• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Højtalere med tryk

Højtalere med tryk er en hyggelig og anvendelig reklamegave som passer lige så godt på kontoret som i hjemmet. Produktet koster lidt mere end den gennemsnitlige reklamegave, hvilket gør, at den passer bedst til lidt vigtigere kunder. Axon Profil tilbyder markedets måske bredeste sortiment af højtalere. Hos os finder du alt fra lidt billigere traditionelle højtalere, til førsteklasses bluetooth-højtalere.

stk
Sorter efter:

Højttalere med firmatryk

Vil du sætte dit virksomhedsnavn på en af markedets mest populære produkter? Højtalere med tryk er da det rette valg. Det er en reklamegave som udstråler teknik, ungdommelighed og fleksibilitet. Egenskaber som et hvert moderne firma gerne udstråler. Produktet er noget dyrere i indkøb end den gennemsnitlige reklamegave og er perfekt til at uddele til en mere udvalgt målgruppe. Det er dog en reklamegave med lang levetid og hvor ens virksomhedslogo eksponeres på en tydelig og flot måde. En anden stor fordel er at den passer lige så godt til gammel som ung og for kvinde som mand. Axon Profil tilbyder et af markedets største sortimenter af højtalere med tryk. Her følger lidt nærmere information som forhåbentligt letter dit valg.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Hos Axon Profil finder du højtalere så små at de kan fæstes til mobilen og lidt større modeller til f.eks. at have på skrivebordet. De mindre modeller tilbyder fleksibilitet, men kan selvfølgelig aldrig konkurrere med de større modeller hvad gælder lydkvalitet. Man må derfor bestemme sig for, hvilken af disse egenskaber som er vigtigst. Man bør også tænke på at ikke alle logoer er mulige at trykke på de aller mindste modeller. Har du et meget detaljeret logo har du ikke andet valg end at vælge en lidt større højtaler med større trykflade.

Nogle tanker omkring lydkvalitet

Ved at vælge en højtaler med nogle ekstra funktioner får du en både mere anvendelig og unik reklamegave. F.eks. kan det dreje sig om indbygget fjernudløser til mobilens kamera eller at den kan støtte mobilen. Andre egenskaber kan være en indbygget powerbank eller at højtaleren er vandtæt. Der findes også smarte modeller som bytter farve når de er tændt. Et perfekt partyprodukt! Højtalere med tryk er en fantastisk reklamegave som garanteret anvendes af modtageren. Kontakte os meget gerne så hjælper vi dig videre!

Højtalere med ekstra funktioner

Ved at vælge en højtaler med nogle ekstra funktioner får man en både mere anvendelig og unik reklameartikel. F.eks. kan det bunde i om der er indbygget fjernudløser for mobiltelefonens kamera eller at den har en mobilstøtte. Andre egenskaber kan være indbygget powerbank eller at højtaleren er vandtæt. Der findes også sjove modeller som bytter farve når de er tændt. En perfekt partyforhøjer altså! Højtalere med tryk er en fantastisk reklameartikel som garanteret anvendes af modtageren. Kontakt os gerne så hjælper vi dig videre!

Kunde-service