Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Tændstikker med logo

Trods det at tændstikker er blevet brugt i århundreder er det stadigvæk den mest populære måde at starte ild. Det er et produkt som mange mennesker anvender dagligt og det er derfor næppe underligt at det også er en populær reklameartikel. Axon Profil tilbyder et bredt sortiment af tændstikæsker med logo. Her findes alt fra traditionelle firkantede modeller til lidt mere underlige former som f.eks. cylindre, terninger, og pyramider. Vi tilbyder også smarte modeller i virkelige underlige former som f.eks et hus. Det er oftest restauranter, hoteller og caféer der bestiller tændstikæsker. Der findes dog mange andre typer af virksomheder som bestiller tændstikker med logo. De er billige i indkøb, har et smart format og er anvendelige for modtageren. Ofte udgør det et udmærket tilskud til det øvrige sortiment af reklameartikler. Der findes også mange gode måder til hvordan man kan uddele dem. Hoteller kan f.eks. ligge en tændstikæske med tryk i hvert hotelrum, mens en restaurant kan placere en æske med tændstikker på bardisken og lade gæsterne tage nogle med sig hjem. De er også perfekte til at dele ud på messer og events, eller at have i frokoststuen eller i receptionen. Produktet passer til alle typer af mennesker og tages taknemmeligt imod af de fleste.

Lidt om tændstikkens historie

Tændstikken opstod omkring 1830-tallet og til en begyndelse så blev den kaldt for fosfortændstikken. Den var meget letantændelig og kunne tændes mod næsten alle flader og materialer. Dens letantændelighed skabte af forklarelige sæt store problemer og år 1844 bestemte en svensk opfinder ved navn Gustaf Erik Pasch at løse problemet. Pasch opfandt da sikkerhedstændstikken. Det var en ny type af tændstikker som kun kunne tænde ild hvis den strøg mod den fosforbeklædte yderside på den nyopfundne tændstikæske. Den nye type af tændstikker revolutionerede brandsikkerheden og blev en stor succes verden over.

Tips til valget af tændstikæsker

Axon Profil tilbyder et meget stort sortiment af tændstikæsker med logo. At vælge den rette model kan derfor nogle gange være lidt svært. Tændstikæsker findes både som æsker og mapper. Mapper har den fordel at de optager mindre plads i f.eks. en lomme mens at æskerne er lidt billigere i indkøbspris. Tændstikmapper rummer også normalt færre tændstikker end en tændstikæske. Generelt foretrækkes en æske så længe man ikke mistænker at modtagerne vil opbevare dem i lommen. Mange natklubber vælger derfor hellere et mappe end en æske. Hvis man sammenligner, er æsken dog storsælgeren. Tændstikæsken fås ikke kun i firkantet form men også i mange andre former. Pyramideformet tændstikæsker er et eksempel. Det er en form som vækker lidt mere opsigt samtidigt med at prisen kun er lidt højere end en normal firkantet form. Vi tilbyder endda flere specialmodeller, eksempelvis tændstikæsker kombineret med tandstikker. Især denne model passer særlig godt til restauranter.

Sådan designes en tændstikæske

Tændstikæskerne designes helt efter dine ønsker. Du designer både for- og bagsiden hvilket gør at man har god plads til virksomhedslogo, slogans, kontaktoplysninger, info om åbningstider og andet. De fleste tændstikæsker trykkes normalt i henhold til Pantoneskalaen men efter behov kan de også CMYK-trykkes. Du kan dermed også trykke foto og avancerede motiver hvis du ønsker. Her er der altså mulighed for at skabe en virkelig unik reklameartikel. Til hvert produkt findes en skabelon som du kan downloade og bruge når du laver designet. I skabelonen indsætter du logoer, tekst, foto og andre designelementer. Behøver du hjælp hjælper vi gerne! Når du sender materialet til os vender vi altid tilbage med et digitalt korrektur til din godkendelse. Du har dermed altid mulighed for at korrigere eventuelle fejl inden at tændstikæskerne går i tryk. Når det gælder knopfarven på tændstikkerne så findes der et antal farver at vælge mellem. Nogle eksempler på farver som vi tilbyder er rød, orange, gul, hvid, sort, grå, lilla, lyseblå, lyserød og brun. Har du f.eks. et lyserødt logo kan du vælge lyserøde knopper. Har du et grønt logo kan du vælge grønne knopper. Du kan også bare vælge en farve som stikker ud og giver dit logo et ekstra touch. Muligheden for at vælge en unik farve på tændstikknoppen gør at produktet opleves som veldesignet og helt tilpasset til din virksomhed. Dette skaber en eksklusiv følelse omkring både produktet og din virksomhed.

Har tændstikker en bedst før-dato?

Vi får blandt andet spørgsmålet om hvor længe det er muligt at opbevare tændstikker. Svaret er at så længe de opbevares tørt kan de i princippet holde altid. Tændstikker med logo er således en reklameartikel hvor prisen falder betydeligt meget når man går op i kvantitet. Med tanke på holdbarheden, er den nærmest uendeligt, så man behøver altså ikke være bange for at købe flere end hvad man behøver at bruge på 6 måneder eller 1 år. Det er en stor fordel og endnu en grund til at tændstikæsker med tryk er så populære som reklameartikel. Vil man dog kun købe en mindre mængde så har vi disse udvalgte modeller som er mulige at købe fra lave kvantiteter. Disse modeller digitaltrykkes normalt hvilket gør at du frit kan anvende foto og mange farver i dit design. En anden fordel med de digitaltrykte tændstikæsker er at de har kort leveringstid. Perfekt hvis du har travlt!

Vi hjælper dig gerne

Hvis du synes at det er svært at bestemme dig for hvilken tændstikæske du skal vælge så hjælper vi dig gerne. Vi vover at påstå at vi ved en hel del om tændstikæsker med logo. Det er nemlig en af Axon Profils mest populære produkter og har længe været en rigtig storsælger. Vi sælger et meget stort antal tændstikker med tryk årligt. Vi hjælper dig med at finde den rette model og bistår desuden gerne dig med at lave korrektur. Giv os bare information om cirka hvad det er du søger og cirka hvordan den skal se ud så vender vi retur med korrektur og tilbud. Er det sådan at du vil se en prøve inden du bestemmer dig så hjælper vi selvfølgelig gerne med det. Kontakt os allerede i dag, vi findes for at hjælpe dig!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Kategori
  • Tændstikæsker
  • Tændstikmapper
  Tændstikæsker
  Tændstikmapper
 • Mærkning
  • Tryk
  • Digitaltryk
  Tryk
  Digitaltryk
 • Eco
  • Eco