1. Forsiden
 2. Fritid
 3. Siddeunderlag

Siddeunderlag med logo

Hos Axon Profil finder du alle typer af siddeunderlag med logo. Vi har siddeunderlag med eget logo i alle mulige materialer, former og størrelser. Har du allerede fundet din favorit? Godt! Send os da blot din logotyper og så laver vi en skitse til dig.

22 produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Siddeunderlag med tryk - en fantastisk reklameartikel!

Siddeunderlag med tryk er en super reklameartikel der altid er praktisk og giver brugeren en mere behagelig siddeoplevelse. Mange har prøvet at sidde på de iskolde stole til eksempelvis en fodboldkamp, hvor man både fryser og sidder ubekvemt. Eller en picnic ude i naturen, hvor man ender med grønne mærker efter græsset på de ellers fine hvide bukser. Et praktisk siddeunderlag med logotryk er god til mange lejligheder så arrangementet kan nydes endnu mere. Siddeunderlag med logo kan med fordel uddeles og benyttes hele året. Et behageligt siddeunderlag leder tankerne hen mod omtanke, anvendelighed og komfort. Derudover har et siddeunderlag to store trykflader der giver god mulighed for større logotryk og slogans. Perfekt til uddeling i eksempelvis sportsklubber og andre foreninger der bruger meget tid udendørs. Ved enhver pause er det skønt at have siddeunderlaget med som giver både komfort og varme, og brugeren bliver automatisk opmærksom på jeres virksomhed fra logotrykket. Brugeren påmindes om komfort og varme ved synet af jeres logo, noget de ikke glemmer og samtidig vil vise taknemmelighed mod jeres varemærke. Hos Axon Profil har vi siddeunderlag i mange forskellige farver, former og materialer, alle perfekte til både udflugter med virksomheden eller som reklame ved sportsbegivenheden. Nogle af vores siddeunderlag er også genanvendelige, vandtætte og foldbare, hvilket gør dem endnu mere praktiske at have med sig. Alle modeller kan mærkes med jeres virksomhedsnavn og slogan, og de fås i mange forskellige prisklasser. Se vores store sortiment og find den helt rigtige model til jeres virksomhed!

Siddeunderlag med eget logotryk har mange fordele

Siddeunderlag med logo tilhører den gruppe af reklameartikler der er meget praktiske, og gør oplevelser meget mere komfortable mens de skaber behagelige minder. De afspejler de fysiske og basale behov som varme, tørhed og komfort, hvilket gør dem til meget populære reklameartikler at dele ud. De vil med stor sandsynlighed blive brugt og give brugeren en mere behagelig oplevelse til næste picnic, fodboldkamp, firmafest eller grillaften i parken. Denne type reklameartikel giver god mulighed for stor eksponering til mange folk på én gang. At trykke siddeunderlag er en nem og billig måde at få endnu flere øjne op for jeres varemærke, og er forbundet med gode hensigter. Siddeunderlag kan glemmes at tages med videre af brugeren, eller ofte er der alt for få, og så er de virkelig eftertragtede. Det er umuligt at undgå at se jeres virksomhedsnavn, logo og budskab på de meget store trykflader som findes på siderne af siddeunderlaget. På visse siddeunderlag er der desuden mulighed for at trykke billeder, hvilket bliver meget flot og giver et helt specielt udtryk. Nogle af vores siddeunderlag er vandtætte, genanvendelige og foldbare hvilket giver mange fordele for brugeren. Siddeunderlag kan let tages med over alt, og man kan komfortabelt sidde ned i både vådt og tørt vejr. Gør som Axon Profil, vær altid forberedt! Bestil billige siddeunderlag med eget tryk hos os som holder året rundt. Hurtigt, enkelt og sikkert!

brug af siddeunderlag med logo som reklame

Siddeunderlag med logo er frem for alt en god idé at uddele til klubber og foreninger indenfor forskellige sportsgrene. Men endda også til alle virksomheder og foreninger der er meget ude i den frie luft og naturen. Siddeunderlag anvendes ofte til udendørs aktiviteter som eksempelvis udflugter, events, under en fodboldkamp eller lignende. Primært anvendes siddeunderlag i miljøer hvor det er køligt og vådt. I sådanne miljøer giver siddeunderlaget bedst værdi for anvenderen der får en skøn og varmere oplevelse. Netop derfor er siddeunderlag en meget værdsat reklameartikel og gave. Mange sponsorer har indset kraften ved at markedsføre sig med denne reklameartikel, og uddeler gerne siddeunderlag til det sponsorerede holds stadion. Er I en virksomhed der arbejder med frilufts- eller campingudstyr? Eller er I måske indenfor børn og unge området? I så fald er det en god strategi at uddele flotte runde siddeunderlag med tryk på under den næste messe eller udendørsarrangement. Det bliver med garanti værdsat og anvendt på det næste campingeventyr der forbindes med fantastiske minder. Men siddeundlag med tryk kan også bestilles til anvendelse under jeres næste udendørs firmaarrangement. Det giver et professionelt indtryk og forstærker sammenholdet. Vi tror at de fleste vil være glade for et smart siddeunderlag der fungerer i både vådt og tørt. Ikke bare småbørnsforældre, fodboldfans eller friluftselskere. Et sidste råd er at uddele siddeunderlag til alla ansatte lige inden ferieperioden. Lad dem hjælpe jer med at markedsføre virksomheden på alle deres udflugter og eventyrer som en længere ferieperiode plejer indeholde. Vores siddeunderlag vejer meget lidt og er enkle at tage med sig til både festivallen og skovturen.

Runde, foldbare og vandtætte siddeunderlag med tryk

Vores siddeunderlag med logo fås i mange forskellige stilarter og farver. For eksempel har vi runde siddeunderlag som på det seneste er steget i popularitet. Derudover tilbyder vi også de klassiske firkantede eller rektangulære siddeunderlag. Mange af vores artikler kan foldes sammen for at gøre dem endnu nemmere at tage med sig. Og hvis du leder efter en vandtæt model, er der flere at vælge imellem. Materialerne varierer også en smule, hvilket er en faktor som er værd at overveje ved valg af model. Hvis du er interesseret i et mere miljøvenligt siddeunderlag med eget logo, fås der nogle, som er er lavet af genanvendeligt celle polyethylen. Hvis siddeunderlagene skal bruges hyppigt og i lidt hårdere vejrforhold så er et materiale som nylon måske det rigtige for dig. Hvis du leder efter højkvalitets siddeunderlag med virkelig behagelig komfort, har vi nogle modeller med skumplast, der passer ind i denne kategori. Den klassiske ultralette model med håndtag går aldrig af mode og folk er glade for at modtage flere stykker så hele familien kan få en hver. Uanset hvad du vælger, er det en tidløs reklameartikel der giver meget reklame og eksponering for få omkostninger. Alle vores siddeunderlag med logo er lette og de fleste tilbyder store trykflader med plads til dit firmanavn, logo, slogan eller budskab. Nogle modeller tilbyder også tryk på begge sider af siddeunderlaget! Selve trykket laves i 1-4 trykfarver eller digitalt fototryk. Vi har gjort det meget nemt for dig at finde det rigtige siddeunderlag hos Axon Profil. Brug de forskellige sorterings- og filtreringsfunktioner der er tilgængelige på hjemmesiden. Brug filtervalg, så du nemt kan finde de siddeunderlag frem, som passer til dig og dine behov når det drejer sig om farve eller mærkning. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken model der er den rette for dig, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig videre!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Farve
  • Sort
  • Rød
  • Blå
  • Grøn
  • Orange
  • Grå
  Sort
  Rød
  Blå
  Grøn
  Orange
  Grå
 • Mærkning
  • Tryk
  • Digitaltryk
  Tryk
  Digitaltryk
 • Brand
  • Sagaform
  Sagaform