• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Førstehjælp

Forær en førstehjælpstaske væk og vis dine kunder, hvor meget du sætter pris på dem. Axon Profil har førstehjælpssæt i alle prisklasser og udgaver med reklametryk.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Refleksveste
Refleksveste

Refleksveste med tryk.

Helbredstjek
Helbredstjek

BMI-målere, termometre, pilleglas og meget mere.

Hygiejne
Hygiejne

Reklameprodukter indenfor hygiejne.

Stressbolde
Stressbolde

Stressbolde der løsner spændinger og øger styrke og blodcirkulation.

Plastre
Plastre

Plaster med tryk er både billige og betænksomme reklameprodukter.

Førstehjælpssæt med tryk

Ved at uddele første hjælps sæt med tryk viser du dit personale og dine kunder at du tænker på dem og du ønsker deres velbefinnnende. At have et første hjælps sæt nær hånden på arbejdspladsen eller i hjemmet kan yderst være forskellen mellem liv og død. Hos os finder du første hjælps sæt i alle mulige designs og prisklasser. Uanset om du leder efter et lille sæt eller et stort, så finder du det i vores sortiment!

Nærmere om sortimentet

I Axon Profils brede sortiment finder du første hjælps sæt som passer sig godt til de fleste situationer. Uanset om du leder efter lidt enklere modeller som bare indeholder det absolut nødvendigste eller mere flotte modeller, så har vi et stort antal modeller at vælge imellem. Hos Axon Profil finder du den nødvendige bredde for at finde eksakt hvad du leder efter. Hvilken model du bør vælge afgøres til dels af dit budget og hvor mange enheder du behøver at indkøbe og til dels når og hvor de kan tænkes at komme i brug. Er første hjælps sættet tænkt til f.eks. bilen så findes der særskilt modeller som er specielt andpasset til dette. De kan f.eks. indeholde refleksveste og lommelygter, hvilket er vigtige redskaber hvis du kommer ud for en trafikulykke. Skal første hjælps sættet uddeles til personalet som kører i bil i arbejdstiden er dette det givne valg. Der findes også første hjælps kit der indeholdet opbevares i plastbokse. Disse modeller beskytter indeholdet fra regn og vandsprøjt og er derfor perfekte til f.eks. svømmeskoler eller organisationer som er ude i vind og vejr. Visse første hjælps sæt med tryk kommer i bokse af metal. Dette giver sædet et mere eksklusivt udseende hvilket ofte kan være værdsat. Iblandt kan disse metalæsker mærkes med lasergravering hvilket yderligere forhøjer følelsen af eksklusivitet. Mange modeller er udformet som pudder og er forsynet med lynlås. Dette er det mest klassiske udseende. Ofte er puden udrustet med nogen bærehåndtaghvilket gør at man let kan bære den i hånden. Første hjælps puder med tryk er fremforalt udmærket at uddele som gaver til ansatte og kunder, men kan også med fordel uddeles på messer. Produktet er dog relativt omkostningfuldt i indkøb hvilket gør at man nok bør iagttage en hvis forsigtighed i hvem man giver første hjælps puden til.

Hvorfor førstehjælpssæt med tryk?

Et første hjælps sæt har en stor værdi for modtageren og giver utroligt meget goodwill hos modtageren, i synlighed de gange de kommer til brug. Samtidigt giver første hjælps sæt med tryk værdifuld reklame for dit varemærke. Første hjælps tasken med tryk som du gav til kunden hænges måske op på væggen i deres foreningslokale og på det sæt giver reklame for dit firma. Den her type af produkt er fuldkommen uerstattelig hvis ulykken sker. Ved at uddele første hjælps kit til dine kunder så viser du at du virkelig tænker på dem.

Vi hjælper gerne til!

Vi forstår at det iblandt kan være svært at vide hvilken type af første hjælps sæt med tryk man bør vælge. Udbuddet er så stort og der findes mange forskellige modeller at vælge i mellem. Behøver du derfor hjælp eller har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Ved behov kan vi sende prøver så du selv kan være sikker på at produktet matcher dine forventninger. Vent ikke, kontakte os i dag!

Kunde-service