• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Kasketter

Her finder du et bredt udvalg af kasketter med brodering i alle dens former. Vi har alt fra den klassiske baseballkasket til foret kasketter med øreklapper.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Papirhatte
Papirhatte

Sjove papirhatte med eget tryk. Festen kan begynde!

Huer
Huer

Huer af alle mulige slags, farvekombinationer og former.

Hatte
Hatte

Sjove hatte med eget tryk. Perfekt til sommerens fester!

Kasketter til alle

Kasketter fås ed mange designs. Den klassiske baseballkasket, almindelige kasketter eller hvorfor ikke trucker kasket? Hvilken model der er bedst for din virksomhed er i høj grad et spørgsmål om, hvad du vil have din virksomhed til at stå for. Er det pålidelighed eller modernitet? Sportslighed eller attitude? Vælg omhyggeligt: dit valg sender klare signaler om, hvad din virksomhed repræsenterer

Kasketter med tryk eller brodering

Nogle af vores konkurrenter tilbyder kasketter med tryk, men vi har valgt kun at tilbyde vore kasketter med brodering. Kasketter er normalt lavet af et noget råt, børstet bomulds materiale, som ikke egner sig specielt godt til tryk. Desuden er der ofte søm, som yderligere komplicerer tryk. Trykket på en kasket har en tendens til at løsne sig efter en længere brugsperiode. Derimod fungerer brodering altid fremragende. Det er holdbart og ser bedre ud end almindelig tryk. En yderligere fordel ved brodering er, at omkostningerne er de samme uanset om en eller flere farver bliver broderet. Hos os er der ingen begrænsning på, hvor stor broderingen er. Det er ligeledes muligt at vælge flere forskellige farver på kasketterne, så længe broderingen er det samme på dem alle sammen. En undtagelse for det ovenstående gælder dog for vores trucker kasketter. Her sker mærkningen altid med tryk. Trucker kasketterne har nemlig et specielt frontpanel af nylon, hvilket gør tryk til den bedste mærkningsmetode.

Hvor kan man brodere?

Det mest almindelige er at brodere på frontpanelet. Der har man en stor og god overflade til motivet. Det forekommer også, at man nogle gange ønsker at have et brodering i nakken over remmen; det er også muligt. Vi har også været med til at brodere på siden af kasketten. Måske et lidt underligt sted, men det vækker også en vis opmærksomhed! Det er derimod umuligt at brodere på skærmen, da materialet der er for hårdt for det.

Kunde-service