Hættetrøjer – fra træningstøj til high fashion

Hættetrøjer er en tøjbeklædning som har foretaget moderejsen fra behageligt træningstøj til high fashion streetwear. Rejsen er gået fra 1970ernes hiphopmiljø, via en del urban subkulturer, og hele vejen til catwalken hos verdens ledende modehuse. Hættetrøjen har en unik plads i modeverdenen - og i de flestes garderober. Her fortæller vi om hvorfor hættetrøjer med logo også er den perfekte beklædning for din virksomhed.

Kvinde med lyseblå hættetrøje med stort tryk.

Attitude og coolness

Vi ser stildannende verdensstjerner i trendy hættetrøjer. Hættetrøjen er lige så selvfølgelig på premiereaftenen som når man anonymt bevæger sig rundt i byen. At tage hætten på giver en følelse af coolness. Hættetrøjer er en selvfølge og har en unik attitude. Og hvilket firma ønsker ikke at blive forbundet med det? Med en hættetrøje med eget logo bliver din virksomhed en del af alt dette.

Mand med mørkeblå hættetrøje med lang lynlås og lille logo.

En stil som vi elsker

En hættetrøje har en skøn afslappet stil. En stil som vi elsker. Det er desuden en beklædning som er let at kombinere. Den ene dag med sorte jeans og pæne sko. Næste dag med kjole og sneakers. En hættetrøjer er brugbar og passer til de fleste. Når du overrasker dine medarbejdere med hættetrøje med logo så ved du at de virkelig kommer til at blive brugt.

Dame med mørkeblå hættetrøje med lang lynlås og tryk på brystet.

Mange modeller

Hættetrøjer med logo kommer i mange former. Med lang og kort lynlås. Figursyet både til mænd og kvinder. Eller i unisexmodel. Hos Axon finder du også flere miljøvenlige modeller. Hos Axon vælger du mellem over 100 forskellige modeller. Det er derfor nemt at finde en hættetrøje hos os.

Man med vinrød hættetrøje med logo på venstre bryst.

Med tryk og brodering

Trykket på en hættetrøje kan placeres mange steder. Det mest almindelige er et stort tryk på brystet. Det er også almindeligt med et lidt mindre tryk på venstre bryst. Ønsker du at gøre trykket mere diskret, kan vi trykke i ton-i-ton. Det er også populært med et stort rygtryk. På mange modeller kan vi også brodere din logotype. Perfekt for dig som ønsker din logotype med let 3D-effekt.

Alle hættetrøjer