• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Powerbanks med tryk

En powerbank er et ekstra batteri til eksempelvis mobiltelefonen, tabletten eller kameraet. Behovet for et ekstra batteri er øget i takt med at mobiltelefonernes skærme bliver større, og en løsning er blevet powerbanken. Batteritiden i powerbanks måles i mAh (Milliamp Hours) og er en vigtig værdi når man vælger en passende model. Axon Profil har et meget bredt sortiment af powerbanks med tryk. Hos os finder du modeller i alle prisklasser og også flere specialmodeller med ekstra funktioner.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Trådløse opladere
Trådløse opladere

Trådløse opladere for mobiltelefoner.

Powerbanks med eget tryk

Powerbanks med tryk er et produkt som går hjem hos de fleste. Med dette produkt har man stadig en transportabel batterikilde ved hånden, som du f.eks. kan oplade din smartphone med. At skulle lede efter faste stik konstant er nu et overstået kapitel! Overrask firmaets ansatte men hver sin powerbank, eller hvorfor ikke dele dem ud som en sjov giveaway på messer, samtidig med at du profilerer og eksponerer virksomheden med jeres logo. Axon Profil tilbyder et bredt sortiment af den her type af powerbanks for at det skal blive enklere for dig at finde den powerbank som passer dit firma eller organisation allerbedst. Powerbanks er et andet navn for transportabel oplader, nødlader, nødbatteri eller ekstern oplader og er et ekstra batteri til mobil, tablet, eller kamera. Behovet for en ekstra batterikilde er steget i takt med at al elektronik omkring os bliver mere avanceret. Producenter af elektronik forsøger hele tiden at udvikle enheder som er så strømbesparende som muligt og hvor batterierne har højere kapacitet. Elektronikken bliver dog hele tiden mere avanceret og strømkonsumerende. Mobilernes skærme er blevet større på den seneste tid hvilket kræver batterier med højere kapacitet. Vi skal oplade alt for tit og løsningen er powerbanks, som har vist sig at være et rigtig godt hjælpemiddel. Spred og styrk jeres varemærke på smart vis ved at uddele en bærbar oplader med tryk til firmaets ansatte, jeres kunder og på messer. Det her produkt vil blive anvendt over lang tid og eftersom den kan tages med overalt så indebærer det at dit varemærke får ordentlig eksponering og at helt nye kunder tiltrækkes.

Hvilken powerbank med tryk bør man vælge?

Det behøver ikke være så kompliceret at vælge den rigtige powerbank med tryk, men der er flere ting man bør tænke på for at gøre det lettere at vælge den model der passer dig og dine behov. Batteritiden udtrykkes i mAh (Milliamp Hours) og er en vigtig værdi når man vælger en passende model. Hos os finder du modeller i alle prisklasser og endda en hel del specialmodeller med ekstra funktioner. I vores sortiment har vi både modeller der drives med batterikraft såvel som modeller der drives af solceller. Det første man må tænke på er hvilken ladekapacitet man ønsker til powerbanken. I vores sortiment har vi alt fra powerbanks med mindre kapacitet på 1.000 mAh der kan fastgøres til nøglebundtet, til større powerbanks på 20.000 mAh der er så kraftfulde at du kan oplade alt fra tablets til kameraer, headsets eller højtalere over flere gange. Jo større opladningskapacitet powerbanken har, desto dyrere plejer modellen også at være, med visse undtagelser. Vi på Axon Profil anbefaler at du vælger en model med mindre opladningskapacitet, hvis du vil uddele den på messer eller som gave til kunder. På den måde holdes omkostningerne nede. Ønsker du i stedet at uddele powerbanks med tryk til personalet kan det være en god idé at investere i en dyrere model, for at tilgodese de ansattes behov og sikre at deres udstyr altid er fuldt opladet og fungerende. Mens en powerbank med lav kapacitet kan lade din mobil cirka en gang, kan en powerbank med høj kvalitet lade din mobil over flere gange.

Kunsten at vælge farve

Når du har taget en beslutning om hvilken kapacitet du behøver så er det tid til at bestemme ønskede farve på powerbanken. Her er det bedst at udgå fra dit firmas grafiske profil så at farven matcher de fastsatte firmafarver eller er neutralt sort, grå eller hvid. I bedste fald er det senere det bedste alternativ. At finde en model som har præcis rette farve er ofte meget svært. Bedre er da at vælge en neutral farve og lade trykket være i de rette firmafarver.

Redderen i nøden

Powerbanks er i den seneste tid blevet en redder i nøden, til den større mængde af folk der anvender elektronik i hverdagen, hvor produkterne er afhængige af batteri. Vi har alle oplevet et irriterende og pludseligt strømafbrud, og at der ikke findes stikkontakter i nærheden. Havde du haft en powerbank i disse situationer, havde du ikke behøvet at bekymre dig. Har du en høj ladekapacitet på din powerbank, kan du fortsætte med at anvende din enhed i flere timer, på trods af at der ikke findes en almindelig strømkilde. Det kan være forskellen mellem at lykkes og mislykkes. Styrk dit varemærke ved at investere i powerbanks med tryk, der kan uddeles til dine ansatte og vigtigste kunder. De værdsætter med garanti din gave, og den vil formegentlig blive anvendt dagligt. Powerbanks er en meget værdsat og anvendelig ting at have med sig på kontoret. Den er også populær i ferietider, når man vil have udstyr som kamera og smartphone fuldt opladet, for uforstyrret at kunne tage flotte feriebilleder uden at bekymre sig om den resterende batteritid. Det er ikke altid man har adgang til stikkontakter, og en stor fordel med en powerbank er at du kan anvende den når som helst og hvor som helst, når elektronikken mangler batteri. Udover at powerbanks er meget anvendelige er de oftest også flotte. De er designet til at kunne tages med over alt, og derfor har størrelsen også en stor betydning. En powerbank med større ladekapacitet bliver ofte også noget større i størrelsen, men ikke større end at den passer i en jakkelomme eller lignende. En powerbank klarer man sig kort sagt ikke uden når man først har oplevet de fantastiske fordele og mange anvendelsesområder den tilbyder.

Kunde-service