• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Nøglebånd

I mange år har nøglebånd med logo været en af Axon Profils absolut mest populære reklameartikler. Til trods for navnet anvendes de ikke bare til nøgler, men lige så ofte til indgangskort eller som holder til plastlommer på messer. Nøglebånd er billige i indkøb og fås i utallige udformninger og med forskelligt tilbehør.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Bolcher
Bolcher

Bolcher med logo til de bedste priser.

Rollups
Rollups

Rollups med tryk til messen eller kontoret.

Nøglebånd med tryk

Hos Axon profil kan du vælge mellem en række forskellige typer af nøglebånd. Ud over vores lagermodeller, bliver alle vores modeller produceret direkte på fabrikken efter bestilling. Dette gør, at de nøglebåndene skræddersyes efter specifikke ønsker, og at du kan vælge mellem en bred vifte af tilbehør. Eftersom vi ikke gør brug af en mellemmand, giver det os muligheden for at tilbyde nøglebåndene til yderst attraktive priser. Leder du efter billige nøglebånd med logo, er du derfor kommet til det rette sted! Valget af nøglebånd er ikke altid nemt. Nedenfor er derfor en gennemgang over hvilke egenskaber nogle af de mest populære modeller har.

Trykte eller vævede motiver

Motiverne kan enten trykkes eller væves ind i nøglebåndene. De trykte nøglebånd er de mest populære, da motiverne kan være mere detaljerede, sammenlignet med når de væves. Tryk er derudover også en mindre kostbar teknik. Fælles for alle nøglebånd er, at de kan fremstilles i en hvilken som helst Pantone-farve. Matchning af Pantone-skalaen kan ikke blive et hundrede procent, men næsten.

Sådan fungerer tryk på nøglebånd

I modsætning til de fleste andre reklameartikler laves trykket ikke bare på ét sted, men gentages rundt om hele båndet. Dette er muligt da trykket foretages direkte på fabrikken. Det behøver ikke at være samme motiv der trykkes omkring båndet, men det er også muligt at have flere forskellige logoer og tekster. Blandt de trykte modeller er modellen Standard (art. nr. 4678) den bedst sælgende. Det er et klassisk fladt polyester nøglebånd med en bestemt struktur og fås i 10, 15 og 20 mm bredde. En variation af standardmodellen er Kontrast (art. nr. 4680) med en kontrastfuld kantfarve. Det er en sjov variant til dig der gerne vil have et mere unikt nøglebånd. Til dem der er interesseret i et smallere nøglebånd er modellen Tubevævet (art. nr. 4679) er populært alternativ. Det er et smalt tubevævet nøglebånd der er en anelse elastisk og er vævet som en tube. Til de der søger et miljøvenligt nøglebånd med tryk har vi modellen Eco (art. nr. 4681). Det er fremstillet af bambus, og er på den måde helt biologisk nedbrydeligt. Eco er noget blødere end et standard nøglebånd, men har helt samme udseende og funktion. Til de der søger et nøglebånd med fototryk er modellen Transfer (art. nr. 4685) det helt rigtige valg. Trykketeknologien på dette nøglebånd giver mulighed for tryk af fotos og andre detaljerede tryk med mange farver. Dette nøglebånd er blankt, og har derfor ikke samme struktur som andre nøglebånd har. Udover de tidligere nævnte nøglebånd, har vi også refleksnøglebåndet Reflex (art. nr. 5754), modellen Satin (art. nr. 4684) med påsyet satinbånd samt modellen Glow (art. nr. 4682) med selvlysende tryk.

Vævede nøglebånd

På vævede nøglebånd bliver motivet vævet ind i selve nøglebåndet. Dette giver et lidt mere eksklusivt nøglebånd, end hvad man får med almindeligt tryk. Ulempen er dog at motivet ikke kan laves lige så detaljeret som tryk. Derudover bliver bagsiden en spejlvendt version af forsiden, og man ser ser således forsidens motiv spejlvendt i de forkerte farver. Axon Profils vævede nøglebånd sælges under navnet Vævet (art. nr. 4683) og fås med 10, 15 og 20 mm bredde.

Tilbehør til nøglebånd

Hos Axon Profil findes der mange muligheder for at lave et helt unikt nøglebånd. Udover vores store udvalg af forskellige nøglebånd, tilbyder vi også en bred vifte af tilbehør som karabinhager, lynkoblinger og mobilholdere. Vi har også et stort udvalg af plastlommer.

Kunde-service