Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Måtter med eget logo til din virksomhed

Hos Axon finder du måtter med eget logo af af bedste kvalitet. Måtterne er designet til at kunne holde til mange års brug. Her finder du mere information om vores måtter.

Hvorfor bør jeg købe en måtte med logo?

Hvorfor er en måtte med eget logo et godt køb? Det er der flere svar på. En flot entre måtte giver først og fremmest et professionelt og seriøst indtryk af din virksomhed. Man kan sige at den hjælper din virksomhed med at give et godt førstehåndsindtryk. Måtten hjælper selvfølgelig også med at forhindre at snavs og fugt spreder sig i dine lokaler.

Materiale af bedste kvalitet

Axons måtter er i absolut bedste kvalitet og sælges med to års garanti. Måtterne har en bund af nitrilgummi og luv af såkaldte high twist nylon polyamid. Når tæppet bliver snavset, kan det højtryksvaskes eller maskinvaskes ved maks. 60 grader.

En måtte til indendørsbrug

Axons måtter er egnet til indendørsbrug. Normalt bruges de som indgangsmåtter, men det er også almindeligt, at de bruges til at skabe en mere hyggelig fornemmelse i for eksempel garagen eller showroomet.

Om tryk, forskellige farver og design

Det at designe en måtte med logo er nemt hos os. Du begynder med at vælge baggrundsfarve. Du kan vælge mellem 45 forskellige standardfarver i alle regnbuens farver. Derefter vælger du den eller de farver som du ønsker dit tryk skal have. Selv her kan du vælge blandt 45 standardfarver. Hvis du kun ønsker at få din logotype på måtten, så er det praksis talt fint nok kun at vælge baggrundsfarven, resten skal vi nok klare.

Fra 1 stk. og med hurtig levering

At købe en måtte med eget logo til din virksomhed kræver ikke nogen stor investering. Minimumsantallet er nemlig på kun 1 stk. måtte. Leveringstiden er også god, ofte kan vi klarer levering indenfor to uger.

Måtter fremstillet i Europa

Alle vores musemåtter er fremstillet i Europa. Vi går meget op i, at vores måtter holder den bedst mulige kvalitet, både hvad angår materiale og tryk. En lav pris er vigtig, men vigtigst er god kvalitet.

Måtter med forskellige mål

Vores måtter sælges i flere forskellige standardmål. Uanset hvordan du har tænkt dig at anvende måtten, så har vi en måtte med de mål som passer præcist til dig.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed