reflekser med tryk til dig som leder efter det betænksomme reklameprodukt.

Vejrstationer
Vejrstationer

Vejrstationer af alle typer, størrelser og prisklasser.

Termokander
Termokander

Udforsk vores store udvalg af termokander med tryk.

Golfbolde
Golfbolde

Golfbolde med tryk fra topmærker som Titleist og Callaway.

Golftilbehør
Golftilbehør

Reklameartikler i alle prisklasser fra golfens verden.

Paraplyer med tryk

Vidste du at man i Danmark har anvendt paraplyer siden 1500-tallet? Reklameparaplyer blev dog introduceret langt senere, og er i dag en af vores mest populære reklameartikler. Det er derfor ingen tilfældighed, at du hos Axon Profil finder et meget bredt sortiment af paraplyer med logo til alt slags vejr.

Den perfekte paraply til din virksomhed

Paraplyer kan fås i mange forskellige varianter, størrelser og prisklasser. Det kan nogen gange være svært at vælge. Vi har derfor udfærdiget lidt oplysninger omkring paraplyer, og vi håber, at dette kan gøre dit valg lidt nemmere. Glem ikke at vi på Axon Profil altid findes tilgængelige hvis du har spørgsmål!

Hvilken type håndtag bør jeg vælge?

Det mest klassiske paraplyhåndtag er det buede træhåndtag, og paraplyer med denne udformning er også dem, som sælger bedst. Det buede håndtag behøver dog ikke længere at være i træ, det kan ligeledes være af plastik eller aluminium. Det buede aluminiumshåndtag har en overlegen holdbarhed, selvom træhåndtaget meget sjældent går i stykker ved normalt brug. Paraplyer kan også fås med et lige håndtag. Ved disse paraplyer er det meget normalt, at selve håndtaget er fremstillet af et lidt blødere skummateriale. Det lige håndtag er behageligere, og optager også mindre plads, sammenlignet med det buede træhåndtag.

Paraplystørrelsen

Paraplyer kan groft opdeles i tre størrelsesklasser: børneparaplyer der er ca. Ø 70 cm, standardparaplyer der er ca. Ø 100 cm og golfparaplyer der er ca. Ø 130. Børneparaplyer behøver næsten ingen uddybende præsentation, men hvilke fordele og ulemper er der ved de andre typer af paraplyer? Standardparaplyen har, netop som navnet indikerer, de mål der i mange år har været standarden for paraplyer. De er fremstillet til at holde en person tør i normal regnvejr, og har en størrelse der er nem at have med. Golfparaplyen derimod, giver en betydelig bedre beskyttelse i regnvejr. Golfparaplyen er både større, men også længere og med forstærket konstruktion, og holder dermed til kraftige vindstød. Golfparaplyen blev oprindeligt designet til golfbanen, men bliver mere og mere populær selv udenfor golfbanen med sin overlegene komfort.

Paraplyens tryk

En paraply med tryk består normalt af otte paneler, og hvert panel udgør en trykflade. Ønsker man at få 1-farvestryk på to paneler, så koster det det samme som et 2-farvestryk. Af alle kunder som hvert år bestiller paraplyer med logo hos Axon Profil, vælger cirka 75% tryk på ét panel, 20% tryk på to paneler og 5% tryk på fire paneler. Det er ikke så ofte at der trykkes på mere end et panel, og årsagen til dette er nok både økonomi og en smagssag.

Kunde-service