1. Forsiden
 2. Kontor
 3. Musemåtter

Musemåtter med logo

En god musemåtte giver øget præcision og komfort. Skrivebordet beskyttes også imod slitage. Giv dine kunder rigtige gode musemåtter med logo, og de vil blive mindet om dig hele dagen igennem. Hos Axon Profil kan du vælge mellem 20 højkvalitative modeller.

26 produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Musemåtter med logo - en reklameartikel som blikfanger

Musemåtter med logo er en af de bedste reklameartikler man kan vælge. Eftersom at næsten alle mennesker anvender computere bliver en selv-designet musemåtte en ekstremt anvendeligt reklameartikel. En god, højkvalitets musemåtte giver højere hastighed, større præcision og bedre komfort når musen anvendes. Desuden beskytter den skrivebordet mod slitage og ridser. Er den forsynet med tryk giver den desuden værdifuld reklame for dit varemærke. Med sin centrale placering præcis ved bordet så påminder den stadig modtageren om dig og din virksomhed. Tager man alt dette positive i betragtning så er det ikke så kunstigt at musemåtten er et så populært reklameartikel.

Axon sortiment af musemåtter med eget logo

Vi på Axon Profil har et bredt sortiment af musemåtter med logo. I sortimentet finder du musemåtter i alle mulige former og prisklasser. Vi er sikre på at kunne tilbyde præcis den musemåtte du leder efter. Udover forskellige typer af standardmodeller har vi også et par specialmodeller. Eksempelvis har vi musemåtter med bekvemme håndledsstøtte. Disse modeller hjælper dig på et naturligt sæt at aflaste dine håndled og derved forebygge skader. Med vores store udbud af musemåtter kan du let skabe en unik og attraktiv reklameartikel som giver reklame for dit firma over lang tid. I princip alle musemåtter trykkes med digitaltryk hvilket gør at du kan vælge foto og logoer i mange farver. Eftersom hele musemåttens overside trykkes er dette en reklameartikel med enorme muligheder til effektiv reklame.

Hvilken model bør jeg vælge?

Hvilken musemåtte model du bør vælge kommer an på en række forskellige faktorer. Foretrækker du bløde eller hårde musemåtter? Ønsker du oversiden i plast eller stof? Vil du have at undersiden skal være med skum eller gummi? Vil du have en lav eller en lidt højere model? Spørgsmålene kan være mange og ofte er det lettest at udgå fra sig selv og hvad man selv ønsker. Selvom musemåtterne skal uddeles til andre så er det alligevel klogest at udgå fra sine egne præferencer. Man må helt enkelt stole på sit eget omdømme og smag. Musemåtten med underside af gummi og overside af stof er den mest klassiske model. Om du vil uddele en musemåtte som alle mennesker kan relatere til og som de med allerstørste sandsynlighed har anvendt selv på et tidspunkt, er det her dermed et udmærket alternativ. Også den er en rigtig storsælger. Det aller billigste alternativ er at vælge en plast musemåtte hvor trykket sker på et papir som placeres under plastikoverfladen Det er et billigt alternativ, men eftersom trykket ligger under et plastoverfladen bliver motivet noget grynet. Der findes dog musemåtter hvor trykket sker direkte på plastikken. Er det en mørkere baggrundsfarve på trykket er dette at anbefale. Musemåtterne findes ofte tilgængelige i forskellige former. Nogle eksempler er rektangel, cirkel, kvadrat, oval, dråbe eller skjold. Den firkantende musemåtte er den mest populære blandt disse og står for over 90% af salget. Vil du udruste personalet med en musemåtte som er så komfortabel og ergonomisk som muligt? Da er en musemåtte med håndledsstøtte det bedste valg. Disse musemåtter er noget mere dyre, men modtageren og ikke mindst dennes håndled vil værdsætte dette ekstremt meget. Takket være at den er så bekvem kommer den til at være det foretrukne valg. Den vil blive brugt og samtidigt vil den give slagkraftig reklame for dit varemærke over lang tid!

Hvorfor er musemåtter med logo en så god reklameartikel?

Vi hjælper dig gerne!

Vi forstår godt at det kan være svært at bestemme sig for hvilken model man bør vælge. At købe en musemåtte med eget logo er ikke altid helt nemt. Der findes mange at vælge imellem og de forskellige modeller er meget forskellige. Vi hjælper dig derfor gerne. Det kan ofte være nemmere hvis man ser en prøve. Bare kontakt os så sørger vi for at du får en prøve allerede næste dag. Vi producerer naturligvis gerne pristilbud og giver tips og råd. Hvis du vil se en skitse, hjælper vi også gerne med det. Bare send os din logotype, og så får du en skitse retur hvor du ser musemåtten med dit logo. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig videre!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Mærkning
  • Digitaltryk
  • Tryk
  • Lasergravering
  Digitaltryk
  Tryk
  Lasergravering
 • Eco
  • Eco