• Fri fragt
  • Danmarks største sortiment
  • Altid korrektur og tilbud

USB-stik

USB-stik

Nye populære produkter

Storsælgende favoritter

USB-stik med tryk

USB-stick med tryk er et alsidigt reklameprodukt, som ikke blot har en reklameværdi, men kan ligeledes fyldes med reklame. USB-sticks er uundværlige i forbindelse med projekter, rapporter og når virksomhedspræsentationer skal deles ud. De er billige i indkøb, og forsynet med et virksomhedstryk reklamerer de også for den pågældende virksomhed. Reklameproduktet er ligeledes en meget praktisk og brugbar gave til modtageren.

Skræddersyede USB-sticks

USB-sticks kan købes med et utal af forskellige hukommelseskapaciteter, og som med så mange andre teknologiske produkter forøges hukommelseskapaciteten år for år, mens priserne enten er den samme eller bliver lavere. I princippet bliver alle USB-sticks med tryk, som forhandles på markedet, produceret efter bestilling i Asien. Dette betyder, at der kan forekomme periodevise udsving af priserne, selvom pristrenden generelt er nedadgående. Da USB-sticks trykkes og fremstilles efter bestilling, kan de skræddersyes efter egne individuelle behov. Det er for eksempel muligt, mod et mindre gebyr, at foretage et såkaldt filindlæg. Hvilket vil sige, at fabrikken gemmer en eller flere filer på de bestilte USB-sticks. Denne tillægsydelse er uvurderlig for alle, som planlægger at uddele et stort antal USB-sticks. Det er ligeledes muligt at låse hukommelseschippen, så man ikke kan gemme ekstra filer på USB-sticket. Denne ydelse er gratis. Derudover kan man få et stort antal USB-tilbehør såsom halsremme, springringe og specialemballage.

Markedets bredeste sortiment

Axon Profil har et meget stort sortiment af USB-sticks. Foruden et enormt stort sortiment af standardmodeller, så har vi ligeledes et bredt sortiment af mini-USB-sticks og miljøvenlige modeller. Vi har USB-sticks med fototryk, vandtætte USB-modeller, modeller med nøglebånd og USB-sticks i kreditkortformat. Vi har USB-sticks udformede som hjerter, guldbarer, kuglepenne, sprøjter og biler. Kort sagt: vi har noget til alle!

Kunde-service