Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Sådan vælger du det rigtige strandflag

Strandflag med logo er en smart måde at få dit budskab set på. Produktet kan både anvendes inde- og udenfor og gør dit reklamebudskab synligt selv på lang afstand. Her fortæller vi lidt mere om vores forskellige strandflag og giver dig smarte tips som kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model.

Strandflag med logo

Beachflag og strandflag. Hvad er forskellen?

Beachflag og strandflag. Er der egentlig nogen forskel? Nej, det er der ikke. Begge begreber anvendes for at beskrive det præcis samme produkt.

Strandflag i mange forskellige former

Når man tænker på et strandflag så tænker de fleste på det hajformede strandflag. Det er ikke så underligt, for det er nemlig den mest populære model. Strandflag findes dog i mange forskellige former. Hvilken en du skal vælge handler mere om smag og behag.

Og i flere forskellige størrelser

Axons strandflag fås i flere forskellige størrelser. De fleste modeller fås i størrelserne small til xl, hvilket betyder en højde fra cirka 260 cm til 520 cm. Hos os er det derfor altid nemt at vælge et flag som passer lige præcist til dig og dine behov. Vores allermest populære modeller og størrelser finder du her.

Strandflag med eget logo

Strandflag med hurtig levering

Strandflag med logo er et produkt med hurtig leveringstid. Normal leveringstid er på kun 8 til 10 arbejdsdage. Har du meget travlt kan vi for det meste gøre det endnu hurtigere.

Pladefod, spydfod eller krydsfod?

Hvilken fod skal jeg egentlig vælge? Det afhænger alt efter hvilket underlag flagene skal stå på. Plade- og krydsfødder bruges hovedsageligt på hårde underlag mens spydfødder er bedst at anvende på bløde underlag. Alle fødder kan tilkøbes som tilbehør til dit strandflag.

Hvad er inkluderet i strandflagets pris?

Strandflagets pris inkluderer flag med logo, mast, opbevaringstaske samt fragt. Lettere hjælp til design er også inkluderet. Hvis dit logo skal vektoriseres for at kunne bruges, ordner vi det også uden ekstra omkostninger.

Strandflag med logo

Tips hvad angår logo og design

Strandflag er velegnet til at gøre din logotype eller dit budskab synligt på lang afstand. Det er derfor vigtigt at du udvælger et design med god størrelse på logo- og skrifttype. Jo større desto bedre på et strandflag.

Hvilken vægt skal jeg vælge til fødderne?

Vores fødder kan fås med vægtene 4, 8 og 12 kg. Et strandflag i størrelsen small bør have en fod på mindst 4 kg, medium og large en fod på mindst 8 kg og x-large en fod på 12 kg. Hvis flagene skal bruges udenfor og i blæsevejr er det altid bedst at vælge en tungere vægt end denne minimumsanbefaling.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed