Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Post-it med tryk

Post-it med tryk er en af Axon Profils stprsælgere. Post-it lanceres 1977 og er endnu i dag et populært produkt som man finder i de fleste hjem og på de fleste arbejdspladser. Dens anvendelsesområder er mange. Oftest anvendes de som husk-på-lapper hvor man laver kortere påmindelsesnoter. En Post-it kan med fordel fæstnes på et sted hvor men let lægger mærke til den, f.eks. på skriveblokkens omslag eller direkte på papiret. De anvendes ofte som bogmærker. Post-it-lapper med tryk er en enestående reklameartikel som passer de fleste mennesker. Alle har brug for Post-it! Den er relativt billig i indkøb og findes i modtagerens blikfang over lang tid. Post-it med tryk passer lige så godt til uddeling til eget personale som til kunder og er derfor et smart køb til firmaet som vil have en alsidig og bred reklameartikel.

Axon Profils sortiment af Post-it-blokke

Axon Profil tilbyder Post-it-blokke i mange forskellige størrelser og design. En af de mest populære størrelser A7. Formatet er stort nok til både firmalogo og kontaktoplysninger og giver samtidigt plads til egne ting. Om du vil dele ud Post-it-blokke til ansatte som skriver meget, så kan det være værd at vælge en blok som er lidt større. Mindre størrelser passer bedre til mindre skrift. På alle Post-it-blokke har du mulighed for at vælge mellem 25, 50 eller 100 sider. Mest populært er 50 sider. Vælg den mængde sider som du tror vil passe dig og dine behov bedst. Post-it-blokke findes tilgængelige i både hvid og gule farver. Hvilken farve du bør vælge er en ren smagsag. Hvid er mest populær og det mere populære alternativet, mens de gule blokke har et mere klassisk Post-it-udseende. Post-it-blokken kan enten trykkes i Pantonefarver eller CMYK. Du kan altså uden problem trykke billeder og avancerede logoer i mange forskellige farver. Trykket sker på alle blokkens sider. Klistret er placeret på blokkens ene kort- eller langside. Hvor klisteret er placeret skiller sig fra model til model. Information om hvad som gælder for en hvis model findes under den aktuelle produktside.

Hvem kan jeg uddele Post-it-blokke med tryk til?

Post-it-blok med tryk er en perfekt reklameartikel at uddele til både det eget personale såvel som kunder. De er perfekte at uddele på messer og event, men kan også sendes med til kunder f.eks. ved vareleveringer. Det er et produkt som passer både i hjemmet og på kontoret. Den er også et populært produkt blandt studenter som bekendt skriver og noterer meget. Eftersom i princip alle har brug for Post-it-blokke så kan de også uddeles til i princip ahvem som helst. Post-it med tryk er en meget slagkraftig reklameartikel som vil synliggøre dit varemærke i mange forskellige sammenhængog for mange forskellige mennesker. Den er desuden et anvendeligt produkt hvilket gør at modtagerene i høj udstrækning vil bruge dem og beholde dem.

Et populært produkt med mange navn

Post-it er det officielle varemærke, men præcis som det er med populære produkter har produktet også mange andre navne. Post-it kaldes også notesblok, selvhæftende blok, huskelapper og stickies. Skal man være helt korrekt skal man dog kalde blokker ved dens rette navn, dvs. Post-it.

Post-it historie

Det selvhæftende papirark med karakteristiske lysgule farve opfandtes af amerikanerne Arthur Fry og Spencer Silver som arbejdede for firmaet 3M i USA. Hvad som udgør selve grunden bagved Post-it-lappen er at klistret er genanvendeligt. Man kan altid gøre brug af lappen, flytte den og sætte den fast et andet sted. Ingen limrester bliver tilbage. Dette unikke klister kom til når Spencer Silver forsøgte at skabe et nyt slags superlim. Forsøget mislykkedes men i stedet for opfandtes det unikke Post-it-klister. Spencer forsøgte at få 3M til at interessere sig for limen, men de var ikke interesserede. Nogle år senere blev kollegaen Arthur Fry forarget over at de papirsbidder han brugte som bogmærker røg ud når bogen åbnede. Han kom da til at tænke på Spencer Silvers tidligere opfindelse og bruge klistret på sine bogmærker. Dette fungerede godt. Opfindelsen solgtes siden til 3M og Post-it-blokken begyndte at markedsføres 1977. Siden dette har produktet været en enorm fremgangssaga og gjort succes verden over.

Vi findes her for dig!

Er du på jagt efter Post-it med tryk så er Axon Profil rette leverandør. Vi har et bredt sortiment af Post-it-blokke i mange forskellige formater. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig med trykket og kan ved behov hjælpe dig med at tage frem en fungerende trykfil. Om du vil se produktet inden du gør en bestilling så sender vi gerne gratis prøver til dig. tvivl ikke med at kontakte os hvis du behøver hjælp. Vi findes her for dig!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Farve
  • Hvid
  • Gul
  Hvid
  Gul