• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Farvekridt

Farvekridt med tryk er et fantastisk produkt for dig, som er på udkig efter et reklameprodukt, som henvender sig til børn. Produktet er billigt i indkøb, og opmuntrer til kreativitet. Axon Profil har et bredt udvalg af farvekridt i alle prisklasser. Bliv barnets bedste ven med farvekridt!

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Spil
Spil

Forskellige former for spil med eget tryk.

Puslespil
Puslespil

Lav et unikt reklameprodukt!

Børnetøj
Børnetøj

Børnetøj med eget tryk. Forkæl dine fremtidige kunder!

Farveblyanter
Farveblyanter

En reklameartikel som vækker dine kunders kunstneriske sider.

Krammedyr
Krammedyr

Bamser og tøjdyr med eget tryk. Alle størrelser og typer.

Slikkepinde
Slikkepinde

Lækre slikkepinde med logo til store og små.

Legetøj
Legetøj

Væk dit indre barn! Legetøj til børn og voksne i alle aldre.

Noteblokke
Noteblokke

Alle typer af notesblokke, spiralbøger og kolleieblokke.

Farvekridt med tryk

Leder du efter en god reklameartikel til børn? Så har du fundet den rette! Farvekridt med tryk er en fremragende reklameartikel til de yngste. Det er et godt produkt, der også opfordrer til kreativitet. Netop kreativitet er et kendetegn, der bør være vigtigt, når man leder efter reklameartikler til børn. Farvekridt med print er et prisvenligt profilprodukt, der giver en masse reklame for få omkostninger. På Axon Profil finder du et bredt udvalg af farvekridt. De forskellige farvekridt er tilgængelige i forskellige designs og pakker. Udover farvekridt findes der også farveblyanter, tuschpenne og akvarellfarver. I nogle sæt indgår også blyanter og viskelæder. Gadekridt er også en sjov variant af farvekridt, der gør det muligt at tegne på asfalt. Skoler kan for eksempel give eleverne disse og opfordre dem til at dekorere skolegården med flotte motiver. Emballagen på de forskellige kridt varierer afhængigt af modellen. De billigere muligheder kommer normalt i en æske, mens de dyrere ofte har gode og praktiske trææsker. De billigste sæt har en købspris på kun få kroner og indeholder normalt kun få kridt. De lidt dyrere modeller kan også indeholde tegnepapir, hvilket betyder at sættet indeholder alt, hvad der er nødvendigt for børnene til at begynde at tegne med det samme. Kridt med tryk er et perfekt produkt til børn i førskolealderen. I den alder har børn brug for at få udløb for deres fantasi, og farveblyanter er perfekte for dem til at kunne komme få udløb for denne. Med farveblyanter og papir til tegning kan børn udleve deres livlige fantasi og drage fordel af deres kreativitet. Derudover er disse reklameartikler helt kønsneutrale, hvilket betyder, at det er populært hos både piger og drenge. Farvekridt har også en meget lang holdbarhed og kan derfor opbevares i lang tid.

Specifikt om trykket

Trykket sker på farvekridtets emballage, og printfladen varierer lidt fra model til model. Imidlertid er printoverfladen som regel relativt stor, hvilket gør det nemt at finde plads til både firmalogo og en tekst eller et slogan. På nogle modeller kan hele papemballagen designes. Så er der virkelig mulighed for at skabe et iøjnefaldende reklameprodukt med høj reklameværdi. For eksempel kan du inkorporere fotos og avancerede mønstre i designet. Normalt er motivet dog trykt et sted på emballagen, og det er normalt nok til at skabe et effektivt profilprodukt.

Hvis du har brug for hjælp

Axon Profil tilbyder et bredt sortiment af kridt med tryk. Vi har alt fra enkle modeller målrettet til massemarkedsføring og dyrere modeller til dem, der søger noget mere eksklusivt. Det kan være svært at bestemme sig for, hvilken model man ønsker. Nogle modeller ligner hinanden, og det kan være nyttigt at få hjælp fra os. Vi hjælper dig gerne med tips og råd, hvilket gør valget lettere. Vi vil naturligvis gerne tilbyde dig vareprøver. Kontakt os i dag, og vi hjælper dig med valg af farveblyanter!

Kunde-service