• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Kuglepenne - Standard

Har du nogensinde talt kuglepennene på dit skrivebord? Der er sikkert mange. Hvor mange af dem har logo trykt på sig? Mere end halvdelen? Sandsynligvis. Det er ingen tilfældighed. Kuglepenne med logo er uden tvivl den mest populære og mest effektive reklameartikel. Reklamekuglepenne er billige, praktiske og passer alle steder uanset branche.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Penalhuse
Penalhuse

En reklameartikel til skolen.

Touchpenne
Touchpenne

Stort udvalg af touch-penne. Vi har alle størrelser og prisklasser.

Bic
Bic

Kuglepenne fra franske Bic. Kvalitet til den rigtige pris!

Prodir
Prodir

Veldesignede kvalitetskuglepenne fra schweiziske Prodir.

Blyanter
Blyanter

Stort udvalg af blyanter med tryk.

Stiftblyanter
Stiftblyanter

Stiftblyanter i alle tænkbare former, farver og prisklasser.

Metalkuglepenne
Metalkuglepenne

Eksklusive metalkuglepenne i højeste kvalitet.

Notesblokke
Notesblokke

Selvklæbende notesblokke med reklame.

Kuglepenne med tryk

Reklamekuglepenne er stadig en af de mest klassiske, mest populære og effektive profilprodukter som findes. Hvorfor? Jo, sandsynligvis fordi de er meget nyttige, billige og velegnede til de fleste virksomheder og brancher. Hertil kommer, at kuglepenne og papir bliver brugt som aldrig før, på trods af alt det papirløse samfund. Følelsen af at gribe en ny og behagelig kuglepen og duften af et nyt hvidt ark papir kan ikke sammenlignes med oplevelsen på en computer. Derfor er det ikke underligt, at vi så ofte finder en favoritkuglepen, som vi holder ekstra meget af og som karakteriserer os selv. Den kan være eksklusiv, blød, farverig eller måske miljøvenlig. Ligegyldigt hvilken der er din favorit eller til hvilket formål den skal bruges har vi hos Axon Profil med sikkerhed noget for dig. Med et bredt sortiment og masser af erfaring hjælper vi dig med at finde den rigtige kuglepen med tryk til dig.

Hvilken kuglepen skal jeg bestille til mit firma?

Når du vælger salgsfremmende kuglepenne anbefaler vi at du spørger dig selv; hvad er det vigtigste ved en pen med et tryk? Er det prisen, designet eller måske materialet? Hvordan skal dine nye penne med tryk bruges? Ud over at besvare disse spørgsmål, mener vi, at den bedste pen er den, som passer godt til din grafiske profil og er forbundet med dit brand. Det kan være, at reklamepennen matcher dit brands farver eller at materialet er knyttet til dine værdier. I vores brede sortiment har vi dækket det meste og vi tilbyder både billige og lidt mere eksklusive kuglepenne til bestilling. De lidt billigere penne med tryk fungerer perfekt som giveaways på messer eller arrangementer. Fine og mere kvalitative kuglepenne med gravering kan være mere passende på kontoret eller som gaver til vigtige kunder og leverandører. Vi mener at du bør investere i kvalitet og design når du bestiller penne med logo. Husk at pennen skal præsentere din virksomhed og hvad den står for. Ingen kan lide kuglepenne der ikke virker eller er ubehagelige at holde i. Det skaber mere badwill end goodwill. Hvis du virkelig ønsker at imponere modtageren har vi også en bred vifte af højkvalitets profilpenne fra kendte mærker som Bic, Prodir og Senator.

Hvor mange kuglepenne bør man bestille og hvornår?

Mange stiller sig selv spørgsmålet; hvor mange kuglepenne skal du rent faktisk bestille? Det afhænger selvfølgelig af formålet. Hvis det drejer sig om reklamekuglepenne, der skal uddeles på messer og til arrangementer så er en god tommelfingerregel at bestille mindst 500 stk. Disse kuglepennene er set som et salgsfremmende produkt hvor det bliver billigere jo flere du bestiller. Med andre ord, bestil altid lidt mere end du tror du får brug for. Så behøver du ikke at bestille oftere end nødvendigt. Bare husk på, at blækket i pennerne normalt tørrer efter 2-3 år. Derfor er det klogt at planlægge købet godt og købe et antal, der rækker i ca. halvandet år.

Hvad skal man tænke på når det gælder tryk på kuglepennen?

Når det kommer til trykfladen af en kuglepen er det selvfølgelig lidt begrænset. Derfor anbefaler vi at du anvender et relativt simpelt tryk. De fleste kunder vælger at trykke deres eget logo i rene farver og ikke for store for at undgå risikoen for, at det ser ud til at "skrige". En vellykket kombination er at trykke en websiteadresse på den ene side og logoet på den anden. Det er et sikkert valg og resultaterne er ofte smukke.

Hvordan kan man anvende sine reklamekuglepenne?

At dele kuglepenne med ens eget tryk ud er en af ​​de nemmeste, mest effektive og billigste måder at markedsføre sit brand på. Dette profilprodukt er simpelthen til for at blive uddelt og de fleste værdsætter en flot reklamekuglepen. Hvis du først giver noget væk gratis, så er chancen for at du får noget tilbage stor. Dette skyldes, at modtageren føler en vis taknemmelighed. Den adfærd du inspirerer til er således den adfærd du får tilbage. Den mest almindelige måde at markedsføre sig med kuglepenne på er at give dem til besøgende på messer og arrangementer. Dette vil være til gavn for begge parter, hvor gæsterne oplever dig som generøs, fordi de har modtaget en gave. Desuden kan de besøgende nu genkende, hvad du talte om lang tid efter arrangementet. Gevinsten for dig vil være den fortsatte eksponering som ikke nødvendigvis slutter i hjemmet, da men mange medbringer en kuglepen til deres job. Forhåbentligt bliver kuglepennen brugt en masse og giver ejeren minder fra ​​den positive oplevelse fra messen. Men det slutter ikke her. Udover messer, arrangementer og konferencer kan det også være smart at lægge salgsfremmende kuglepenne i leverancer eller distribuere dem sammen med dokumenter, der skal underskrives. Der er også mulighed for at bruge kuglepenne som visitkort, hvis du trykker logoet på den ene side og navn, telefonnummer og e-mail-adresse på den anden. Et generelt tip er at bestille kuglepenne med et logo der stikker lidt ud fra mængden og fanger øjet. Det kan dreje sig om et attraktivt design, farve eller funktion. Hvis du har brug for flere tips er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne!

Miljøvenlige kuglepenne med tryk

Miljøvenlige kuglepenne med tryk vokser i popularitet. Sandsynligvis fordi det giver en vis følelse at købe naturlige produkter, hvor du ved at miljø, etik og social retfærdighed er sat i første række. Det mest almindelige er at disse kuglepenne er fremstillet af genbrugspapir, træ, pap eller majs. Det bedste ved de økologiske alternativer er at de stort set holder samme prisniveau som andre kuglepenne. Vi er stolte over at kunne tilbyde en bred vifte af miljøvenlige kuglepenne og du er velkommen til at tjekke vores sortiment og blive yderligere inspireret!

Kunde-service