Hvorfor reklameartikler?

Ifølge en undersøgelse udført af IRM, Institutet for reklame- og mediestatistik, stod markedsføringen for reklameartikler for hele 8,5% af hele markedsføringen i år 2020. Det er mere end al TV- og radioreklame tilsammen. Hvorfor er reklameartikler så populære? Vi forklarer hvorfor.

Solbriller med logo på et bord. Reklameartikler til sommeren.

Reklameartikler er populære

Flere undersøgelser viser en meget positive holdning hos modtagere af reklameartikler. Produkterne er populære i og med at de gør modtageren mere positiv indstillet overfor virksomheden bag. Ikke mange andre former for markedsføring giver så positive reaktioner som reklameartikler.

Blå rygsæk med logo på et bord med en bærbar og en plante. Reklameartikler til intern markedsføring.

Produkter som beholdes og anvendes

Ifølge en undersøgelse udført af brancheorganisationen SBPR i år 2020, bruger næsten halvdelen af de adspurgte en reklamekuglepen nogle gange eller meget ofte. Og den beholdes desuden i overraskende lang tid. Et godt eksempel på styrken i reklameartikler. De fleste reklameartikler beholdes, bruges og giver glæde i lang tid.

Guldfarvet termoflaske med logo med plante i baggrunden. Reklameartikel til vinteren.

Et supplement til anden markedsføring

Reklameartikler er produkter som fremmer det fysiske møde. Som gør mødet mellem mennesker positivt og mindeværdigt. Og som efterlader et varigt indtryk hos kunden. Reklameartikler skal ganske enkelt ses som et supplement til anden markedsføring. I en tid hvor digital markedsføring dominerer, er reklameartikler ekstra vigtige.

Blå jakke med logo på et bord. Reklametøj til firmaer.

Hjælper dig med at opbygge en stærk firmakultur

Reklameartikler hjælper dig med at opbygge en stærk firmakultur. Både i og udenfor kontoret. Krus med kaffe på skrivebordet. Den gode chokolade til mødet. Paraplyen som du bruger på vejen hjem fra kontoret. Eller hættetrøjen som du trækker på til løbeturen. Alle er de vigtige byggesten til en stærk firmakultur.

Sort trådløs oplader med logo på et bord. Reklameartikler til kontoret.

Tips i valg af reklameartikler

At vælge den rigtige reklameartikel kan være lidt svært. En god start kan være at overveje hvad reklameartiklen skal bruges til. Er det først og fremmest til intern eller ekstern markedsføring? Næste spørgsmål er hvad din virksomhed ønsker at udstråle. Innovationskraft, tryghed eller måske høj trendfaktor? Ønsker du at få vores hjælp, så er vi her altid for dig. Vi er eksperter i reklameartikler.

Køb reklameartikler