1. Forsiden
 2. Sundhed
 3. Stressbolde

Stressbolde med logo

Stressbolden er et genialt produkt. Masser den langsomt og bliv af med både fysiske og psykiske spændinger. Giv dine kunder stressbolde med logo og hjælp dem til at afstresse. De bliver garanteret meget taknemmelige. Hos Axon Profil kan du vælge mellem over 90 forskellige modeller. En stressbold behøver nemlig ikke at være rund. Den kan lige så godt være formet som et hjerte, en stjerne eller hvorfor ikke som en smuk sky? Find din favorit i dag!

100 produkter
Tips!

Stressbolde med tryk som virkelig holder.

Stressbolde med logo er en fantastisk reklameartikel som bearbejder spændinger og stress. Og som samtidig gør reklame for din virksomhed.

En stressbold er dog svær at trykke på. Boldens blødhed gør at trykket let går af efter noget tids brug. Dog kun hvis du ikke ved hvad du laver. Det gør vi heldigvis hos Axon. Vi har trykket stressbolde siden 2006, og vores tryk varer til mange års stressbekæmpelse.

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Markedsføring med stressbolde med eget logo

Stressbolde med logo er en af Axon Profils virkelige storsælgere. Som navnet antyder anvendes produktet når man føler sig stresset. En stressbold kan være din bedste ven når en stressende situation opstår, hvilket er noget de fleste af os oplever, ofte flere gange i løbet af ugen. At have en stressbold i nærheden kan være en stor hjælp i pressede situationer. Produktet fylder dermed en stor funktion blandt mange. Ved at uddele stressbolde med tryk skabes der positive og harmoniske associationer i tilknytning til dit varemærke, hvilket også er meget værdifuldt.

Hvordan anvendes en stressbold?

Stressbolde kan i princippet anvendes af hvem som helst. Man tager bare fat med den ene hånd og klemmer til. Egentlig er der ingen regler for hvordan man skal anvende en stressbold, men det er med at prøve sig frem. Man kan teste og klemme langsomt, hurtigt, eller måske i et varierende tempo. Mærker man spændinger i hånden kan man placere stressbolden på et bord og rulle den under håndfladen. Spændingerne forsvinder derefter normalt meget hurtigt. Det mest normale er dog at klemme om stressbolden. Man kan klemme hårdt og blødt. Mange foretrækker at gøre det mere rytmisk, mens andre gør det mere uregelmæssigt. Vi er alle forskellige og der findes nok flere hundrede forskellige måder på hvordan man kan anvende en stressbold. Er det muligt er det ekstra effektivt hvis man samtidig kan fokusere på åndedrættet og forsøge at sænke hastigheden. Ved at tage dybe, rolige åndedræt forstærkes den afstressende effekt. Har man desuden mulighed for at tænke på noget afslappende, eksempelvis ferien, er effekten endnu stærkere.

Hvem passer en stressbold med tryk til?

Stressbolde med eget logo uddeles normalt af virksomheder til personalet for at de kan sænke stressniveauet når pressede situationer opstår. Som virksomhed kan man endda give stressbolde med logo til kunder som en gave. Det viser omtanke for dine kunder og oven i købet får du værdifuld markedsføring for din virksomhed. Produktet er perfekt til at uddele på messer og andre events. Arrangementer som det er ofte meget intensive hvilket gør at stressbolden hurtigt bliver værdsat. Stressbolde med tryk passer til de fleste virksomheder eftersom de er så værdsatte af modtagerne. De gør ganske enkelt meget nytte og giver meget reklame for pengene. Uanset hvilken branche I er, er stressbolde perfekt. Stressede situationer kan opstå i næsten alle brancher og arbejdsformer.

Hvilken model bør jeg vælge?

Du finder et meget stort sortiment af stressbolde hos Axon Profil. Hvordan skal man kunne vælge mellem de mange modeller? Det er ikke altid lige let. Visse modeller passer bedst til specifikke brancher. Det kan eksempelvis være en stressbold formet som en hammer, der er perfekt til byggebranchen. En stressbold formet som en flyver er perfekt til jer i rejsebranchen. Et godt råd er at vælge en stressbold der matcher jeres branche. Finder I ikke en sådan model, er det aldrig forkert at gå efter en klassisk rund stressbold med tryk. Det er et sikker valg og en virkelig storsælger. Takket være at vi sælger så mange af den runde model, har den endda en endnu lavere pris end de andre modeller.

Vi hjælper dig gerne

Axon Profil blev grundlagt i 2006 og vi tilbyder i dag markedets største sortiment af stressbolde med logo. Vi har den nødvendige ekspertise for at du får et produkt du er tilfreds med. Vi har en trykketeknisk erfaring og evne til at trykke så logoet virkelig sidder fast selv efter anvendelse i månedsvis. Stressbolde er ikke så lette trykke på grund af det bløde materiale, men vi har både maskinerne og den tekniske kundskab til at kunne klare opgaven. Med vores ekspertise og store erfaring kan vi assistere dig uanset opgaven. Har du set en speciel stressbold du gerne vil se nærmere på inden du bestiller? I så fald sender vi dig gerne et gratis prøveeksemplar. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig!

En nem måde at mindske stressen

Reducer stress eller træn håndledsstyrken og koordinationen i hænder, arme og skuldre ved hjælp af vores stressbolde med tryk. Vi har stressbolde i alle udformninger. Måske finder du en der afspejler din virksomhed og målgruppe. Hvad med en stressflyvemaskine til den flyskrække, eller en snemand til den der elsker sneen? Hos os finder du med garanti det du leder efter!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Farve
  • Sort
  • Hvid
  • Rød
  • Blå
  • Grøn
  • Gul
  • Orange
  • Brun
  • Lyserød
  • Grå
  • Lilla
  Sort
  Hvid
  Rød
  Blå
  Grøn
  Gul
  Orange
  Brun
  Lyserød
  Grå
  Lilla