1. Forsiden
 2. Messe
 3. Keyhangers

Keyhangers med logo

I mange år har keyhangers med logo været en af Axon Profils absolut mest populære profilprodukter. Det er en klassiker på messer, men bruges lige så ofte til at holde styr på adgangskort og nøgler. Axon Profil tilbyder alle markedets modeller og varianter. Hos os vælger du selv bredde, materiale og tilbehør. Har du svært ved at bestemme dig? Kontakt os så hjælper vi dig!

19 produkter
Tips!

Keyhangers med logo tilpasset til dig.

Eftersom keyhangers med logo fremstillet på bestilling kan de tilpasses på flere måder. Du bestemmer selv bredde, farve på båndet og kan desuden vælge mellem meget forskelligt tilbehør.

Det indebærer også positive ting for trykket. Trykprisen indkluderer tryk hele vejen rundt om båndet. Normalt gentages logotypen hele vejen rundt om keyhangeren, men du kan også din logotype vekslet med for eksempel en tekst eller et andet logo. Så længe alle motiver har samme blæk, tæller det som ét tryk.

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Keyhangers med logo

Hos Axon profil kan du vælge mellem en række forskellige typer af keyhangers. Ud over vores lagermodeller, bliver alle vores modeller produceret direkte på fabrikken efter bestilling. Dette gør, at de keyhangers skræddersyes efter specifikke ønsker, og at du kan vælge mellem en bred vifte af tilbehør. Eftersom vi ikke gør brug af en mellemmand, giver det os muligheden for at tilbyde keyhangers til yderst attraktive priser. Leder du efter billige keyhangers med logo, er du derfor kommet til det rette sted! Valget af keyhanger er ikke altid nemt. Nedenfor er derfor en gennemgang over hvilke egenskaber nogle af de mest populære modeller har.

Trykte eller vævede motiver

Motiverne kan enten trykkes eller væves ind i keyhangeren. De trykte keyhangers er de mest populære, da motiverne kan være mere detaljerede, sammenlignet med når de væves. Tryk er derudover også en mindre kostbar teknik. Fælles for alle keyhangers er, at de kan fremstilles i en hvilken som helst Pantone-farve. Matchning af Pantone-skalaen kan ikke blive et hundrede procent, men næsten.

Sådan fungerer tryk på keyhangers

I modsætning til de fleste andre reklameartikler laves trykket ikke bare på ét sted, men gentages rundt om hele båndet. Dette er muligt da trykket foretages direkte på fabrikken. Det behøver ikke at være samme motiv der trykkes omkring båndet, men det er også muligt at have flere forskellige logoer og tekster. Blandt de trykte modeller er modellen Standard (art. nr. 4678) den bedst sælgende. Det er et klassisk fladt polyester keyhanger med en bestemt struktur og fås i 10, 15 og 20 mm bredde. En variation af standardmodellen er Kontrast (art. nr. 4680) med en kontrastfuld kantfarve. Det er en sjov variant til dig der gerne vil have en mere unik Keyhanger. Til dem der er interesseret i et smallere keyhanger er modellen Tubevævet (art. nr. 4679) er populært alternativ. Det er et smalt tubevævet keyhanger der er en anelse elastisk og er vævet som en tube. Til de der søger et miljøvenligt keyhangers med tryk har vi modellen Eco (art. nr. 4681). Det er fremstillet af bambus, og er på den måde helt biologisk nedbrydeligt. Eco er noget blødere end en standard keyhanger, men har helt samme udseende og funktion. Til de der søger et keyhanger med fototryk er modellen Transfer (art. nr. 4685) det helt rigtige valg. Trykketeknologien på denne keyhanger giver mulighed for tryk af fotos og andre detaljerede tryk med mange farver. Dette keyhanger er blankt, og har derfor ikke samme struktur som andre keyhangers har. Udover de tidligere nævnte keyhangers, har vi også reflekskeyhangeren Reflex (art. nr. 5754), modellen Satin (art. nr. 4684) med påsyet satinbånd samt modellen Glow (art. nr. 4682) med selvlysende tryk.

Vævede keyhangers

På vævede keyhangers bliver motivet vævet ind i selve keyhangeren. Dette giver et lidt mere eksklusivt keyhanger, end hvad man får med almindeligt tryk. Ulempen er dog at motivet ikke kan laves lige så detaljeret som tryk. Derudover bliver bagsiden en spejlvendt version af forsiden, og man ser ser således forsidens motiv spejlvendt i de forkerte farver. Axon Profils vævede keyhangers sælges under navnet Vævet (art. nr. 4683) og fås med 10, 15 og 20 mm bredde.

Tilbehør til keyhangers

Hos Axon Profil findes der mange muligheder for at lave en helt unik keyhanger. Udover vores store udvalg af forskellige keyhangers, tilbyder vi også en bred vifte af tilbehør som karabinhager, lynkoblinger og mobilholdere. Vi har også et stort udvalg af plastlommer.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Mærkning
  • Tryk
  • Eget design
  • Digitaltryk
  Tryk
  Eget design
  Digitaltryk
 • Brand
  • Original Lanyards
  Original Lanyards
 • Eco
  • Eco
 • Ekspres
  • Ekspres