• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Reklameballoner

Tænk på ordet fest og du kommer sikkert i tanke om balloner! Uanset om din virksomhed fejrer indvielse eller jubilæum, er balloner med logo et must. Hvorfor så ikke lave lidt reklame for din virksomhed ved at anvende reklameballoner? Axon Profil har balloner med tryk i alle regnbuens farver!

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Festivalarmbånd
Festivalarmbånd

Prisvenlige festivalarmbånd af tyvek, vinyl og stof.

Slikkepinde
Slikkepinde

Lækre slikkepinde med logo til store og små.

Pastilæsker
Pastilæsker

Stort udvalg af pastilæsker med reklametryk.

Bolcher
Bolcher

Bolcher med logo til de bedste priser.

Chokolade
Chokolade

Chokolade af den fineste kvalitet med reklametryk.

Reflekser
Reflekser

Reflekser med tryk til dig som leder efter det betænksomme reklameprodukt.

Kuglepenne - Standard
Kuglepenne - Standard

Markedets formentlig største udvalg af kuglepenne med logo.

Mere om Axon Profils balloner

Axon Profil tilbyder højkvalitets men billige balloner med tryk og hurtig levering. Normal leveringstid er ca. 2 uger, men hvis du ønsker dem endnu hurtigere, kan vi klare leveringen af dine balloner på 5-7 arbejdsdage mod et ekstra gebyr. Vi trykker vores balloner i samarbejde med et trykkeri, der har mange års erfaring med logotryk på balloner. At trykke balloner er nemlig en speciel kunstart, som ikke alle trykkerier mestrer. Den mindst mulige bestillingsmængde er 1000 stk., hvor det er muligt at trykke i maksimalt 2 farver. Fra 3000 balloner kan der trykkes i maksimalt 5 farver. Det er muligt at fylde ballonerne med helium. Helium siver dog hurtigt ud af ballonerne, hvilket betyder, at ballonerne vil tabe deres form allerede efter et døgn. Vi anbefaler derfor at man bruger almindelig luft. Hos os vil du altid finde et stort udvalg af praktisk tilbehør som både ballonpinde og ballonpumper.

Balloner i markedsføringen

Balloner med tryk er en festlig reklameartikel som er perfekt til messer, indvielser og åbent hus. De er meget billige i indkøb og skaber for få penge både hyggelig og tydelig reklame. Balloner fås i mange forskellige farver, hvilket gør det let at finde en farve som matcher farverne for netop din virksomhed. Det er også muligt at blande forskellige farver, så længe trykket og trykfarven er samme. Man behøver altså ikke begrænse sig til én ballonfarve, men man kan derimod skabe et fint mix af farver. At blande farverne er især flot når man skal dekorere et messelokale eller lignende. Balloner er ikke bare en dekoration, men frem for alt børnenes favorit. Alle børn elsker balloner! At uddele reklameballoner kan derfor være et smart træk til at lokke børnefamilier til din butik eller stand. For en meget lille omkostning kan man nå mange nye kunder, og samtidig gøre en hel masse børn lykkelige. Hvad kan være bedre end det?

Balloner med fototryk

Har du et lidt mere avanceret motiv som du ønsker at trykke, kan vi tilbyde balloner med fototryk. På disse balloner kan vi trykke logoer med mange farver eller hele billeder. Fototryk er dyrere end normalt tryk, men resultatet bliver på den anden side fantastisk. Trykket er i absolut topklasse. Takket være de få begrænsninger kan du slippe fantasien løs når det gælder motivet. Måske et billede af alt personale? Eller måske firmaets maskot? Du vælger selv! Inden vi trykker ballonerne får du en digital korrektur hvor du ser præcis hvordan trykket kommer til at se ud. Ønsker du at ændre noget, så gør vi det og sender en ny korrektur. Vi går op i at du bliver yderst tilfreds!

Vi hjælper dig gerne!

Har du spørgsmål om Axon Profils reklameballoner, så hjælper vi hellere end gerne. Send en mail eller ring til os, så hjælper vi dig. Er det vigtigt at det bliver den rette ballonfarve sender vi gerne en vareprøve i den aktuelle farve, så du selv kan bedømme om farven er den rette. Naturligvis kan vi også hjælpe med spørgsmål af mere teknisk natur og vi er også klar hvis du behøver hjælp med din trykfil. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

Kunde-service