• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Krammedyr

Krammedyr med tryk er et sjovt og påskønnet reklameprodukt til alle børn. Tryk sker ofte på krammedyrets trøje. Axon Profil tilbyder et bredt sortiment af krammedyr og teddybjørne i forskellige farver, udførelser og prisklasser.

Klar
Farve
Øvrigt
stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Spil
Spil

Forskellige former for spil med eget tryk.

Puslespil
Puslespil

Lav et unikt reklameprodukt!

Sparegrise
Sparegrise

Sparebøsser og sparegrise med eget tryk.

Børnetøj
Børnetøj

Børnetøj med eget tryk. Forkæl dine fremtidige kunder!

Farveblyanter
Farveblyanter

En reklameartikel som vækker dine kunders kunstneriske sider.

Farvekridt
Farvekridt

Børnenes favorit! Kridt med eget tryk.

Pastilæsker
Pastilæsker

Stort udvalg af pastilæsker med reklametryk.

Krammedyr med tryk

Alle børn elsker bamser og hos Axon Profil finder et af de største sortiment inden for bamser og tøjdyr med tryk. Vi har alt fra små nøglerings-bamser til store bamser med trykbare trøjer. Tøjdyr er en hyggelig og værdsat reklameartikel blandt børn. De bliver let et favoritlegetøj som følger med overalt og spreder din reklame i forskellig sammenhæng.

Hvem passer produktet til?

Bamser med tryk passer til de fleste virksomheder, men er især gode til virksomheder med målgrupper som er børn. Eksempel på det kan være sygehuse, tandlæger eller skoler. Produktet viser omsorg og giver samtidigt værdifuld reklame. Et krammedyr giver reklame på et ømt og sympatisk sæt, værdier som de fleste virksomheder gerne vil udstråle.

For både børn og voksne

Et krammedyr henvender sig ikke bare mod børn, men kan også deles ud til voksne. Hvorfor ikke forstærke dine kunderelationer ved at dele ud en bamse med tryksom dekoration til kontorpladsen? Eller hvorfor ikke uddele bamser til gamle på et plejehjem? Krammedyr er desuden en populær gave vid forskellige typer af eksamensfester og konkurrencer. Det er helt enkelt et kærligt produkt med stor bredde.

Enormt sortiment

Hos Axon Profil finder du krammedyr i forskellige farver, størrelser og priskategorier. Vi har krammedyr i form af katte, elefanter, kaniner, hundehvalpe, giraffer, tigre og mange andre. hvilken type som passer bedst til dig afhænger af hvilken målgruppe du har og hvad du vil udstråle. En populær underkategori er krammedyr med nøglering. De kan fæstes til nøglerne eller på rygsækken. De er prisvenlige, kan deles ud i store mængder og giver meget reklame for pengene. Med andre ord er de et perfekt reklameartikel til messen! Klassiske bamser med tryk er en anden storsælger. Bamserne findes i forskellige størrelser og trykket sker normalt på trøjen. En klassiker som aldrig bliver umoderne. Kontakt os i dag så hjælper vi dig med at finde rette krammedyr til lige præcis dig!

Kunde-service