• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Forklæder med tryk

Mad og madlavning er noget der vækker passion og lidenskab i mange mennesker. Axon Profil tilbyder forklæder med tryk og muligheden for, at du kan vise, at der også er lidenskab og passion bag dit varemærke!

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Grill
Grill

Alle elsker at grille! Reklameartikler med positive associationer.

Selected by Leif Mannerström
Selected by Leif Mannerström

Nøje udvalgte køkkenredskaber fra stjernerestauratøren Leif Mannerström.

Madlavning & Køkken
Madlavning & Køkken

Reklameprodukter til madlavningen og køkkenet.

Køkkenredskaber
Køkkenredskaber

Alle former for reklameartikler produkter til køkkenet.

Alle former for forklæder med tryk

I vores udvalg finder du alle slags forklæder. Korte og lange modeller, børneforklæder med lommer og uden lommer. Af bomuld og polyester blanding. Simple modeller samt modeller til professionel brug. I sorte og i lyse farver. Med tryk og brodering. Vores ambition er, at der skal være noget der kan opfylde alles behov og ønsker. Derudover har vi ligeledes meget billige forklæder med tryk.

Forklæde som reklameartikel

Forklæder med tryk er et overraskende populært produkt i Axon Profils sortiment. Som en del af sortimentet har vi en kategori med forklæder til professionelt brug og henvender sig til cafeer og restauranter. Med tryk eller brodering får forklædet et professionelt look og skaber en stærk visuel markedsføring. De forklæder som er begregnet til professionelt brug er produceret af et mix af polyester og bomuld. Bomuld er et let og luftigt materiale mens polyester er slidstærkt og praktisk. Ved at kombinere begge materialer skabes et forklæde, som klarer daglig slid og vask på høj temperatur. Gennem årene har Axon Profil forsynet mange restauranter med forklæder. En anden kategori af forklæder er dem, som henvender sig mod den private bruger. Disse modeller kan ofte være produceret i 100% bomuld og behøver ikke at blive vasket ved ligeså høje temperaturer. Denne model købes ofte ind af madlavningsklasser eller virksomheder, som ønsker at forkæle sine medarbejdere. Disse forklæder findes ofte i et meget stort antal farver. Den sidste kategori er børneforklæder. Disse retter sig selvsagt mod børn i alle aldre og er ofte lidt billigere i indkøb. De er perfekte til f.eks. skoler og børnehaver.

Lange eller korte forklæder?

Forklædet findes som kort, halvlang og lang model. Hvad skal man da vælge? Er forklæderne beregnet til rent køkkenarbejde bør man vælge en lang model. Den beskytter effektivt mod nedsmuds. Skal de i stedet for anvendes af serveringspersonale så bør en kort eller halvlang model vælges. De er fuldt tilstrækkelige til deres arbejde og risikoen de løber for nedsmuds. Disse modeller er desuden til det meste udrustet med praktiske lommer til notesblok, penne og andet. Korte og halvlange modeller anvendes sjældent til andet end professionelt brug, hvorfor de næsten altid er lavet af et slidstærkt mix af bomuld og polyester. Mærkningen på denne type af forklæder sker ofte lidt diskret i hoftehøjde mens de på de lange modeller sker midt på brystet. Mærkningen kan enten ske ved tryk eller brodering. Hvad som er at foretrække handler meget om smagssag. Forklæder med tryk er dog det vi sælger aller mest af.

Vi hjælper dig med valget af model

Har du spørgsmål omkring hvilket forklæde du bør vælge? Eller se en prøve? Ingen problem! Kontakt os så hjælper vi dig videre. Vi sender gerne en prøve så du selv får teste hvor godt forklædet fungerer til dine behov. Axon Profil har et stort antal forskellige modeller at vælge i mellem og iblandt kan det være svært at se forskellen mellem dem uden eksperthjælp. Vent derfor ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål!

Kunde-service