• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Laptoptasker med tryk

I dag sælges der flere bærbare end stationære computere og det mærkes også på efterspørgslen af gode, praktiske computertasker. Hvis man trykker et firmanavn eller slogan på en computertaske, vil det blive bemærket af et meget stort antal mennesker i skiftende sammenhænge. Der er en computertaske et godt reklameprodukt og en værdsat firmagave uanset om du vælger tryk eller brodering.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Tegnebøger
Tegnebøger

Tegnebøger i alle prisklasser og materiale.

Rejsetasker
Rejsetasker

Stort udvalg af rejsetasker med tryk.

Touchpenne
Touchpenne

Stort udvalg af touch-penne. Vi har alle størrelser og prisklasser.

Laptoptasker
Laptoptasker

Laptopetuier i alle størrelser og materialer.

Dokumenttasker
Dokumenttasker

Kæmpe udvalg af dokumenttasker med reklametyk

Rygsække
Rygsække

Praktiske rygsække med tryk til alle formål.

Computertasker med eget tryk

Computertasker med tryk er en af Axon Profils mest sælgende produkter. Det er en praktisk reklameartikel, som giver langvarig reklame for virksomheden der vælger at profilere sig med disse. Normalt uddeles computertasker med tryk til virksomhedens ansatte med det formål at man skal kunne transportere sin laptop til og fra arbejdspladsen. Mange virksomheder ved hvor værdifuldt det kan være at profilere taskerne, så de gør reklame for virksomheden. Taskerne eksponeres nemlig for en stort antal mennesker, som også er på vej til deres arbejdsplads, eksempelvis med metroen, på bussen eller på gaden. Af naturlige årsager er computertasker specielt populære blandt konsulent og salgsfirmaer. Ansatte i disse virksomheder er ofte ude på kundebesøg og taskerne giver en mere professionel udstråling.

Sort sortiment

Hos Axon Profil finder du et af markedets største sortimenter af computertasker med tryk. I sortimentet finder du alt fra budgetvenlige til mere eksklusive computertasker med tryk fra producenter som eksempelvis Case Logic, Ogio, Wenger og Elleven. Med så bredt et sortiment kan det være svært at vælge en model. På kategorisiden finder du derfor et filter, som gør at du blandt andet kan filtrere modeller efter computerstørrelse og tasketype. Efter at have anvendt dette filter bliver valget ofte lettere. I valget af computertaske er det dog vigtigt at først at tænke lidt over, hvem de skal deles ud til og hvordan de skal anvendes. Det er givetvis vigtigst at vælge en model som passer de bærbare computere som virksomheden bruger. Måske kan det også være godt at overveje om der snart bliver købt nye computere ind og om de i så fald har samme størrelse. Næste spørgsmål vedrører typen af taske. Skal det være en skuldertaske eller en rygsæk? Skuldertasken er den mest tidløse og populære modeltype og et sikkert valg hvis du er usikker på hvad du skal vælge. Denne type computertaske kan både bæres i hånden eller overskulderen og skulderremmen er normalt aftagelig. Skuldertsaken er måske ikke så praktisk som rygsækken, men mere elegant. Uanset model så har alle computertasker et polstret rum hvor laptoppen opbevares. Det polstrede rum gør at laptoppen altid er sikret mod slag og stød. På nogle modeller findes der yderligere et polstret rum til en tablet og ofte har taskerne specielle lommer til tilbehør som f.eks. oplader og mus. De fleste computertasker findes kun i neutrale farver som sort og grå. Der er flere grunde til dette, men den vigtigste grund er dog at de skal passe til alle uanset køn og personlige preferencer. Når en virksomhed uddeler computertasker med tryk til sine ansatte vil man naturligvis at taskerne virkelig bruges i flere år uden problemer. Dette indebærer at dit varemærke kommer til at få værdifuld reklame i mange år efter købet.

Smarte funktioner

Mange af Axon Profils computertasker er udstyret med smarte funktioner som gør taskerne mere anvendelige. Eksempelvis har mange modeller smarte kabeludtag hvilket er godt når du er på farten og gerne vil kunne oplade din mobiltelefon. Mange tasker er også udstyret med et udtag til headset og sidelomme til en vandflaske. Som tidligere nævnt er det også normalt med et polstret rum til en tablet. Dette er en populær funktion som øger sikkerheden under transporten. Taskerne har normalt flere smarte lommer og rum til opbevaring af kabler og andet tilbehør. For dem som rejser meget er trolleyfunktionen en populær funktion. Den muliggør at computertasken kan fæstnes på kufferten hvilket gør rejserne lidt nemmere. Flere af de avancerede modeller har også det såkaldte scan smart system, hvilket letter sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Man behøver ikke helt at hente den bærbare computer fra posen under sikkerhedskontrollen. Hvis du har brug for en bærbar computertaske med nogen speciel funktion, kontakt os venligst, og vi vil være behjælpelige med at anbefale modeller, der har denne funktion.

Mærkningsmetoder

Den mærkningsmetode som vil blive brugt på din computertaske afhænger helt af hvilken model du vælger. Tryk er den mest almindelige mærkningsmetode og det kan bruges på næsten alle materialer. Hvis du har et detaljeret logo, skal du vælge en model med tryk som mærkningsmetode da det er nemmere at genskabe detaljer med denne En anden mærkningsmetode er brodering. Brodering tåler slid godt og anses også som en mere eksklusiv mærkningsmetode end tryk. Brodering gengiver dog ikke detaljer ligesom tryk hvorfor ikke alle logoer kan broderes. På Axon Profil kontrollerer vi selvfølgelig altid om dit logo fungerer med brodering eller om du bør vælge tryk. Før vi begynder at trykke eller brodere, får du altid et digitalt korrektur til godkendelse hvor du kan se, hvordan motivet vil se ud på tasken.

Køb af en ekspert

Trods alle filtreringsfunktioner og information i vores shop kan det nogle gange være svært at vælge den rette model når man køber computertasker med tryk. Vi hjælper dig gerne med tilbud på valgte modeller og giver altid tips og råd. Ønsker du at modtage et prøveeksemplar på en model som du er specielt interesseret i så gør vi også gerne det. Computertasker er et ganske dyrt profilprodukt og man bør derfor være omhyggelig med sit indkøb og og overveje hvilken model der er den rette. Det er også vigtigt at henvende sig til et pålideligt profilfirma i branchen. Axon Profil har eksisteret siden 2006 og er en af branchens største virksomheder. Vi har lang erfaring med computertasker med tryk og den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med at få et godt køb. Du er meget velkommen til at kontakte os!

Kunde-service