• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Refleksveste med tryk

Refleksveste med tryk er et af vores mest populære reklameprodukter. De bruges i alle mulige sammenhænge, hvor man har brug for ekstra synlighed. Det kan være til nattevandrere, motorcyklister, ryttere, vagter eller gående i trafikken! Refleksvestene findes også i barnestørrelser og er især populære i børnehaven og skoleordningen.

Klar
Farve
Øvrigt
stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Fodbolde
Fodbolde

Fodbolde med tryk. En elsket reklameartikel med en lang levetid.

Træningstøj
Træningstøj

Træningstøj med eget tryk. Vi har alt tøj til sport og træning.

Drikkedunke
Drikkedunke

Drikkedunke fremstillet af plast og metal til alle lejligheder.

Reflekser
Reflekser

Reflekser med tryk til dig som leder efter det betænksomme reklameprodukt.

Refleksvest som profilprodukter

Refleksveste med tryk er et meget populært profilprodukt hos Axon Profil. Det er et nyttigt produkt der fås både til børn og voksne. Ved at give dine medarbejdere refleksveste med tryk sikrer du at de ses tydeligt i trafikken. Dette gælder uanset om de bruges når de er på- eller på vej til og fra arbejde. Produktet er også et glimrende profilprodukt der kan uddeles til kunder. Måske under et kundebesøg eller på messer og arrangementer. Refleksveste med tryk har i øvrigt store trykflader og takket være deres udseende vil de altid være synlige i gadebilledet. En refleksvest er også en billig livsforsikring, der passer til alle typer modtagere.

Hvem passer produktet til?

Advarselsveste med tryk kan udleveres til alt fra motionister til vejarbejdere og folkeskolegrupper. Folkeskolebørn har ofte tendens til at bære den refleksveste for at gøre det lettere for lærerene at holde styr på dem. Det vil også være lettere for andre, f.eks. cyklister, at lægge mærke til børnene. Hvis du er en børnehave kan du sammen med Folkeskolens navn trykke et sjovt og motiv på den refleksvestene.

Hvilken model bør jeg vælge?

Hos os finder du refleksveste med tryk i mange forskellige designs og prisklasser. Som nævnt før findes der både modeller til både børn og voksne kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Hvilken model skal jeg vælge, tænker du sikkert? Svaret er, at du bør tænke over hvem der er slutbrugeren. Nogle refleksveste er designet specifikt til en bestemt målgruppe. For eksempel har vi modeller der er specielt designet til motorcyklister. Denne type refleksvest kan f.eks. uddeles til besøgende på motorcykelmesser eller lignende arrangementer. En model der er tilpasset til løb kan du som iværksætter f.eks. dele ud til personalet for at opfordre til mere træning og wellness. Hvis din virksomhed er en del af fitnessindustrien eller på anden måde beskæftiger sig med udendørsaktiviteter er dette profilprodukt et godt valg. Alle refleksveste i sortimentet er i øvrigt unisex modeller.

Axon Profil

Axon Profil startede i 2006 og vi er i dag en af markedets førende profilvirksomheder. Vi har tusindvis af profilprodukter at vælge imellem og vi ved alt hvad der er værd at vide om dem. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig uanset sagen. Hvis du har fundet en refleksvest som du føler dig specielt interesseret i men gerne vil teste vil vi gerne sende dig en prøve.

Kunde-service