1. Produkter
 2. Hjem & husholdning

Tændstikker med logo

Leder du efter et profilprodukt som kan hæve temperaturen på dit varemærke? Så er tændstikker med logo det helt rigtige! Hos Axon Profil finder du over 35 forskellige tændstikæsker. Alle modeller trykkes helt efter dine ønskemål og du vælger selv svovlmaling blandt vores 17 standardfarver. Ønsker du hjælp med designet af dine nye reklametændstikker? Intet problem. Vi hjælper dig gerne!

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Tændstikker med tryk

Trods at tændstikker er blevet brugt i århundreder er det stadigvæk den mest populære måde at starte ild. Det er et produkt som mange mennesker anvender dagligt og det er derfor næppe underligt at det også er en populær reklameartikel. Axon Profil tilbyder et bredt sortiment af tændstiksæsker med tryk. Her findes alt fra traditionelle firkantede modeller til lidt mere underlige former som f.eks. cylindre, terninger, og pyramider. Vi tilbyder også smarte modeller i virkelige underlige former som f.eks et hus. Det er oftest restauranter, hoteller og caféer der bestiller tændstiksæsker. Der findes dog mange andre typer af virksomheder som bestiller tændstikker med tryk. De er billige i indkøb, har et smart format og er anvendelige for modtageren. Ofte udgør det et udmærket tilskud til det øvrige sortiment af reklameartikler. Der findes også mange gode måder til hvordan man kan uddele dem. Hoteller kan f.eks. ligge en tændstiksæske med tryk i hvert hotelrum, mens en restaurant kan placere en æske med tændstikker på bardisken og lade gæsterne tage nogle med sig hjem. De er også perfekte til at dele ud på messer og events, eller at have i frokoststuen eller i receptionen. Produktet passer til alle typer af mennesker og tages taknemmeligt imod af de fleste.

Lidt om tændstikkens historie

Tændstikken opstod omkring 1830-tallet og til en begyndelse så blev den kaldt for fosfortændstikken. Den var meget letantændelig og kunne tændes mod næsten alle flader og materialer. Dens letantændelighed skabte af forklarelige sæt store problemer og år 1844 bestemte en svensk opfinder ved navn Gustaf Erik Pasch at løse problemet. Pasch opfandt da sikkerhedstændstikken. Det var en ny type af tændstikker som kun kunne tænde ild hvis den strøg mod den fosforbeklædte yderside på den nyopfundne tændstiksæske. Den nye type af tændstikker revolutionerede brandsikkerheden og blev en stor succes verden over.

Tips til valget af tændstiksæsker

Axon Profil tilbyder et meget stort sortiment af tændstiksæsker med tryk. At vælge den rette model kan derfor nogle gange være lidt svært. Tændstiksæsker findes både som æsker og plan. Plan har fordelen at de fylder mindre plads i f.eks. en lomme mens at æskerne er lidt billigere i indkøbspris. Tændstiksplanen rummer også normalt færre tændstikker end en tændstiksæske. En æske er normalt at foretrække så længe man ikke mistænker at modtagerne vil opbevare dem i lommen. Mange natklubber vælger derfor hellere et plan end en æske. Til sammenligning er æsken dog storsælgeren. Tændstiksæsken findes ikke bare i firkantet form men også i mange andre former. Pyramideformet tændstiksæsker er et eksempel. Det er en form som vækker iidt mere opsigt samtidigt med at prisen blot er ubetydeligt højere end en normal firkantet form. Vi tilbyder endda et antal specialmodeller, eksempelvis tændstiksæsker kombinerede med tandstikker. Præcis denne model passer især godt til restauranter.

Sådan designes en tændstiksæske

Tændstiksæskerne designes helt efter dine ønsker. Du designer både for- og bagsiden hvilket gør at man har god plads til virksomhedslogo, slogans, kontaktoplysninger, info om åbningstider og andet. De fleste tændstiksæsker trykkes normalt i henhold til Pantoneskalaen men ved behov kan de også CMYK-trykkes. Du kan dermed også trykke foto og avancerede motiver hvis du ønsker. Her findes altså muligheden til at skabe en virkelig unik reklameartikel. Til hvert produkt findes en skabelon som du kan downloade og bruge når du laver design. I skabelonen indsætter du logoer, tekst, foto og andre designelementer. Behøver du hjælp hjælper vi gerne! Når du sender materialet til os vender vi altid tilbage med et digitalt korrektur til din godkendelse. Du har dermed altid mulighed for at korrigere eventuelle fejl inden at tændstikæskerne går i tryk. Når det gælder knopfarven på tændstikkerne så findes der et antal farver at vælge. Nogle eksempler på farve som vi tilbyder er rød, orange, gul, hvid, sort, grå, lilla, lyseblå, lyserød og brun. Har du f.eks. et lyserødt logo kan du vælge lyserøde knopper. Har du et grønt logo kan du vælge grønne knopper. Du kan også bare vælge en farve som stikker ud og giver dit logo et ekstra touch. Muligheden for at vælge en unik farve på tændstiksknoppen gør at produktet opleves som veldesignet og helt tilpasset til din virksomhed. Dette skaber en eksklusiv følelse omkring både produktet og din virksomhed.

Har tændstikker nogen bedst før dato?

Iblandt får vi spørgsmålet om hvor længe tændstikker er mulige at gemme. Svaret er at så længe de gemmes tørt kan de i princippet gemmes altid. Tændstikker med tryk er en sådan reklameartikel hvor prisen synker ganske meget når man går op i kvantitet. Med tanke på holdbarheden er det nærmest uendeligt behøver man altså ikke være bange for at købe flere end hvad man behøver at bruge på 6 måneder eller 1 år. Det er en stor fordel og endnu en grund til at tændstikæsker med tryk er så populære som reklameartikel. Vil man dog kun købe en mindre mængde så har vi disse udvalgte modeller som er mulige at købe fra lave kvantiteter. Disse modeller digitaltrykkes normalt hvilket gør at du frit kan anvende foto og mange farver i dit design. En anden fordel med de digitaltrykte tændstikæsker er at de har kort leveringstid. Perfekt hvis du har travlt!

Vi hjælper dig gerne

Hvis du synes at det er svært at bestemme dig for hvilken tændstiksæske du skal vælge så hjælper vi dig gerne. Vi våger at påstå at vi ved en hel del om tændstikæsker med tryk. Det er nemlig en af Axon Profils mest populære produkter og har længe været en rigtig storsælger. Vi sælger et meget stort antal tændstikker med tryk årligt. Vi hjælper dig med at finde den rette model og bistår desuden gerne dig med at lave korrektur. Giv os bare information om cirka hvad det er du søger og cirka hvordan den skal se ud så vender vi retur med korrektur og tilbud. Er det sådan at du vil se en prøve inden du bestemmer dig så hjælper vi selvfølgelig gerne med det. Kontakt os allerede i dag, vi findes for at hjælpe dig!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Kategori
  • Tændstikmapper
  • Tændstikæsker
  Tændstikmapper
  Tændstikæsker
 • Mærkning
  • Tryk
  • 4-farves fototryk
  Tryk
  4-farves fototryk
 • Flere filtre
  • Miljøvenligt