• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Slik

Slik

Nye populære produkter

Storsælgende favoritter

Reklameslik til enhver smag

Reklameslik eller slik med tryk, som det også kaldes, er en god måde at markedsføre sin virksomhed på. Modtageren af slikket bliver associeret med virksomheden, når vedkommende spiser det, og giveren bliver forbundet med noget positivt samtidig med, at det er et utroligt billigt reklameprodukt. Hos Axon Profil finder du alle typer af reklameslik: chokolade, pastilæsker, slikkepinde, tyggegummi, slikposer, karameller og toffees.

Fremragende alternativ til profilering

Reklameslik kommer i mange forskellige former, men har det tilfælles, at emballagen og indpakningspapiret næsten altid bliver trykt efter bestilling. Dette gør, at emballagens udseende oftest kan designes efter kundens ønske. Man har f.eks. muligheden for, at få designet karamelpapir i blå/hvide striber eller prikket lyserødt. En ekstra bonus med vores reklameslik er, at alt slikket kommer i en hvid basisfarve, og ønsker man ikke tryk på slikkets emballage, behøver man ikke at betale for tryk.

Ikke bare slik

I vores store udvalg af reklameslik finder du ligeledes forskellige typer af energibarer, kiks og snacks. Dette er populære alternativer til slikket, og har ofte en større målgruppe på messer.

Godt for helbredet

Hos Axon Profil slår vi et ekstra slag for chokolade som reklameslik. Man har længe sagt, at chokolade er godt for hjertet. En amerikansk forskergruppe under Dr. John Finley har nu fundet ud af, hvorfor vores hjerter banker ekstra meget for chokolade. Når du spiser et stykke mørkt chokolade til kaffen nedbryder tarmens bakterrier fibrene i chokoladen, og forvandler dem til antiinflammatoriske stoffer, som er godt for hjertet. Gode nyheder til alle chokoladeelskere!

Kunde-service