• Fri fragt
  • Danmarks største sortiment
  • Altid korrektur og tilbud

Ørepropper med tryk

Ørepropper med tryk er den perfekte gave at give væk under en festival, koncerter og andre begivenheder med et højt lydniveau. Ørepropper er en betænksom og værdifuld gave som giver din virksomhed meget goodwill. Det er derudover et produkt man sjældent selv køber. Ørepropper er ligeledes et populært produkt til alle som rejser meget, og ønsker at reducere lyden for at kunne sove. Axon Profil har et bredt udvalg af ørepropper i alle mulige udformninger.

stk
Sorter efter:

Du er måske også interesseret i?

Festivalarmbånd
Festivalarmbånd

Prisvenlige festivalarmbånd af tyvek, vinyl og stof.

Tyggegummi
Tyggegummi

Forfriskende tyggegummi af høj kvalitet.

Bolcher
Bolcher

Bolcher med logo til de bedste priser.

Beachflag
Beachflag

En reklame der fungerer lige så godt på udstillingen som på stranden.

T-shirts
T-shirts

T-shirts af kendte mærker som Fruit of the Loom, Russell og B & C.

Regnponchoer
Regnponchoer

Regnponchoer med tryk til messer, koncerter og andre arrangementer.

Ørepropper - et profilprodukt der beskytter

Ørepropper med tryk kan være din bedste ven hvis du befinder dig i støjende omgivelser. For eksempel kan de bruges når du er på en musikfestival, til koncert eller bare i et generelt støjende miljø. Ørepropper med tryk er et betænksomt produkt der er billigt i indkøb og giver god reklame for pengene. Trykket forekommer ofte på øreproppernes æsker eller etuier.

Hvordan vælger jeg den rigtige model?

Axon Profil tilbyder ørepropper i forskellige designs og prisklasser. Hvilken model du skal vælge afhænger især af typen du leder efter. Vi har både klassiske modeller genanvendelige modeller af lidt højere kvalitet og ørepropper der er forsynet med en snor. Standardmodellen passer normalt til de fleste, men hvis du leder efter en model der kan bruges i lang tid skal du vælge en model der kan genbruges. Det er også det bedste miljømæssige valg da du ikke spilder jordens ressourcer unødigt. De modeller, der er udstyret med en snor er primært beregnet til at reducere risikoen for at miste dem. Som vi tidligere har nævnt, bruges ørepropper ofte til musikfestivaler eller andre livlige arrangementer og risikoen for at du tilfældigvis mister dem er ret stor. De fleste modeller kommer i et praktisk plastiketui og det er på etuiet at trykket sker. Størrelsen på trykfladen afhænger helt af hvordan etuiet er designet. Trykfladen er som regel relativt stor hvilket betyder at du for det meste har rigeligt plads til dit logo.

Ørepropper med tryk som profilprodukt

Ørepropper er et rigtig godt profilprodukt, og der er mange grunde til dette. Produktet er let at dele ud som en giveaway. Produktet har en relativt stor trykflade, hvilket giver god reklame. Som alle ved er det meget vigtigt at beskytte sine ører mod skadelige lyde og støjende omgivelser. Ved at uddele ørepropper med tryk viser du at er interesseret i modtagerens velvære og samtidig får du værdifuld reklame. Da trykket sker på emballagen og ikke på ørepropperne selv modtager virksomheden en mere langvarig reklame, fordi æsken kan bruges til nye ørepropper hvis det er nødvendigt. Alt i alt er det et meget prisvenligt profilprodukt, der takket være dets størrelse er meget nemt at opmagasinere.

Vi giver dig gerne tips og råd

Hvis du er usikker på hvilken model du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os på Axon Profil via e-mail, chat eller telefon. Vi er her for dig. Vi har stor ekspertise i ørepropper med tryk og vi er sikre på at vi kan give dig værdifulde råd og tips til din bestilling. Vi vil med glæde sende dig en gratis prøve, hvis du vil se og teste en model før du beslutter dig for hvilken du vil bestille. Kontakt os i dag og vi hjælper dig!

Kunde-service