• Fri fragt
  • Danmarks største sortiment
  • Altid korrektur og tilbud

Paraplyer

Paraplyer

Nye populære produkter

Storsælgende favoritter

Paraplyer med tryk

Vidste du at man i Danmark har anvendt paraplyer siden 1500-tallet? Reklameparaplyer blev dog introduceret langt senere, og er i dag en af vores mest populære reklameartikler. Det er derfor ingen tilfældighed, at du hos Axon Profil finder et meget bredt sortiment af paraplyer med logo til alt slags vejr.

Den perfekte paraply til din virksomhed

Paraplyer kan fås i mange forskellige varianter, størrelser og prisklasser. Det kan nogen gange være svært at vælge. Vi har derfor udfærdiget lidt oplysninger omkring paraplyer, og vi håber, at dette kan gøre dit valg lidt nemmere. Glem ikke at vi på Axon Profil altid findes tilgængelige hvis du har spørgsmål!

Hvilken type håndtag bør jeg vælge?

Det mest klassiske paraplyhåndtag er det buede træhåndtag, og paraplyer med denne udformning er også dem, som sælger bedst. Det buede håndtag behøver dog ikke længere at være i træ, det kan ligeledes være af plastik eller aluminium. Det buede aluminiumshåndtag har en overlegen holdbarhed, selvom træhåndtaget meget sjældent går i stykker ved normalt brug. Paraplyer kan også fås med et lige håndtag. Ved disse paraplyer er det meget normalt, at selve håndtaget er fremstillet af et lidt blødere skummateriale. Det lige håndtag er behageligere, og optager også mindre plads, sammenlignet med det buede træhåndtag.

Paraplystørrelsen

Paraplyer kan groft deles op i tre størrelsesklasser: børneparaplyer som er ca. Ø 70 cm, standardparaplyer som er ca. Ø 100 cm og golfparaplyer som er ca. 130 Ø. Børneparaplyer behøver næsten ingen forudgående præsentation, men hvilke fordele og ulemper er der med de andre typer af paraplyer? Standardparaplyen har, præcist som navnet indikerer, de mål, som i mange år har været standarden for paraplyer. De er fremstillet til at holde en person tør i normal regnvejr, og har en størrelse, som er nem at bære rundt på. Golfparaplyen derimod, giver en betydelig større beskyttelse i forbindelse med regnvejr. Paraplyen er som ofte ikke bare større, men den er også længere, og har en forstærket konstruktion, så den kan holde til kraftige vindstød. Golfparaplyen blev først designet til at have med sig i golftasken, men grundet dens overlegne komfort, har den fået en stadig større popularitet uden for golfklubben.

Paraplyens tryk

En paraply består normalt af otte paneler, og hvert panel udgør en trykoverflade. Ønsker man at få 1-farvestryk på to paneler, så koster det det samme som et 2-farvestryk. Af alle kunder som hvert år bestiller paraplyer med logo hos Axon Profil, vælger cirka 75% tryk på ét panel, 20% tryk på to paneler og 5% tryk på fire paneler. Det er meget sjældent at man vælger tryk på mere end 4 paneler, årsagen til dette kan være mange, men smag og økonomi kan være de primære faktorer.

Kunde-service