Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Heatpack med eget logo – en opvarmende reklameartikel

Hvad passer bedre som reklameartikel på udendørs eventet end en heatpack med eget logo? Det er et lille og smidigt produkt som du nemt kan uddele blandt dine forfrosne gæster. På kolde dage vil de garanteret være en værdsat gave, samtidig med at du får gjort reklame for din virksomhed.

En kort kemi lektion

Den første type af hånd- og kropsvarmere bestod formodentlig af sten som blev placeret i nærheden af ilden og derefter flyttet for at varme en soveplads op om natten. Nu om dage fås betydelig mere avancerede og praktiske løsninger. En normal version er de genanvendelige håndvarmere som giver varme igennem en kemisk reaktion. Almindeligvis rummer denne her type af produkter en form for overmættet opløsning, det vil sige en løsning hvor mere af et bestemt stof er opløst, end opløsningsmidlet faktisk kan rumme. Dette er opnået ved at opvarme opløsningsmidlet, hvilket samtidig har den konsekvens, at det opløste stof lagrer energi. Når først den overmættede opløsning er afkølet, er den meget ustabil, og kun en lille trigger er nødvendig for at starte en krystallisation af det opløste stof. Sådan en trigger er indbygget i håndvarmeren og består ofte af en lille metalplade, som man trykker på. Under krystallisationen frigives den lagrede energi i form af varme.

Heatpacks med logo – perfekt til udendørs eventet

Heatpacks med eget logo er den perfekte reklameartikel til udendørsarrangementet. Det vil blive en eftertragtet gave på kolde dage, da de besøgende skal tilbringe lange stunder udenfor. Med et enkelt tryk på metalpladen inde i håndvarmeren, varmes den hurtigt op til cirka 50 grader. Varmen holder sig i cirka 40 minutter. En heatpack med logo kan nemt reaktiveres ved at lægge i kogende vand. Det er derfor en produkttype som kan genanvendes mange gange og hver gang betyder det endnu mere reklame for dit firma. At købe håndvarmere med eget logo er på den måde billig reklame i forhold til engangsprodukter.

Om Axons sortiment

Hos os finder du håndvarmere med logo i forskellige former, størrelser og farver. Der fås versioner på nøgleringe, og modeller som både kan afgive varme og afkøle. Nogle modeller kan vi leverer ekstra hurtigt. Perfekt for dig som har travlt! Vores hjerteformede heatpacks med logo er især meget populære. Du kan se dem lidt nærmere an.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed