• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Viskelæder

Viskelæder med reklametryk er et billigt og nyttigt reklameprodukt som er særligt velegnet til uddannelsesinstitutioner og skoler. Et godt viskelæder smider man ikke bare væk! Læg især mærke til viskelædrene fra det kendte kvalitetsfirma Staedtler.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Penalhuse
Penalhuse

En reklameartikel til skolen.

Blyantspidsere
Blyantspidsere

Prisvenlige blyantspidsere med eget tryk.

Blyanter
Blyanter

Stort udvalg af blyanter med tryk.

Stiftblyanter
Stiftblyanter

Stiftblyanter i alle tænkbare former, farver og prisklasser.

Post-it
Post-it

Post-it med tryk til en attraktiv pris.

Noteblokke
Noteblokke

Alle typer af notesblokke, spiralbøger og kolleieblokke.

Viskelædere med tryk

Viskelædere med tryk er en fremragende reklameartikel der passer til de fleste virksomheder. Produktet passer specielt godt til et uddannelsescenter eller en skole hvor der generelt anvendes mest blyant eller stiftblyant.

Om vores sortiment

I Axon Profils sortiment finder du et stort antal forskellige viskelædere med tryk. Hvad der bestemmer hvilken model du bør vælge, afhænger især af hvem du skal uddele dem til. Er I en skole med børn som elever kan det være en god idé at bestille nogle forskellige modeller. De yngre børn vil sikkert gerne have lidt mere banlige viskelædere med tryk. Måske i form af en bog, en bil eller et dyr. Viskelædere må gerne være farveglade. Lidt ældre børn foretrækker på den anden side lidt mere funktionelle modeller, som tåler længere tids anvendelse. De ældre børn er vant til at skrive mere og behøver derfor et viskelæder, der passer til den øgende mængde skrift. I Axon Profils sortiment finder du mange forskellige viskelædere. Vi har modeller i alle mulige former og farver i alle prisklasser. Vi har helt enkelt noget for alle.

Mærkningsmetoder

Axon Profils viskelædere kan enten fås med standard tryk eller 4-farves fototryk. Den første mærkningsmetode er idéel hvis du har et almindeligt logo i en eller få farver. 4-farves fototryk er derimod perfekt hvis du har et logo med mange forskellige farver og nuancer, eller vil trykke et foto. På produktsiden for hvert produkt finder du mere information om hvilken trykketeknik der gælder for den specifikke model.

En populær reklameartikel

Der er flere grunde til at viskelædere med tryk er en populær reklameartikel. Først og fremmest behøver alle at anvende et viskelæder fra tid til anden. Blyanten er stadig meget populær, og så længe den er det, behøver man også et viskelæder. En anden forklaring er at produktet er meget billigt i indkøb. Selv en virksomhed med et begrænset marketingsbudget har råd til at markedsføre sig med viskelædere med tryk. Det faktum at produktet også tager meget lidt plads og kan opbevares i lang tid, gør ikke tingene værre. Er du i tvivl om hvilket viskelæder med tryk du skal vælge, eller har du andre spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os hos Axon Profil. Vi hjælper gerne med at besvare dine spørgsmål, og vil du se en vareprøve inden du beslutter dig, sender vi også gerne en prøve afsted. Kontakt os i dag, vi er her for at hjælpe dig!

Kunde-service