• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Bolcher med logo

Bolcher med logo er et af vores absolut mest populære reklameprodukter. Hos os køber du bolcher i god kvalitet til rimelige priser.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Slikposer
Slikposer

Slikposer med reklame.

Slikkepinde
Slikkepinde

Lækre slikkepinde med logo til store og små.

Chokolade
Chokolade

Chokolade af den fineste kvalitet med reklametryk.

Bolcher til alle

Bolcher med logo er på mange sæt et fantastisk reklameprodukt. Den har en lav indkøbspris, har lang holdbarhed og værdsættes af de fleste. Ved at dele slik ud til dine kunder får du øjeblikkeligt goodwill til dit firma som forhåbentlig resulterer i øget salg. Bolcher er ikke et reklameprodukt som giver kunderne en langsigtet påmindelse, men skal snarere ses som en effektiv glædesspreder. En lille pakke med nydelse og glæde! Produktet indkøbes ofte for at blive uddelt på messer. Produktet er ved siden af reklamekuglepenne en af de virkelig store messeklassikere. Ingen messestand er komplet uden en velfyldt bolcheskål. Det er også et populært produkt til receptionen eller konferencerummet. Takket være den lange holdbarhedstid kan man uden problemer indkøbe en større mængde og uddele over lang tid.

Udvalg af smage og udformninger

Hos Axon Profil finder du et stort udvalg af forskellige bolcher med logo. Vi har varianter i de klassiske udformninger såvel som i flowpack. Når det gælder smage så har vi i princippet alt hvad man kan tænke sig. Hvad siger I til eksempelvis smage som ananas, abrikos eller lime? I sortimentet findes endda sukkerfri bolcher hvilket bliver fortsat mere populært. Perfekt til dem som vil passe på tænderne eller holde kalorieindtaget nede. Når det drejer sig om bolcher med logo designes indpakningen helt efter eget ønske. Normalt går man ud fra et hvidt indpakningspapir, hvorpå man siden laver et mere eller mindre heldækkende tryk. Visse varianter kan desuden fototrykkes hvilket muliggør virkeligt avancerede motiver.

Kunde-service