Reklameartikler. Vi hjælper dig.

Axon grundlages med det mål at revolutionere hvordan man indkøber reklameartikler. Vi ville skabe en smidig service til moderne virksomheder. En service der både var inspirerende og let at anvende. Og det har vi gjort. Siden 2006 har vi skabt smidig indkøb af reklameartikler for tusindvis af små og store virksomheder i hele Europa. Du er også velkommen!

9

Lande

15

år på internettet

Hvad vi tilbyder dig.

Som kunde hos os får du en komplet service omkring reklameartikler. En service der ikke kun slutter når du har klikket på købsknappen. Og som er både fleksibel og personlig. Kort sagt en smartere måde at handle reklameartikler på.

En shop i verdensklasse

Vores shop er fyldt til randen med spændende reklameartikler, unikke tilbud og verdenskendte varemærker. Hver dag tilføjer vi nye inspirerende produkter. Takket være Mine sider, din personlige side, har du desuden god kontrol over alle dine indkøb.

Personlig service

Personlig service er en vigtig del af vores tjeneste. Vi ved at god service giver tryghed og en god oplevelse. Derfor har du altid den samme kontaktperson hos os, uanset hvad du har brug for hjælp til. En der kender dig og dine behov. Helt enkelt ægte personlig servie.

Mere end bare et produkt

Vi forstår at en reklameartikel er så meget mere end bare et produkt. At den er en vigtig del af din markedsføring. Og at den skal passe lige til dig. Med vores hjælp får du maksimal effekt af dine reklameartikler. Hver gang.

Mine sider

Mine sider er din personlige side der giver dig oversigt og kontrol. Her finder du alt relateret til dine køb. Her accepterer du tilbud og skitser og her får du spændende tilbud. Her finder du også dine tidligere køb og kan forny dine bestillinger. Har du mistet en faktura? Ingen problem. På Mine sider finder du alle dine fakturaer. Og hvis du vil, kan du endda også betale her. Nemmere bliver det ikke.

Smidigt. Personligt. Fleksibelt. Kort sagt, en smartere måde at handle reklameartikler.

Axel Gerleman, medstifter af Axon

99,2%

alle vores leveringer i 2023 var til tiden.

Service et skridt længere.

Vi vil at det skal være let at handle reklameartikler. Og at det skal ske på dine vilkår. Vi har derfor lavet en række smarte tillægstjenester, der letter din shopping og som giver dig mulighed for at fokusere på andre ting.

Vi ordner dit logo

Hvis din logofil ikke kan bruges så hjælper vi dig helt uden omkostninger. Send bare det du har, så løser vi resten. Nemt eller hvad?

Designhjælp

Vi ved at form og design kan være både vanskeligt og dyrt. Lad os hjælpe dig. Vores designere er både dygtige og prisvenlige.

Lagerplads

Er du løbet tør for plads? Ingen problem. I så fald kan du leje plads i vores moderne lager. Køb det du vil og lad os tage hånd om lagerpladsen.

“Axon er hurtig, pålidelig og har høj kvalitet. Når jeg har en deadline, kan jeg altid være sikker på, at produkterne ankommer i tide, selvom ordren placeres meget kort før deadline. Gratis prøver og gratis fragt er to andre ting, jeg sætter stor pris på.”

Frank Petersen, eCommerce & Digital Director, Mikkeller ApS

Vores garanti over for dig.

Personlige service. Gratis fragt. Gratis vareprøver. Og meget mere. Vi har gjort vores bedste for at skabe en strømlinet kundeoplevelse for dig. Vi kan helt enkelt lide når det er smidigt. Det er vores garanti over for dig.

En god pris

Hos os får du altid en god pris. Vi arbejder konstant på at holde omkostningerne nede, så din pris bliver så lav som mulig. En god pris er vigtig, men for os kommer kvalitet altid først. Vi er derfor ikke altid de billigste, men vi tåler at blive sammenlignet.

Skitse & tilbud

Inden din bestilling bliver bindende skal du altid først godkende en skitse og et tilbud. Skitsen viser hvordan produktet vil se ud, og i tilbuddet får du tydligt en samlet pris. Alt gøres på Mine sider, din personlige side der giver dig kontrol.

Gratis fragt

Hos os er fragten altid gratis. Uanset om du bestiller meget eller lidt. Vi lader ingenting stå i vejen for en enkel købsoplevelse.

Gratis vareprøve

Vil du have en vareprøve inden du beslutter dig? Ingen problem. Vi ved at man nogle gange gerne vil se varen inden man bestiller. Derfor er vareprøver altid gratis hos os. Enkelt og smidigt, ligesom det skal være.

Personlig service

Vi tager personlig service alvorligt. Derfor får du altid hjælp af den samme kontaktperson hos os, uanset hvad har brug for hjælp til. Det giver tryghed og en god oplevelse for dig.

Vi holder deadline

At overholde deadlines er helligt for os. Takket være gode systemer og strikse rutiner er vores leveringssikkerhed i topklasse. Har du en deadline, så holder vi den. Sværere er det ikke.

“Jeg har en personlig kontakt, som jeg altid får hjælp ved i forbindelse med bestilling, og status på alle mine ordrer kan altid følges på Mine sider. Dét kombineret med et stort sortiment, gør det enkelt at være kunde hos Axon.”

Johanna Kjær Karlsson, Kommunikationskoordinator, Go’ Bolig

Vores kontor.

Axon har i dag virksomhed i 9 europæiske lande. Vores hovedkontor findes i den sprudlende teknologihub Stockholm, Sverige. Du finder vores øvrige europæiske kontorer her nedenfor.

Stockholm

Hälsingegatan 49
SE-113 31 Stockholm

Lokale kontorer

København

Gammel Kongevej 1
DK-1610 København V

Oslo

Karenslyst Allè 53
NO-0279 Oslo

Helsinki

Mannerheimintie 12 B
FI-00100 Helsinki

Berlin

Gontardstraße 11
DE-10178 Berlin

Milano

Via B. Crespi, 19 – MAC 4 – 4°Piano
IT-20159 Milano

Madrid

Calle de Alfonso XII, 62, Segunda Planta
ES-28014 Madrid

Paris

17-21 Rue Saint-Fiacre
FR-75002 Paris

Wien

Kärntnerring 5-7
AT-1010 Wien

Der findes mere.

Er du nysgerrig efter at vide mere om os? Herligt! Her kan du læse mere om os og hvad vi står for.

Bæredygtighed

Gode reklameartikler.

For os er gode reklameartikler ikke kun vigtige. Det er en selvfølge. Læs mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed.

Læs mere

Karriere

Mød teamet på Axon.

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Her møder du nogle af vores brilliante medarbejdere.

Læs mere

Inspiration

Lad dig inspirere.

Bliv inspireret af vores tidligere arbejde og udforsk samtidig nye spændende produkter. Lad inspirationen spire.

Læs mere