1. Forsiden
 2. Krus
 3. Papkrus

Papkrus med logo

Køb papkrus med logo fra kun 1000 stk. I sortimentet finder du papkrus i alle de populære størrelser. Vi har både modeller med enkeltvæg og dobbeltvæg afhængig af dine behov. Alle vores krus trykkes præcist efter dit ønske. Du har også selv mulighed for at bestille en række tilbehør til dine papkrus. Perfekt eller hvad?

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Papkrus med eget logo

Jovist er keramikkrus pæne at se på, men forestil dig hvor meget tid og energi du sparer hvis du kan undgå at vaske, tørre og opbevare dem. Tid og energi som du i stedet kan bruge til bedre kundeservice eller til at gennemgå din salgstale. Løsningen på dette problem kaldes papkrus med logo. Disse engangskopper er billige i indkøb og er glade for at blive fyldt med både kolde og varme drikke. Kaffe og te er deres store favoritter, men selv vand, juice eller varm chokolade passer lige ned i papkrusene. Det eneste de ikke kan lide er alkoholiske drikkevarer. Hvorfor? Jo, fordi at alkoholen, dvs. ethanolen, opløser limen i lukningerne på dem, hvilket gør at de kan risikere at lække. Papkrus med tryk kaldes også take-away krus, som automatisk bringer os til den anden fordel som disse salgsfremmende produkter har. De elsker at være på farten og ude i den friske luft. Resultatet er masser af eksponering hvor produktet møder mange nye mennesker hver dag i metroen, på gågaden, i busstoppestedet, på toget osv. Et papkrus med logo placerer således dine bedste tilbud lige i kundens hånd! Så hvis du er klar til denne fremragende synlighed, så er vi klar med et fremragende udvalg af take-away krus med dit eget logo.

Hvad er fordelene ved papkrus?

Vi har allerede været inde på nogle af fordelene ved papkrus med logo. De giver eksempelvis en stor eksponering til en lille omkostning, og sparer jer for meget tid og energi. Hvad ellers? Alle produkter i kategorien tilbyder en stor trykflade, hvor hele krusets yderside trykkes. Trykket laves med digitaltryk, hvilket indebærer at du selv bestemmer hvor mange farver du vil anvende. Fototryk er også velegnet til at trykke mere avancerede motiver, som netop fotos er. Det er naturligvis ingen nødvendighed med mange farver, men fungerer også med et motiv i eksempelvis sort eller hvid. Uanset hvad er engangskrus med logo fyldt med kaffe, en sikker isbryder mellem mennesker. Det sorte guld, som kommer fra Etiopien, eller kaffe som vi bedst kender det som, har jo en tendens til at opfriske os og gøre os mere sociale. Derfor passer det perfekt at byde ind til nye samarbejder og forretningsforbindelser over en kop kaffe. En anden fysisk fordel med et papirskrus med kaffe, er at kruset varmer både hænder og krop i vintermånederne. Et smart tilvalg til et papkrus med logo er låget. Et tilvalg der gør et allerede smart produkt endnu bedre. Hos Axon Profil kan du bestille papkrus allerede fra 1000 styk. Prisen falder dog ganske reelt allerede ved 2000 styk, og ved 5000 styk får du en virkelig lav pris.

Papkrus med eget logo i markedsføring

Man kan nemt at tro at engangskopper med logo kun er egnet til caféer, restauranter og butikker. Sandheden er imidlertid at krus med tryk også passer perfekt til messer eller kundearrangementer. Der er begivenheder, hvor mange mennesker cirkulerer rundt og hvor produktet kan vises fra sin bedste side. Hvis du vælger en fin model og et kreativt tryk vil det helt sikkert tiltrække folk og give dig opmærksomheden. Selvfølgelig virker det også at have papkrus med logo på kontoret og dermed spare tid og energi der kan placeres på vigtige områder. Hvis du er en virksomhed med mange sælgere er deres arbejdsplads ofte på landevejen mellem forskellige kundemøder. Så er det nemt for dem at medbringe et mærkat med firmaets logo på. Sælgeren har på den måde adgang til energi og virksomheden modtager værdifuld reklame. Nogle kan finde det unødvendigt at trykke papirkopper til en begivenhed. Det er dog kun en lille omkostning i forhold til hvad et normalt kundearrangement koster at arrangere. Derudover kan papkrus gemmes til fremtidige begivenheder. Fordi alle papkrus bliver trykt hele vejen rundt er de en stærk komponent i en reklamekampagne. Hvorfor ikke trykke et særligt budskab på kruset, som f.eks. en rabatkode? Mulighederne er mange og det er kun din fantasi der sætter grænserne. Hvis du vil have flere tips om hvordan du bruger engangs kopper med tryk i din markedsføring så er vi her for dig!

Hvilken model bør jeg købe?

Hvilken model bør jeg da vælge? Papkrus med eget logo fås i mange forskellige varianter og det er ikke kun størrelse og pris der adskiller dem. Et vigtigt valg er om man skal vælge en model med enkelte- eller dobbelte vægge. Hvad der er det rigtige valg afhænger helt af, hvordan krusene skal bruges, dvs. til kolde eller varme drikke. Papkrus med dobbelte vægge koster en smule mere, men fordelene synes at opveje den ekstra omkostning. Med dobbeltvægge får papkruset bedre isolering og holder varmen længere. De dobbelte vægge gør også at krusets yderside bliver knap så varm, når kruset fyldes med meget varm væske. Desuden er denne type krus mere stabile og behagelige at holde på, hvilket er særligt vigtigt hvis de skal medtages i bilen eller på toget. Papkrus med enkelte vægge er lidt billigere i indkøb, og fungerer perfekt til kolde drikke, endda også til varme drikke hvis man accepterer at kruset bare bliver lidt varmere at holde om. Hos Axon Profil finder du versioner i alle mulige størrelser. I sortimentet finder du alt fra espresso størrelse på 12 cl, til meget store krus på op til 58 cl. Det kan være lidt af en udfordring at vurdere hvor stort et krus er, når man bare ser målene i centiliter. Standard for papkrus er cirka 25 cl, og vores to storsælgende modeller er netop i denne størrelse. Da alle modeller normalt trykkes med digitaltryk, er der gode muligheder for kreativitet når det gælder designet. Du kan udover din logotype også tilføje budskaber, billeder, tilbud og rabatter. Hos Axon Profil finder du garanteret en model der går hånd i hånd med dine ønsker.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Eco
  • Eco
 • Ekspres
  • Ekspres