Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Alt inden for rollups med eget logo

Rollups er stor favoritten som aldrig går af mode. Her kommer nogle gode råd og tips til dig som ønsker at købe rollups med eget logo.

Forskellige bredder og størrelser

Hos Axon finder du rollups i flere forskellige størrelser. Vores rollups har en standardhøjde på 200 cm, mens bredden kan være på alt fra 85 cm til 150 cm. At der findes forskellige bredder gør at du let finder en model som passer netop til dig.

En rollup har to funktioner

En rollup har hovedsagelig to funktioner. Den første er at vække opmærksomhed. Måske befinder du dig på en messe og har brug for besøgende til at se dig og dit budskab. Det andet er at skabe en professionel ramme for dig og din virksomhed. Det er ofte tilfældet, hvis du for eksempel holder et gæsteforedrag, eller hvis du arrangerer et arrangement. Med en rollup skaber du en klarere og mere professionel fremtoning.

Tips om design og tryk på rollups

For at din rollup kan skille sig ud på messen eller arrangementet, er det vigtigt med et nøje gennemtænkt logo. Et godt tip er at placere vigtige elementer på den øverste halvdel af rollup'en. På den måde sikrer du, at dit budskab virkelig bliver set. Et andet tip er at undgå alt for lange tekster. Brug hellere en punktopstilling med korte fakta.

Høj kvalitet men forskellige kvalitetsniveauer

Vi ved at alle rollups ikke anvendes på samme måde. Nogle er statiske på arbejdspladsen, mens andre transporteres rundt og bruges i mange forskellige sammenhænge og steder. En rollup som åbnes og lukkes mange hundrede gange per år kræver en anden kvalitet end en model som altid står udfoldet. Det er netop derfor du finder modeller i forskellige kvalitetsniveauer, alt for at du kan vælge en model som passer til din måde at bruge din rollup.

Roll up, rollup, roll ups eller rollups?

Ja, hvad hedder produktet egentlig? Det er der desværre ikke noget godt svar på. Da navnet kommer fra engelsk, er der ikke nogen klare staveregler. Vi bruger gerne den kombinerede rollup og rollups, men den fungerer faktisk lige så godt med roll up eller rollups.

Kan jeg få hjælp til mit design?

Intet problem! Vi ved, at det nogle gange kan være vanskeligt at udskrive skabeloner, fotos i høj opløsning, skrifttyper og vektorfiler. Kontakt os, så hjælper vi dig.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed