• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Powerbanks med tryk

Powerbanks er et ekstra batteri til f.eks. mobiltelefonen, tabletten, eller kameraet. Behovet for ekstra batterikapacitet har øget i takt med at mobiltelefonernes skærme er blevet større og løsningen er powerbanks. Batteritiden i en powerbank kommer til udtryk i mAh (Milliamp Hours) og er en vigtig værdi når man skal vælge den rette model. Axon Profil har et bredt sortiment af powerbanks med logo. Hos os finder du modeller i alle prisklasser og også en hel del specialmodeller med ekstra funktioner.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Trådløse opladere
Trådløse opladere

Trådløse opladere for mobiltelefoner.

Powerbanks med eget tryk

Powerbanks med tryk er et produkt som går hjem hos de fleste. Med dette produkt har man stadig en transportabel batterikilde ved hånden, som du f.eks. kan oplade din smartphone med. At skulle lede efter faste stik konstant er nu et overstået kapitel! Overrask firmaets ansatte men hver sin powerbank, eller hvorfor ikke dele dem ud som en sjov giveaway på messer, samtidig med at du profilerer og eksponerer virksomheden med jeres logo. Axon Profil tilbyder et bredt sortiment af den her type af powerbanks for at det skal blive enklere for dig at finde den powerbank som passer dit firma eller organisation allerbedst. Powerbanks er et andet navn for transportabel oplader, nødlader, nødbatteri eller ekstern oplader og er et ekstra batteri til mobil, tablet, eller kamera. Behovet for en ekstra batterikilde er steget i takt med at al elektronik omkring os bliver mere avanceret. Producenter af elektronik forsøger hele tiden at udvikle enheder som er så strømbesparende som muligt og hvor batterierne har højere kapacitet. Elektronikken bliver dog hele tiden mere avanceret og strømkonsumerende. Mobilernes skærme er blevet større på den seneste tid hvilket kræver batterier med højere kapacitet. Vi skal oplade alt for tit og løsningen er powerbanks, som har vist sig at være et rigtig godt hjælpemiddel. Spred og styrk jeres varemærke på smart vis ved at uddele en bærbar oplader med tryk til firmaets ansatte, jeres kunder og på messer. Det her produkt vil blive anvendt over lang tid og eftersom den kan tages med overalt så indebærer det at dit varemærke får ordentlig eksponering og at helt nye kunder tiltrækkes.

Hvilken powerbank med tryk bør man vælge?

Det behøver ikke at være så kompliceret at vælge powerbank med tryk, men der findes en del sager som man bør tænke på for at så smidigt som muligt kunne finde og vælge den model som passer bedst til dig og dine behov. Batteritiden i en powerbank udtrykkes i mAh (Milliamp Hours) og er et vigtig værdi når man vælger en passende model. Hos os finder du modeller i alle prisklasser og også en hel del specialmodeller med ekstra funktioner. I vores sortiment har vi både modeller som drives med batterikraft såvel som modeller som drives med solceller. Det første man kan tænke på er hvilken opladningskapacitet man vil have på powerbanken. I vores sortiment har vi alt fra powerbanks med mindre kapacitet på 1.000 mAh som f.eks. kan fæstes til nøgleringen, til større batterikilder på 20.000 mAh som er så kraftige at du kan oplade alt fra tablets til kameraer, headset eller højtalere flere gange. Jo højere opladningskapacitet batterikilden har, jo højere plejer prisen også at være, med en del undtagelser. Vi på Axon Profil anbefaler at du vælger en model med mindre opladningskapacitet, hvis du vil dele den ud på messer eller gaver til kunder. På det her sæt kan du holde omkostningerne nede. Hvis du derimod skal uddele powerbanks med tryk til de ansatte på firmaet så kan det være en god idé at vælge og investere i en dyrere model, for at tilgodese de ansattes behov og sikre at deres udstyr altid er fuldt opladet og fuldt fungerende. Mens en powerbank med lav kapacitet kan oplade din mobil 1 gang, så kan en med høj kapacitet oplade din mobil flere gange.

Kunsten at vælge farve

Når du har taget en beslutning om hvilken kapacitet du behøver så er det tid til at bestemme ønskede farve på powerbanken. Her er det bedst at udgå fra dit firmas grafiske profil så at farven matcher de fastsatte firmafarver eller er neutralt sort, grå eller hvid. I bedste fald er det senere det bedste alternativ. At finde en model som har præcis rette farve er ofte meget svært. Bedre er da at vælge en neutral farve og lade trykket være i de rette firmafarver.

Redderen i nøden

Powerbanks har på den seneste tid gået og blevet lidt af en redder i nøden for den konstant øgende skar af mennesker som stadigvæk bruger elektriske apperater i hverdagen, og hvor produkterne er afhængige af batteritid, hvilket er meget almindeligt. Vi har alle f.eks. oplevet trælse og pludselige strømafbrud, og at der ikke findes nogle eludtag i nærheden. Hvis du havde ejet og heft med dig en powerbank ved disse situationer så havde du ikke behøvet at bekymre dig. Har du en høj opladningskapacitet på din powerbank så kan du fortsætte med at bruge din enhed i flere timer trods at du savner du almindelige strømkilde. Dette kan være forskellen mellem at lykkes og mislykkes. Styk varemærket ved at investere i powerbanks med tryk som giver dig senesre til dine ansatteog de vigtigste kunder. De kommer garanteret til at værdsætte denne gave og formodentligt bliver den brugt dagligt! Powerbanks er en meget omsat og brugbart produkt at have med sig på kontoret. Den er også populær under ferietider når man vil have at udstyret f.eks. kamera eller smartphone er opladet så at man uforstyret kan tage fine feriebilleder uden at bekymre sig om hvor meget batteri som er igen. Det er ikke altid man har tilgang til eludtag og hvad er da bedre end at have med sig en portabel oplader som du kan bruge når du vil så hurtigt dit udstyr taber kraft. Udover at powerbanks er meget anvendelige så er de oftest også flotte. De er designet til at kunne tages med overalt hvor man end erog da har selvfølgelig størrelsen en stor betydning. En powerbank med stor opladningskapacitet har tendesn til at være større men aldrig så stor at den ikke får plads i jakkelommen, inderlommen eller andet. En portabel energikilde klarer mig sig kort sagt ikke uden når man vel har indset den fantastiske fordele og anvendelsesområder!

Kunde-service