• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Solbriller med tryk

Solbriller med med tryk er et populært reklameprodukt med god eksponering. Axon Profil har et stort udvalg af solbriller til børn og voksne.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Frisbee
Frisbee

Frisbees med dit eget tryk.

Bolde
Bolde

Vi har alle slags bolde med tryk.

Shorts
Shorts

Bredt udvalg af shorts med eget tryk.

Badebolde
Badebolde

Badebolde med tryk til sommerens varme dage.

Solbriller med eget tryk

Solbriller med tryk er en af vores mest populære sommergaver. Det er en positiv ladet reklameartikel med koblinger til sol, sommer og ferie. Når som helst at solen skinner, kommer de frem, og dit varemærke eksponeres. At produktet desuden er billigt i indkøb gør ikke sagen dårligere.

Alle modeller

Axon Profil tilbyder et meget stort antal forskellige modeller i alle prisklasser. De absolut mest populære modeller er i retrostil og henter inspiration fra klassiske Wayfarer. Modeltypen har kraftige stænger i plastik og store glas. Stængerne er mulig at få i de fleste tænkbare farver og farvekombinationer. Dog gør de kraftige stænger de meget let at trykke på solbrillerne. I sortimentet finder du også en række andre typer som f.eks. pilotsolbriller og sporty solbriller. Vi har til og med modeller til børn. Sortimentet gøres komplet med forskelligt tilbehør såsom etuier og poser til solbrillerne. Normalt kan disse også fås med tryk.

UV400-beskyttelse

Solbriller er ikke bare et flot tilbehør, men også en beskyttelse mod solens farlige stråler. At beskytte øjnene er trods alt hovedformålet. Et par dårlige solbriller kan faktisk skade øjnene mere , end hvis der ikke bæres nogen. Axon Profil tilbyder derfor kun modeller som har UV400 beskyttelse, dvs beskytter mod solens farlige UV-stråler. Vi sænker altså ikke kvaliteten til trods for vores lave priser.

Solbriller i markedsføringen

Til hvilke firmaer passer da solbriller med tryk? Og hvor kan man anvende dem i sin markedsføring? Solbriller har en lidt mere letsom tone end mange andre reklameartikler. De signalerer sommer, sol og glæde. De er naturligvis mest populære under sommeren og passer perfekt til alle virksomheder som skal have et lidt festligere event da. Solbriller skaber en løs stemning og giver virksomheden en blød og festlig fremtoning. De kan også være et sjovt pynt at uddele på sommerfesten med personalet. Solbriller med tryk er også meget populære blandt studenterforeninger. De køber dem ind og deler ud gratis til sine medlemmer som en sjov souvenir og som reklame for virksomheden. Trykfladen på solbriller er meget lille hvilket gør at man næsten altid må nøjes med at kun trykke firma eller organisationsnavn. Det er sjælden et problem da tryk på solbriller bør være diskrete for at man skal ville ha dem på. Til gengæld findes reklamesolbriller generelt i mange farver. det er altså let at finde en model som matcher ens firmafarver. Axon Profil tilbyder også lidt mere eksklusive solbriller med tryk. De deles ud med lidt større forsigtighed til lidt vigtigere kunder og her bør man ofte gøre trykket endnu mere diskret. En kunde som har modtaget en sådan gave glemmer alligevel sjældent hvem han fik den af.

Solbrilleetui med tryk

Axon profil tilbyder ikke bare solbriller men også etuier med tryk. De er mulige at købe til en meget lav pris og er en perfekt reklameartikel til f.eks optikere. De har ofte en stor trykflade hvor man har god plads til logo og kontaktoplysninger, Et anvendelig produkt til alle solbriller og en udmærket reklamebærer til optikeren som sælger solbriller.

Kunde-service