• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Oplukkere

Vidste du, at de fleste kapsler i Australien åbnes bare ved at man drejer på dem? Den tørstige australier har altså ikke brug for en oplukker. Så enkelt er det ikke i Danmark: hvorfor så ikke sørge for at promovere dit firmanavn hver gang nogen er tørstig?

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Madlavning & Køkken
Madlavning & Køkken

Reklameprodukter til madlavningen og køkkenet.

Proptrækkere
Proptrækkere

Proptrækkere med tryk eller lasergravering.

Køletasker
Køletasker

Køletasker til skovturen, stranden eller cykelturen.

Køkkenredskaber
Køkkenredskaber

Alle former for reklameartikler produkter til køkkenet.

Oplukkere med tryk - en udmærket reklameartikel

Oplukkere med tryk er en udmærket gave til både kunder og ansatte. Det er et produkt som har et lille format og som derfor kan tages med overalt. Det er et festligt produkt som kommer til anvendelse på de fleste events hvor der er drik i flaskeform. Tænk en fest ude oplukker! Alle kender vi den der person som altid praler med at han kan åbne flasker med hjælp af tænderne. Alle fornuftige mennesker ved dog at tænderne tager alvorlig skade. For at skåne pralerens tænder bør du derfor altid have en oplukker nær hånden når der er fest!

Om Axon Profils sortiment af oplukkere

Profil har alle sorters oplukkere med tryk, som egner sig til alle tænkbare festligheder, f.eks. firmafesten eller kockoffen. I vores sortiment finder du enkle oplukkere til billig penge, men også lidt mere avancerede specialmodeller med anvendelige funktioner som f.eks. lukker, pizzaslicer, lommelygte og meget andet. Med vores sortiment kan du vælge og vrage blandt modellerne. Vi har garanteret en model som modsvarer dine ønsker!

Derfor er oplukkere med tryk en god reklameartikel

Oplukkere med tryk er en meget prisvenlig og slagkraftig reklameartikel. Den anvendes sjældent af bare 1 person, men oftest af et stort antal mennesker hvilket selvfølgelig er meget positivt for dig og dit varemærke. Du kan regne med at dit varemærke bliver synligt og eksponeres p alt fra fester i byen til campingpladser på landet. Oplukkere er meget billigere i indkøb i forhold til dens værdi for modtageren. Produktets livslængde er i princip også uendeligt ved normal anvendelse. Har du nogensinde hørt tale om en oplukker som har gået i stykker? Det har vi ikke. Til forskel fra visse andre reklameartikler mistes kvaliteten ikke på oplukkere over tid. Muligvis kan den blive ridset med tiden, men sikkert ikke mere end som så. Du som firma får altså rigtig meget reklame for pengene hvis du vælger at satse på oplukkere med tryk. Du kan uden noget som helst problem købe oplukkere og have dem gemt å¨lageret for senere at uddele dem i forskellige sammenhæng over flere års tid.

Hvordan vælger man ret oplukker?

Vi på Axon Profil har mange oplukkere som du kan vælge i mellem. Vi har modeller i alle mulige prisklasser og designs. Hos os finder du meget let modellen som passer præcis dig og dine behov. Vi har desuden et stort antal modeller i sortimentet som du kan købe fra rigtig lave kvantiteter. Det bedste tips vi kan give dig er at vælge en oplukker som du tror at dit eget personale og dine kunder vil værdsætte. Eftersom at de kan lagerføres over ubegrænset tid kan det være en god ide at bestille et lidt større antal og derved få ned stykprisen. Vil du have et lidt større tryk så kan du med fordel også vælge en oplukker med tryk som tilbyder en større trykflade. Selvfølgelig har vi også modeller mindre, f.eks. den klassike klooplukker som med enkelhed får plads i nøgleringen. Denne model gør at du altid har en oplukker nær hånden når du skal slukke tørsten. Vil du uddele en rigtig højkvalitets oplukker som formodenligt bliver anvendt meget længe så kan du med fordel vælge en oplukker i rustfrit stål. En sådan model er i helt umuligt at slide op. Mærkningen sker enten med tryk eller lasergravering. Vil du at mærkningen skal være meget holdbar og ikke forsvinde efter lang tids brug så kan vi stærkt anbefale lasergravering. på modeller af plast duger tryk mere end vel.

Vi hjælper dig!

Har du svært ved at bestemme dig for hvilken oplukker med tryk du skal bestille? Kontakt da os så hjælper vi dig! Anvend noget af formularen på websiden, mail eller ring så vender vi tilbage inden kort tid med produktforslag og tilbud. Tvivl ikke og tag kontakt!

Kunde-service