• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Lightere

Markedsføring med en gnist. Ja, sådan kan lightere med reklametryk beskrives. Axon Profil har meget prisvenlige lightere som kan fås i et stort udvalg af farver. Lad det slå gnister for din virksomhed!

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Fyrfadslightere
Fyrfadslightere

Ildtændere i flere forskellige størrelser med eget logo tryk.

Tændstiksæsker
Tændstiksæsker

Tændstikker i æske eller mappe med eget reklametryk.

Lightere med logo

Har du tænkt på at en lighter med reklametryk er et godt produkt til at sprede dit varemærke? Det er et produkt der egner sig til uddeling som reklamegave til kunder på messer, åbent hus og andre arrangementer. Lightere er som vi alle ved, et produkt der ofte bytter ejer, og dette er meget positivt for varemærket der er trykt på lighteren, eftersom det eksponeres til mange forskellige mennesker i forskellige miljøer. Alt dette øger chancen for at nå ud til nye kunder.

Axon Profils sortiment af lightere

Hos Axon Profil finder du et bredt sortiment af lightere med reklametryk. Vi har lightere i alle tænkelige prisklasser, som koster alt fra et par enkelte kroner til dyrere og mere højkvalitative metallightere. Lightere findes i mange forskellige farver og modeller, og samtlige er udrustet med børnesikring. Hvilken model du bør vælge, kommer helt an på en række faktorer. Som altid går pris og kvalitet hånd i hånd. Til hoteller, restauranter og caféer hvor lightere sandsynligvis bliver uddelt i større mængder, bør man vælge en billigere model for at sænke indkøbsprisen. Her er det ikke lige så vigtigt med en dyrere model. I vores sortiment finder du enkle og meget prisvenlige lightere som fås i smarte farver. En farveglad lighter er et godt valg hvis du ønsker at din virksomhed skal stikke ud af mængden og få ekstra opmærksomhed! Hoteller kan med fordel overraske hotelgæster som har valgt et lidt dyrere rum, med en eksklusiv lighter med hotellets navn indgraveret. Et godt minde fra besøget og samtidig en anvendelig gave! Har du tænkt at uddele lightere med tryk ved kundebesøg, kan du med fordel vælge en dyrere og mere højkvalitativ model. Måske en model fra et kendt varemærke eller en genopfyldelig metallighter med lasergravering. Genopfyldelige lightere kan anvendes i lang tid og giver dermed god reklame over mange år. Lightere som ikke er genopfyldelige smides derimod væk når de er tømt. Lasergravering er den almindeligste mærkningsmetode for modeller i metal, mens tryk er mest almindelig blandt enklere modeller i plast.

Hvorfor er lightere med tryk en god reklameartikel?

Lightere med logotryk passer i princippet til hvem som helst. Du kan uddele reklamelightere til dit eget personale, såvel som potentielle kunder på messer og andre arrangementer. Lighterens anvendelsesområder er mange, den kan anvendes til alt fra at tænde stearinlys eller brændeovn til bare at være et lys i mørket. Som vi tidligere nævnte bytter produktet ofte ejer, eksempelvis til fester, hvilket er positivt for firmaet der markedsfører sig på lighteren eftersom flere øjne eksponeres for varemærket. Højkvalitative lightere i metal er oftest genopfyldelige, hvilket indebærer at de bruges over lang tid og lasergraveringen reklamerer for virksomheden i hele dens levetid. Produktet egner sig specielt godt til tryk, da trykfladen er relativ stor.

Hvordan finder jeg ret model?

Det er ikke svært at finde den rigtige lighter hos Axon Profil. Ved at anvende de forskellige sorterings- og filtreringsfunktioner vi har tilgængelige på hjemmesiden, kan du hurtigt finde den model du søger. Ved at filtrere efter ønsket farve og mærkningsmetode, får du hurtigt de modeller frem der passer til dig og dine behov. Har du svært ved at bestemme dig for hvilken lighter du bør vælge, hjælper vi selvfølgelig gerne til! Vi har stor erfaring indenfor denne type af reklameartikler. Giv os gerne lidt baggrundsinformation, så vender vi retur med nogle produktforslag. Vil du se en prøve inden at du bestemmer dig, hjælper vi selvfølgelig også gerne til med det. Kontakt os i dag, vi er klar til at hjælpe dig!

Kunde-service