• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Krus

Krus

Nye populære produkter

Storsælgende favoritter

Krus med tryk

Krus med tryk er en klassisk reklameartikel der findes på mange arbejdspladser rundt om i landet. Det er et brugbart reklameprodukt med lang levetid, til en forholdsvis lav pris. Reklamekrus er nemlig ofte billigere i indkøb sammenlignet med almindelige krus man finder i detailhandlen.

Alle typer af krus

Hos Axon Profil finder du ikke blot almindelige reklamekrus, dvs. Stentøjskrus, da vi har et stort udvalg af andre typer af krus. Vi tilbyder f.eks. glaskrus, metalkrus og papirskrus. Til dig som syntes at det er svært at vælge, har vi lavet en kort præsentation bestående af vores mest populære krustyper.

Stentøjskrus

Vores absolut storsælger. Denne type af krus, der også kaldes reklamekrus, er robuste og prisvenlige. De kan have en mat eller blank yderside og være med eller uden hank. Stentøjskrus er det sikre valg til dig der ønsker at købe et helt almindeligt krus med tryk!

Porcelænskrus

Porcelænskrus er stentøjskrus elegante fætter. Krusene er tit hvide, og er normalt tungere end stentøjskrus. Elegancen har dog en pris: porcelænskrus er mere skrøbelige, og går nemmere i stykker.

Fotokrus

Under betegnelsen fotokrus finder man stentøjskrus, som kan trykkes med fototryk. Her har man mulighed for at trykke meget avancerede motiver. Trykket kan normalt udføres på hele krusets overflade, og resultatet er at man får et opsigtsvækkende krus med en meget stor reklameværdi.

Glaskrus

Et godt alternativ til almindelige stentøjskrus. Glaskrus kan fås i gennemsigtigt såvel som matteret glas, og nogle gange er glasset farvet. Krusene koster ofte marginalt mere end almindelige krus, men er dog mere skrøbelige.

Plastikkrus

Plastikkrus kan tåle en hård behandling, og er perfekte til dig, som skal bruge et krus, man kan tage med ud i naturen eller bruges af børn. I denne kategori finder du ligeledes rejsekrus og take-away-krus.

Metalkrus

Til dig der søger virkelig robuste krus med tryk! Det er også det perfekte valg til dig der vil have en rå og industriel udstråling. Mærkning laves ofte med lasergravering, men kan i nogle tilfælde også trykkes. I kategorien finder man endda også termokrus, der kun delvist er fremstillet af metal.

Kunde-service