• Fri fragt
  • Danmarks største sortiment
  • Altid korrektur og tilbud

Stiftblyanter med tryk

Ligesom blyanter giver ordet stiftblyant klare associationer til skolen. Kunderne er dog ikke alene skoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, men også f.eks. hoteller og konferencecentre. I udvalget af stiftblyanter med tryk finder du i øjeblikket bl.a. den miljøvenlige model Green samt den ret originale stiftblyant Ice.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Penalhuse
Penalhuse

En reklameartikel til skolen.

Overstregningstuscher
Overstregningstuscher

Alle typer overstregningstuscher.

Blyanter
Blyanter

Stort udvalg af blyanter med tryk.

Kuglepenne - Standard
Kuglepenne - Standard

Markedets formentlig største udvalg af kuglepenne med logo.

Notesblokke
Notesblokke

Selvklæbende notesblokke med reklame.

Viskelæder
Viskelæder

Viskelædere med reklametyk til overkommelige priser.

Papirclips
Papirclips

Prisvenlige papirclips til profilering på kontoret.

Noteblokke
Noteblokke

Alle typer af notesblokke, spiralbøger og kolleieblokke.

Mere om stiftblyanter

Stiftpennen er en moderne variant af blyanten. Den er især god til skoler og universiteter hvor man skriver ofte og meget. Stiftpenne med tryk er en meget billig og alsidig reklameartikel som er lige så værdsat af eget personale som af kunderne. Penne er en reklameartikel som havner på menneskers skrivebord og som over lang tid giver værdifuld reklame og eksponering for dit varemærke. Det er også en reklameartikel som ofte bytter ejer, hvilket er positivt for dig og dit varemærke. Også selvom vi går mod et papirsløst samfund kommer vi alle til at bruge stiftpenne over lang tid.

Hvordan vælger man ret stiftpen med tryk

I princippet alle firmaer som anvender sig af reklameartikler har en type pen i sit sortiment. Ved at vælge en stiftpen i stedet for en traditionel blyant får du en betydelig mere anvendelig modene og smartere pen. Hvordan skal man da vælge ret stiftblyant med tryk? Som altid så anbefaler vi at I udgår fra jeres grafiske profil i valget af pen. Om det mod formodning skulle være så at I farvemæssigt ikke finder en pen som matcher den grafiske profil så kan det være en god ide at vælge en model i en neutral farve eksempelvis sort, hvis, grå eller sølv. Hvorvidt man bør vælge en stiftpen i plast eller i metal afgøres til dels af hvordan og i hvilken mængde de skal uddeles og tildels hvad firmaet vil udstråle. Til eksempel et advokatfirma med få men vigtige kunder er ofte en stiftpen i metal eller i det mindste en lidt mere flot og eksklusiv stiftpen i plast at foretrække. Er firmaet i stedet for et hurtigtvoksende IT-firma så vil man normalt udstråle innovationskraft og modernitet og da er snarere en trendy designet pen i plast det bedste valg. Er I et firma eller organisation som vil vise at I tænker på miljøet og vil udstråle holdbarhed, så har vi også miljøvenlige stiftpenne med tryk i vores sortiment. For at være sikker på at du altid finder en model som passer dig og dine behov tilbyder vi et bredt sortiment af penne i alle mulige farver, former, modeller og prisklasser. Pennene findes med eller uden greb. Hvilket som er at foretrække er en smagssag, dog vil vi tillægge at finere modeller oftest har greb for øget skrivekomfort. Hvad gælder mærkningsmetoder er det oftest tryk som anvendes. Trykket sker enten på kroppen eller på klipsen. Vælger du en stiftpen i metal kan ofte også lasergravering vælges. Lasergravering indebærer at logoet ridses ind i selve metallet. Er I ude efter at købe stiftpenne med tryk til firmaets ansatte så anbefaler vi at man først og fremmest ser efter deres behov. Skriver de meget så bør man satse på en med bekvemt greb. Er personalet ofte på farten så er en billig model bedst når den glemmes. At stiftpennen bytter ejer øger bare stiftpennens reklameværdi. Præcis som med andre produkter går i princip kvalitet og pris hånd i hånd. Vil man derfor give bort en lidt mere eksklusiv pen til en vigtigere kunde skal man derfor søge blandt de lidt dyrere modeller. Hos Axon Profil finder du alt fra enkle stiftpenne i plast til flot designet modeller i ok kvalitet. Er det derimod tænkt at stiftpennene uddeles i store antal på messer, stormøder og lignende, så bør du vælge en lidt billigere model for at holde prisen nede.

Hvordan finder jeg ret stiftpen?

Hos os på Axon Profil finder du enkelt den stiftblyant som passer dine behov. Anvend gerne de forskellige sorterings- og filtreringsfunktioner som findes tilgængelige på websiden. Filtrere efter ønsket farve, mærkningsmetode, vælg med eller uden greb samt hel eller frost/transparent penkrop. Da sorteres og vises de stiftpenne som passer dine behov og ønskede egenskaber. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os hvis du behøver hjælp.

Fordelene med stiftpenne

Stiftpennen har mange fordele. Til forskel fra blyanten så behøver man ingen blyantspidser til at spidse pennen, det eneste man behøver at gøre er at trykke ned toppen. Sammenlignet med en blyant som man smider væk når den er brugt, så har man med stiftpennen mulighed for at fylde op med løse stifter så snart de er brugt op. Oftest sidder der også et viskelæder på pennens top som du kan anvende for at viske bort det du har skrivet. Med tanke på pennens lave pris, reklameværdien og det faktum at den kan anvendes længe så er det en helt fantastisk reklameartikel og et produkt som helt klart bør være med i jeres sortiment af reklameprodukter.

Vi hjælper dig gerne

Om du synes at det er svært at bestemme dig for hvilken stiftpen med tryk du bør vælge, så hjælper vi dig gerne. Stiftpenne med tryk er en af Axon Profils mest populære reklameartikler. Hvert år sælger vi over 100.000 stiftpenne med tryk i alle prisklasser. Vi hjælper dig med at finde den rette afvejelse mellem kvalitet og pris. Giv os bare information om hvad det er du søger så vender vi tilbage med råd og tilbud. Er det sådan at du vil se en prøve inden at du bestemmer dig så hjælper vi gerne med det også. Kontakt os i dag, vi hjælper dig gerne!

Kunde-service