1. Forsiden
 2. Hjem & husholdning
 3. Frøposer

Frøposer med logo

Frøposer med logo er et opsigtsvækkende profilprodukt med stor symbolværdi som giver positive associationer til din virksomhed. Hos Axon Profil kan du vælge mellem flere forskellige frøposetyper. Ofte kan du vælge mellem flere forskellige frøposer. Finder du ikke den frøpose som du leder efter? Da kontakt os så hjælper vi dig. Ofte kan vi finde den frøpose som du søger efter.

60 produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Planter som reklameartikler

At anvende planter i sin markedsføring er et unikt og opvækkende sæt at gøre reklame. Planter giver positive associationer med værdier som naturlighed og plantekraft, værdier som mange virksomheder gerne vil blive sammenkoblet med. Det er desuden meget hyggelige reklameartikler at have på sit skrivebord! Axon Profil tilbyder et bredt sortiment af planter som på forskellige sæt kan forsynes med tryk. det kan dreje sig om krukkeplanter med tryk, blomsterkasser med egendesignet banderoll rundt om eller juteposer med et kort. Planter med tryk som man lidt dovent kan kalde det, er en meget bred samling produkter. Her samles rigtig mange forskellige planter i alle mulige prisklasser. Hvilken plantetype som passer bedst til dig kommer an på faktorer som ønsket indkøbspris, målgruppen for produktet osv. Et produkt som dog stikker ud blandt de andre er frøposer med tryk. Det er det absolut mest populære produkt i kategorien planter.

Frøposer med logo

Frøposer med logo er en fantastisk reklameartikel og en af vores absolutte storsælgere. Anledningen til det er mange. Frøposer er billige i indkøb og både lette at have på lager og distribuere. Indpakningen har en stor trykflade hvilket gør at man let kan formulere et slagkraftigt reklamebudskab. Indpakningen trykkes normalt med digitaltryk hvilket gør at man kan anvende foto i designet. Det er heller ikke svært at komme på smarte slogans som f.eks. "voks med os!" eller "gør hverdagen lidt grønnere!". Bare fantasien sætter grænserne! Axon Profil tilbyder frøposer med tryk i et flertal forskellige designs. Vi har enkle modeller til de store kampagner såvel som mere flotte modeller som kan købes fra lave kvantiteter. Selvom en frøpose er billig i indkøb så føles den alligevel eksklusiv med sin unikt designet indpakning.

Sådan markedsfører du dig med frøposer

Frøposer er en genial reklameartikel som er let at bruge i sin markedsføring. De kan uddeles på indvielser og event såvel som på messer og ved udendørskampagner. Den lette vægt, det smidige format og den lave indkøbspris gør dem også beregnet til postforsendelse. Til en lille omkostning kan man gøre en omfattende reklamekampagne som når mange nye potentielle kunder. Eftersom hele indpakningen designes helt frit kan man skabe tydelige kampagnebudskaber hvilket øger slagkraften i reklamekampagnen. Frøposer med tryk kan altså være et alternativ til et reklameblad og f.eks. indeholde et reklamebudskab, rabatter eller en indbydelse. Der findes også godt med plads for tydelig kontaktinformation så at modtageren let kan finde til firmaet eller butikken som ligger bagved kampagnen. frøposer er også lette at uddele i store mængder mennesker til en lille omkostning. Kampagnen bør gøres på foråret når interessen for at få blomster og andre planter er størst. Ved at fange forårsfølelserne med et reklamebudskab som sætter sindene i bevægelse kan man nå stor fremgang i kampagnen.

Forskellige typer af frøposer

Axon Profil tilbyder en række forskellige frøposer. Vi har billigere modeller som passer perfekt ved store kampagner. Her er prisen det vigtigste. Videre findes modeller af lidt højere kvalitet på indpakningen og som er mulig at købe i lidt mindre kvantiteter. Disse frøposer passer bedst når man markedsfører sig mod lidt vigtigere kunder. Prisen er stadigvæk lav og den der ekstra kvalitet gør at produktet bliver en god gave ved et kundebesøg eller event. I valget af frøpose bør man derfor spørge sig selv hvem man i hovedsagen kommer til at uddele dem til og hvad meningen er. Er meningen at nå så mange modtagere som muligt eller er det at nå et mindre antal, lidt vigtigere kunder? Ved man svaret på det er beslutningen ofte lettere. Alle frøposer er mulig at få med et antal forskellige frøtyper. De mest populære frø lige nu er basilikum og solsikker. Selvom at det kan være meget godt at vælge en populær frøtype bør man dog anstrenge sig til at forsøge at vælge en sort som modsvarer det image man vil have at ens virksomhed skal udstråle. Ikke bare frøposens ydre men også det indre bør spejle virksomheden som gør reklame.

At anvende planter i markedsføringen

At markedsføre sig med planter er både et unikt og oplysende sæt at lave reklame. I tider når det er sværere at nå frem i mediebruset gælder det at ses og vække opmærksomhed. Planter er da helt rigtigt! Planter har også en positiv aura af naturlighed og miljøvenlighed som også ofte passer godt ind i imaget hos en moderne virksomhed. Når man deler ud en planter eller en frøpose signalerer man indirekte at man værdsætter et sundt miljø. Kunden har senere dette positive billede af din virksomhed. Planter som reklameartikler er alligevel unormale at man virkelig reagerer og mindes firmaet som står som afsender. Få andre reklameartikler klarer at give et så kraftfuldt indtryk. Det er virkelig unikt. Den store reklameværdi til trods er planter alligevel generelt billige i indkøb. Det gør at man får meget mere reklame for pengene når man vælger planter som reklameartikler.

Køb planterne hos Axon Profil

Axon Profil har tilbudt planter og frøposer med logo over lang tid. Vi våger at påstå at vi er eksperter på denne her produktkategori. Som kunde hos Axon Profil har du tilgang til et bredt sortiment af planter til slagkraftige priser. Vi har desuden flere unikke modeller som du kun finder hos os. Mange af planterne har avancerede trykmuligheder og der findes derfor trykskabeloner til at downloade for hvert produkt. De udgør en værdifuld støtte i skabelsen af dine trykfiler. Behøver du hjælp i designarbejdet findes vi også altid tilgængelige til at hjælpe. Visse af produkterne, først frøposerne, kan vi levere meget hurtigt. De er derfor en udmærket løsning hvis du behøver at købe en reklameartikel i sidste øjeblik til f.eks. en messe eller åben hus. Vi har gennem årene på dette sæt reddet mange firmaer som ellers skulle have stået uden reklameartikler på eventet. Planter er fantastiske som reklameartikler og interessen for dem vokser for hvert år. Opdag styrken i at markedsføre dig med planter. Kontakt os i dag så fortæller vi mere!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Mærkning
  • Digitaltryk
  • Lasergravering
  • Tryk
  Digitaltryk
  Lasergravering
  Tryk
 • Eco
  • Eco