Krus.

Krus
  1. Produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Nye populære produkter

Storsælgende favoritter

Krus med tryk

Krus med tryk er en klassisk reklameartikel der findes på mange arbejdspladser rundt om i landet. Det er et brugbart reklameprodukt med lang levetid, til en forholdsvis lav pris. Reklamekrus er nemlig ofte billigere i indkøb sammenlignet med almindelige krus man finder i detailhandlen.

Alle typer af krus

Hos Axon Profil finder du ikke blot almindelige reklamekrus, dvs. Stentøjskrus, da vi har et stort udvalg af andre typer af krus. Vi tilbyder f.eks. glaskrus, metalkrus og papirskrus. Til dig som syntes at det er svært at vælge, har vi lavet en kort præsentation bestående af vores mest populære krustyper.

Stentøjskrus, porcelænskrus og fotokrus

Vores absolutte bestsellere. Disse typer krus, som også kaldes reklamekrus, er holdbare og prisvenlige. De kan have mat eller blank overflade, og være med eller uden hank. Stentøjskrus er det oplagte valg til dig der bare ønsker et helt almindeligt krus med tryk. Porcelænskrus er stentøjskrusenes elegante fætre. Krusene er ofte hvide og er normalt tyndere end krus i stentøj. Elegancen har dog sin pris, da de er mere skrøbelige og lettere går i stykker. Fotokrus kan trykkes med meget avancerede motiver. Trykket kan normalt laves over hele krusets overflade, og resultatet bliver opsigtsvækkende krus med stor reklameværdi.

Glaskrus og plastkrus

Et godt alternativ til stentøjskruset. Glaskrus fås både i gennemsigtigt og frosted glas, og nogle gange er farvet glas. Krusene koster ofte kun en smule mere end mere almindelige modeller, men er dog mere skrøbelige. Plastkrus tåler hård behandling og er perfekte til dig, der ønsker et krus der kan tages med ud i naturen, eller som skal bruges af børn. I kategorien finder du også såkaldte rejsekrus og take-away krus.

Metalkrus

Til dig der søger meget robuste krus med tryk! Det er også et perfekt valg til dig, der ønsker at udstråle noget råt og industrielt. Mærkning laves ofte med lasergravering, men i nogle tilfælde er tryk også muligt. I kategorien findes også termokrus, der ofte kun delvist er lavet af metal.

En meget anvendelig reklameartikel

Vidste I at te er den næstmest konsumerede drik efter vand? Eller at der globalt konsumeres ca. tre tusind millioner kopper kaffe om dagen? Uanset hvilken drink du foretrækker, er der garanteret et krus der passer til dig og din arbejdsplads. Fra kontornissen til sælgeren på farven. Vi har krus med tryk til alle.