• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Krus

Krus

Nye populære produkter

Storsælgende favoritter

Krus med tryk

Krus er et klassisk reklameprodukt, som bruges på mange arbejdspladser rundt om i landet. Det er et brugbart reklameprodukt med lang levetid, og til en forholdsvis billig pris. Reklamekrus er nemlig ofte billigere i indkøb sammenlignet med de almindelige krus, som man finder i detailhandlen.

Alle typer af krus

Hos Axon Profil finder du ikke blot almindelige reklamekrus, dvs. Stentøjskrus, da vi har et stort udvalg af andre typer af krus. Vi tilbyder f.eks. glaskrus, metalkrus og papirskrus. Til dig som syntes at det er svært at vælge, har vi lavet en kort præsentation bestående af vores mest populære krustyper.

Stentøjskrus

Vores absolut storsælger. Dette type krus, som også kaldes for et reklamekrus, er modstandsdygtigt og prisvenligt. De kan have en mat eller blank overflade, og kan købes med eller uden hank. Stentøjskrus er det klare valg til dig, som bare ønsker at købe et helt almindeligt kurs.

Porcelænskrus

Porcelænskrus er stentøjskrus elegante fætter. Krusene er tit hvide, og er normalt tungere end stentøjskrus. Elegancen har dog en pris: porcelænskrus er mere skrøbelige, og går nemmere i stykker.

Fotokrus

Under betegnelsen fotokrus finder man stentøjskrus, som kan trykkes med fototryk. Her har man mulighed for at trykke meget avancerede motiver. Trykket kan normalt udføres på hele krusets overflade, og resultatet er at man får et opsigtsvækkende krus med en meget stor reklameværdi.

Glaskrus

Et godt alternativ til almindelige stentøjskrus. Glaskrus kan fås i gennemsigtigt såvel som matteret glas, og nogle gange er glasset farvet. Krusene koster ofte marginalt mere end almindelige krus, men er dog mere skrøbelige.

Plastikkrus

Plastikkrus kan tåle en hård behandling, og er perfekte til dig, som skal bruge et krus, man kan tage med ud i naturen eller bruges af børn. I denne kategori finder du ligeledes rejsekrus og take-away-krus.

Metalkrus

Til dig der søger virkelig robuste krus! Det er også det perfekte valg til dig, der ønsker at udstråle et råd, industrielt image. Mærkning sker ofte med lasergraveringen, men kan i nogle tilfælde også trykkes på. I kategorien finder man også såkaldte termokrus, der kun delvist er fremstillet

Kunde-service