Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Rollups med eget logo – et must på messen!

Rollups med eget logo er et must på messen eller til firma eventet, men kan også opstilles i din virksomheds lokaler for at det er det første dine kunder ser når de kommer indenfor dørene. Uanset hvor du vælger at bruge produktet, er en rollup med dets store trykflade perfekt til at vise dit firmas logo. Det er garanteret en god måde at fange forbipasserendes opmærksomhed på!

Reklameplakatens historie

Den mest grundlæggende måde at gøre reklame på er ved hjælp af en plakat, forbundet til en lille papplade eller fortrykt, to meter lang, transportabel rollup med eget logo fra Axon. Plakater er en helt enkel men meget effektiv måde at levere et budskab på til dine omgivelser. I Sverige kan man spore reklameplakaters opstart tilbage til slutningen af ​​det 19. århundrede og begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Konceptet udviklede sig fra et mere kunstnerisk design, hvor kendte kunstnere kunne stå bag motiverne, til at være mere fokuseret på at formidle et bestemt budskab. Plakaterne blev således i højere grad kendetegnet ved stærke farver, enkle streger og tydelig tekst.

Rollups er perfekte til udendørs arrangementet

En rollup med logo er en obligatorisk reklameartikel på eventet. Det er den perfekte måde hvor man på lang afstand viser potentielle kunder hvad ens virksomhed især har på standen på messen. Med dens store trykflade er det en nem måde at fange folks opmærksomhed på. Med billede, stor tekst og din virksomheds logo, kan du lokke besøgende nærmere til netop lige din stand, hvor du kan give dem mere information om din virksomhed eller dit produkt. Det at købe rollups med logo er en god investering til flere sanser. Eftersom alle Axons modeller leveres i en smidig taske, kan den let bæres rundt og bruges igen og igen.

Rollups med trykkvalitet i bedste kvalitet

Hos Axon finder du rollups med logo i forskellige størrelser og med hurtige leveringer. Uanset om du vælger en af ​​de billigere eller dyrere modeller, er trykket altid i bedste kvalitet. Nogle modeller har forstærket aluminium konstruktion. Disse modeller kan være gode for dig, der planlægger at opsætte og nedtage rollup'en mange gange om året. Alle rollups fra Axon leveres i praktiske poser.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed