Sådan vælger du den rigtige kuglepen med eget logo

Kuglepenne med logo er på mange måder den ultimative reklameartikel. Der findes dog meget at vælge imellem og det kan være svært at finde den rigtige model. Her får du nogle gode tips som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige kuglepen med logo.

Design reklamekuglepenne i sølv som ligger på en bog.

Et design som afspejler dit firma

En god reklamekuglepen afspejler den virksomhed som den gør reklame for. Det gælder ikke blot kuglepennens farve men lige så meget kuglepennens design. For eksempel er en moderne design kuglepen et perfekt valg for en virksomhed som ønsker at fremhæve modernitet. Og en mere traditionel kuglepen, måske med et behageligt greb, er et godt valg for dem som ønsker at fremstå som pålidelig og jordnær.

Se alle reklamekuglepenne

Metalkuglepenne i forskellige farver som ligger på en bog

En kuglepen med tyngde

Vist er der noget specielt ved en metalkuglepen? Der er noget særligt ved hvordan den ligger i hånden, vægten og følelsen når man skriver. For dig som virkelig ønsker at imponere dine kunder, findes der egentlig kun et alternativ. Metalkuglepenne med logo.

Se alle metalkuglepenne

Kuglepenne af træ med store klips som det går an at trykke på.

Mulige trykplaceringer

En kuglepen kan trykkes på mange måder. Den mest populære trykplacering er mod den som skriver, dvs. en kvart omgang fra klipsen. Der er trykket altid synligt for brugeren. Modsatte side er også en god placering. En anden populær placering er på clipsen. Trykfladen er lidt mindre, men placeringen gør at trykket bliver meget synligt.

En kuglepen som viser en populær trykplacering.

Om kuglepennens trykhøjde

De fleste kuglepenne har en trykhøjde på mellem 6 og 8 mm. Er din logotype særlig detaljeret, kan den være for lille. Heldigvis findes der kuglepenne med større trykhøjde. Vores reklamekuglepenne kan filtreres på ekstra stor trykflade og da ser du kun vores kuglepenne med en trykhøjde på mindst 20 mm.

Se alle kuglepenne