1. Forsiden
 2. Messe
 3. Engangstatoveringer

Engangstatoveringer med logo

Engangstatoveringer i eget design er en profilklassiker som altid er lige populær. Produktet er populært hos børn og unge men også hos voksne. Engangstatoveringer med logo er perfekte til firmafesten! Hos Axon Profil kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskellige størrelser og former. Mindsteantallet er kun 1000 stk. Ønsker du en skitse? Intet problem, det fikser vi!

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Engangstattoveringer med eget tryk

Axon Profil tilbyder et bredt sortiment af engangstatoveringer med logo. Engangstatoveringer er glimrende reklameprodukter, først og fremmest til børn og unge, men faktisk også til voksne. Produkterne er billige i indkøb og tager ikke meget lagerplads. Derudover er de nemme at dele ud og har en lang holdbarhed. Med andre ord; et perfekt reklameprodukt!

Flere forskellige formater

I Axon Profils sortiment finder du engangstatoveringer i forskellige formater. De to mest populære størrelser er 50 x 50 mm og 63 x 38 mm. De har begge en perfekt størrelse der passer til de fleste, uanset voksen eller barn. I sortimentet finder der også større modeller til dem der ønsker en rigtig stor engangstatovering. Alle vores engangstatoveringer er trykt med digitaltryk. Det betyder at det er muligt at vælge virkelig avancerede motiver eller fotografier. Vi kan selvfølgelig også trykke almindelige logoer i f.eks. en eller to farver. Et spørgsmål vi ofte modtager inden bestilling er om motivet skal spejles så det bliver korrekt, når engangstatoveringerne påføres armen. Svaret er nej. Vores grafikkere og trykkeri spejler logoet så alting vender er rigtigt. Som med alle vores andre produkter modtager du altid en digital korrektur som du skal godkende inden vi begynder at trykke engangstatoveringerne. På denne måde har du mulighed for at kontrollere at alt er korrekt. Endelig kan det nævnes, at alle Axon Profils engangstatoveringer opfylder alle krav der er fastsat i henhold til gældende lovgivning (f.eks. EF 1907/2006, 76/768 / EØF, EN-71). Når du bestiller hos Axon Profil kan du være sikker på at du får et kvalitetsprodukt.

Hvem passer engangstattoveringer til?

Der er mange forskellige måder at dele engangstatoveringer på. Den mest almindelige målgruppe er børn og unge. For dem er det almindeligt at engangstatoveringerne laves på forskellige events, skolebesøg, forestillinger eller koncerter. Takket være produktets lave pris og fleksible format kan de også sendes via reklamepost. Engangstatoveringer med logo er også populære på messer, hvor de supplerer de lidt mere traditionelle reklameartikler, såsom slik og søde sager. Produktet signalerer sjov og leg og giver dit brand et ungdommeligt strejf. Engangstatoveringer er også populære til firmafester hvor man for sjov kan dele dem ud til personalet. F.eks. kan man trykke forskellige sjove budskaber på dem.

Hvordan fungerer en engangstattovering?

Hvis du ikke tidligere har bruge engangstatttoveringer kan det være lidt uklart hvordan det går til. Det første skridt er at fjerne det beskyttende plast på engangstattoveringen. Du placerer den derefter på et valgfrit sted på kroppen, f.eks. På armen, og bad det lidt med vand, gerne ved hjælp af en svamp. Derefter trykker du engangstattoveringen mod huden i ca. 30 sekunder. Det er vigtigt at engangstatoveringen ligger helt stille. Hvis den ikke gør det risikerer den at gå i stykker og den vil ikke kunnne vises rigtigt. Endelig fjerner du papiret og derefter er du færdig! Nemt eller ej? Normalt sidder engangstattoveringerne i 3 til 5 dage, men hvis du tager brusebad hver dag kan det være kortere end det. For at fjerne engangstattoveringen skal du opbløde den i lunkent vand med lidt sæbe og derefter forsigtigt gnide den af med en klud.

Vi hjælper dig gerne

Du er altid velkommen til at kontakte os på Axon Profil hvis du har spørgsmål eller hvis du vil have råd omkring engangstattoveringer. Vi har god erfaring og ved alt der er værd at vide om dette produkt. Kontakt os og vi hjælper dig.

Et perfekt udendørsprodukt

2024 er året, hvor flere og flere mødes udendørs. Hvad kan da være bedre end engangstatoveringer med logo? Produktet påføres huden og er derfor perfekt til udendørskampagner. Det er en populær reklameartikel der giver god reklame til både unge og gamle. At de så også er meget billige i indkøb, er en ekstra bonus. Engangstatoveringen kan påføres armen, hånden eller hvorfor ikke benet på de der vil have lidt ekstra sjov. Har din virksomhed ikke tidligere brugt produktet til markedsføring, er det i år en perfekt mulighed.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed