• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Termoflasker med tryk

Vidste du, at den allerførste termokande blev fremstillet af firmaet Thermos? Ordet termo stammer altså fra navnet på den allerførste producent. Axon Profil har et omfattende udvalg af termokander i alle størrelser og farver.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Metalkrus
Metalkrus

Robuste metalkrus for dig der vil have kruset med det lille ekstra

Drikkedunke
Drikkedunke

Drikkedunke fremstillet af plast og metal til alle lejligheder.

Termoflasker som reklameartikel

Termoflasker anvendes til at holde drikkes oprindelige temperatur så længe som muligt, uanset om drikken er varm eller kold. En termoflaske med tryk er en praktisk og meget populær reklameartikel, der stort set passer til alle og kan bruges hele året. Termoflasker med tryk er en af Axon Profils mest populære produkter, og er en reklameartikel der giver god reklame over længere tid på grund af dens lange levetid. Termosflasken har en enkel og robust konstruktion, hvilket betyder at de normalt også holder meget længe. De har ofte også en stor trykflade, hvilket gør dem ekstra gode som reklameartikel. I dag ser du dem næsten over alt, både på kontoret, bussen eller udflugten. Termoflasker tryk uddeles ofte til eget personale eller til flere vigtige kunder.

Markedets største udvalg

Axon Profil tilbyder markedets største udvalg af termoflasker med tryk. I sortimentet er der både enkle modeller til lavere pris, såvel som mere eksklusive modeller fra kendte varemærker som Thermos og Vildmark. Termoflasker fås i flere forskellige farver, former og designs. Nå du vælger model og størrelse, er det en god idé at tænke over hvem termoflasken skal uddeles til. Er den til friluftsmennesket eller byboeren? Til det typiske friluftsmenneske kan man med fordel vælge en klassisk ståltermoflaske af en lidt større størrelse. Modellen bør kunne rumme mindst 70 cl, så der er plads til drikkevarer til en hel dags vandretur. Hvis modtageren er et mere typisk bymenneske, hvor termoflasken ofte anvendes mest på kontoret, kan man vælge en lidt mindre model. Du kan også overveje et termokrus, der er mindre end en termoflaske. Naturligvis findes der også modeller der er velegnede til alle sammenhænge. Thermoflasker er en alsidigt reklameartikel der er idéelt til alle årstider. Produktet er perfekt på skiferien når du vil varme dig med varme drikke, samt på badeferien når du vil slukke tørsten med en kølig drik.

Specialmodeller

I sortimentet findes endda mange specialmodeller der enten adskiller sig ved deres form eller funktion. Et eksempel er de modeller der specielt er tilpasset bilens kopholder. Denne type termoflasker er en særlig værdsat firmagave. Særlige modeller omfatter også termoflasker med flere tilhørende krus. Disse modeller er særligt velegnet til udendørsaktiviteter. Der er endda også specialmodeller med egenskaber der gør dem særligt velegnet til sportsudøvere.

Mærkninsmetoder

Termoflasker mærkes enten med tryk eller lasergravering. Tryk er en omkostningseffektiv mærkningsmetode med gode muligheder for at gengive selv små detaljer. Tryk kræver dog at brugeren håndterer termoflasken med en hvis forsigtighed, eftersom trykket ellers risikerer at slides. Trykket slides lettere hvis termoflasken eksempelvis opbevares i en rygsæk med andre metalgenstande. Lasergravering er umulig at slide væk. Gravering vil med garanti holde på termoflasken under hele dens levertid. Ulempen ved lasergravering er dog at motivet ikke fremtræder i farve, men i stedet i produktets egen farve. Enkelt forklaret skæres motivet ind i metallet. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til de forskellige mærkningsmetoder.

Termoflaskens historie

Ordet "thermo" kommer fra det tyske varemærke "Thermos AG" som i over hundrede år har fremstillet isoleringskander og flasker. Isoleringskanden blev oprindeligt opfundet af James Dewar i år 1874. I England kaldes den engang imellem stadig "Dewar Vessel". Tyskeren Reinhold Burger undersøgte sagen og forsøgte at finde en praktisk anvendelsesmulighed for isoleringskanden. Den 1. oktober 1903 modtog Burger et patent, som han senere i 1909 besluttede at sælge til "Termos AG". Det tyske mærkede opstartede derefter si 1920 sin produktion af isoleringskanden under navnet "Thermos".

Vi hjælper dig gerne

Har du svært ved at bestemme hvilken termoflaske med tryk du bør vælge? Kontakt os så kan vi hjælpe dig. Vi har lang erfaring indenfor termoflasker som reklameartikel og ved det meste der er værd at vide om dem. Termoflasker med tryk er en lidt dyrere reklameartikel, og det er derfor vigtigt at købet bliver helt rigtigt. Informer os om hvad du søger, så vender vi retur med råd og produktforslag i et tilbud. Vil du gerne se en vareprøve inden du bestemmer dig, hjælper vi også gerne med det. Kontakt os i dag, vi er her for at hjælpe dig!

Kunde-service