• Fri fragt
  • Danmarks største sortiment
  • Altid korrektur og tilbud

Nøglebånd

I mange år har nøglebånd med logo været en af Axon Profils absolut mest populære reklameartikler. Til trods for navnet anvendes de ikke bare til nøgler, men lige så ofte til indgangskort eller som holder til plastlommer på messer. Nøglebånd er billige i indkøb og fås i utallige udformninger og med forskelligt tilbehør.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Bolcher
Bolcher

Bolcher med logo til de bedste priser.

Rollups
Rollups

Rollups med tryk til messen eller kontoret.

Nøglebånd med tryk

Hos Axon profil kan du vælge mellem en række forskellige typer af nøglebånd. Ud over vores lagermodeller, bliver alle vores modeller produceret direkte på fabrikken efter bestilling. Dette gør, at de nøglebåndene skræddersyes efter specifikke ønsker, og at du kan vælge mellem en bred vifte af tilbehør. Eftersom vi ikke gør brug af en mellemmand, giver det os muligheden for at tilbyde nøglebåndene til yderst attraktive priser. Leder du efter billige nøglebånd med logo, er du derfor kommet til det rette sted! Valget af nøglebånd er ikke altid nemt. Nedenfor er derfor en gennemgang over hvilke egenskaber nogle af de mest populære modeller har.

Trykte eller vævede motiver

Motiverne kan enten trykkes eller væves ind i nøglebåndene. De trykte nøglebånd er de mest populære, da motiverne kan være mere detaljerede, sammenlignet med når de væves. Tryk er derudover også en mindre kostbar teknik. Fælles for alle nøglebånd er, at de kan fremstilles i en hvilken som helst Pantone-farve. Matchning af Pantone-skalaen kan ikke blive et hundrede procent, men næsten.

Sådan fungerer tryk på nøglebånd

I modsætning til de fleste andre reklameprodukter sker trykket ikke på ét sted, men gentages omkring nøglebåndet. Dette er muligt, da trykket foretages direkte på fabrikken. Det behøver ikke at være det samme motiv der trykkes omkring båndet og det er muligt at have flere forskellige logoer eller tekster. Blandt de trykte modeller er modellen Standard (art. nr. 4678) den bedst sælgende. Det er et almindeligt fladt polyester nøglebånd med en bestemt struktur og fås i 10, 15 og 20 mm bredde. En variation af standardmodellen er Contrast (art. nr. 4680) med en kontrastfuld kantfarve. Det er en sjov variant for dem der ønsker et lidt mere unikt nøglebånd. Til dem der er interesseret i et smalt nøglebånd, har vi modellen Tubevævet (art. nr. 4679), hvilket er en populær mulighed. Denne model er et smalt tubeformet nøglebånd, som er en smule elastisk og vævet som et rør. For de som leder efter et miljøvenligt nøglebånd, har vi modellen Eco (art. nr. 4681). Det er fremstillet af bambus, og er således fuldstændig biologisk nedbrydelig. Eco er lidt blødere end et standard nøglebånd, men ellers har det samme udseende og funktion. Til dem der ønsker at have et nøglebånd med fototryk, er modellen Transfer (art. nr. 4685) det helt rigtige valg. Trykteknologien på dette nøglebånd giver mulighed for tryk af fotos og andre detaljerede tryk med mange farver. Dette nøglebånd er blankt, og har derfor ikke samme struktur som andre nøglebånd har. Udover de tidligere nævnte nøglebånd, har vi også refleks nøglebåndet Reflex (art. nr. 5754), modellen Satin (art. nr. 4684) med påsyet satinbånd samt modellen Glow (art. nr. 4682) med selvlysende tryk.

Vævede nøglebånd

På vævede nøglebånd bliver motivet vævet ind i selve nøglebåndet. Dette giver et lidt mere eksklusivt nøglebånd, end hvad man får med almindeligt tryk. Ulempen er dog at motivet ikke kan laves lige så detaljeret som tryk. Derudover bliver bagsiden en spejlvendt version af forsiden, og man ser ser således forsidens motiv spejlvendt i de forkerte farver. Axon Profils vævede nøglebånd sælges under navnet Vævet (art. nr. 4683) og fås med 10, 15 og 20 mm bredde.

Tilbehør til nøglebånd

Hos Axon Profil findes der mange muligheder for at lave et helt unikt nøglebånd. Udover vores store udvalg af forskellige nøglebånd, tilbyder vi også en bred vifte af tilbehør som karabinhager, lynkoblinger og mobilholdere. Vi har også et stort udvalg af plastlommer.

Kunde-service