Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Vådservietter med logo

Vådservietter med logo er en god reklameartikel til de fleste firmaer. Den er billig og god produkt som passer god at uddele i mange forskellige sammenhæng. For dig som driver restaurant eller bar kan du både vinde goodwill og samtidigt styrke dit varemærke ved at tilbyde gæsterne vådservietter efter afsluttet måltid. Udstiller du ofte på messer kan de med fordel uddeles der. Hvem sætter ikke pris på at friske op hænderne efter at have givet hånd med måske hundredvis mennesker i løbet af en dag? Axon Profil tilbyder et flertal forskellige varianter af vådservietter i vores webshop. Hele indpakningen trykkes normalt efter dine ønsker og du vælger også selv duften. Du kan f.eks. vælge frit mellem friske dufte såsom lemon, bluefresh, weekend-dream, green tea og mandarin.

Tips til valg af vådservietter

Vådservietter er en værdsat reklameartikel som er meget billig i indkøb. Trods den lave indkøbspris giver den ofte meget værdsættelse hos modtageren. Vådservietternes indpakning kan normalt designes helt efter dine ønsker. Du har dermed uendelige muligheder for at skabe et virkeligt unikt produkt. Designet bør tage udgangspunkt i firmaets varemærkeprofil. Flot er det ofte at lade hele indpakningen være i den egen profilfarve. Det plejer at være en god grund til et rigtigt effektfuldt design. Vådservietterne har en holdbarhed på ca. 24 måneder. Have gerne dette i tankerne når du bestiller, så at du ikke bestiller alt for mange vådservietter hvilket kan resultere i at et antal udtørrer og ikke anvendes. Vi tilbyder vådservietter som ikke indeholder alkohol hvilket gør at de er meget skånsomme mod huden. Vådservietter med alkohol har tendens til at efterlade en svidende og ubehagelig følelse efter brug. Vådservietterne skiller sig på deres størrelse. Axon Profil tilbyder både rigtig små varianter såvel som store. Om det er en mindre eller større vådserviet som I skal vælge, afgøres dels af hvordan og i hvilken mængde de skal uddeles og dels hvad de skal bruges til. For eksempelvis en restaurant så kan det være værd at investere i en større model, eftersom anvendelsesområdet her er hænder efter et måltid. Disse har tendesn til at være noget slappe. Skal I i stedet for dele ud vådservietter med tryk på messer og lignende, eller om I bare skal have dem på kontoret, så kan du med fordel bestille en mindre variant, da de formodentligt mere kommer til at bruges til rengøring af hænder for at kende sig frisk.

Vådservietter - et værdsat hygiejneprodukt

Af forklarlige grunde er vådservietter en meget vellidt hygiejneartikel. Det er et produkt som vi alle har brug for, uanset baggrund, erhverv og alder. Produktet giver dig uslåelig frisk følelse og dette kan vel ingen egentlig takke nej til. Vådservietter med tryk som er generelt set blandt de mere populære reklameartikler her på Axon Profil. Skal du og dit firma på messer og event så passer vådservietter med tryk aldeles udmærket som reklameartikel. De er både lette at have med sig og uddele. Læg dem i en skål i din stand og snart har du fordoblet antal besøgende. Når så mange mennesker samles på et lille område øger smitterisikoen. De fleste mennesker kender da instinktivt at de bør holde hænderne rene. Mange messedeltagere har ofte også gået dertil fra arbejde og har allerede beskidte hænder. En vådserviet med tryk er derfor en garanteret succes på hver messe. Vådservietter er hygiejniske og dufter godt. Forsyn den med dit firmalogo og du vinder meget goodwill. Mange anvender givetvis vådservietter direkte, men mange gemmer den på sig for at anvende den senere. Når de så tager vådservietten op af lommen påminder den om dig og dit firma. Trods sin lave indkøbspris så findes der enorme muligheder med denne reklameartikel. Den hjælper til at forstærke dit varemærke og du har store chancer for at få nye kunder på rigtigt, effektivt, frisk og velduftende sæt!

Lidt om holdbarheden

Som vi skrev tidligere så har vådservietter en holdbarhed på ca 24 måneder. Det kan være smart at have i tankerne når man bestiller. Vådservietter er uhørt billige i indkøb og prisen synker desuden drastisk ved højere indkøbsvolumer, men det kan alligevel være surt at smide vådservietter ud som ikke bliver brugt. En holdbarhed på 24 måneder er dog betydeligt længere end for mange andre produkter. Slik har ofte bare en holdbarhed på ca. 12 måneder og reklamepenne på ca. 18 måneder.

Vi hjælper dig gerne

Om du synes at det er svært at bestemme dig for hvilken vådserviet du bør vælge, så hjælper vi dig gerne. Vi har lang erfaring med vådservietter med tryk, og kan det meste som er værd at vide om disse. Vådservietter er en af Axon Profils mere populære reklameartikler og vi har solgt dem over lang tid. Hvert år sælger vi et meget stort antal vådservietter til firmaet og foreninger. Vi hjælper dig med at finde ret model og giver dig også gerne bistand med designet af dem. Giv os bare information om hvad det er du søger så vender vi glædeligt retur med råd og tilbudforslag. Er det sådan at du vil se en prøve inden at du bestemmer dig så hjælper vi selvfølgelig gerne til med det også. Kontakt os i dag så hjælper vi dig videre!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Mærkning
  • Tryk
  • Digitaltryk
  Tryk
  Digitaltryk