1. Forsiden
 2. Kontor
 3. Pakketape

Pakketape med logo

Pakketape med logo, eller reklametape som det også kaldes, er en smart og billig måde at gøre reklame på for dit firma. Det minder kunden om dit firmanavn og giver din virksomhed en mere professionel fremtoning. Ønsker du lidt højere kvantiteter, er prisen desuden kun marginalt højere end normalt tape uden mærke. Tape fremstilles normalt enten i PP eller PVC. Pakketape i PP er perfekt for dig som ønsker at købe billig pakketape med logo som desuden har miljøvenlige egenskaber. PVC derimod er valget for dig som ønsker stillerullende og hård pakketape i bedst mulige kvalitet. Har du spørgsmål om pakketape? Eller ønsker du en skitse? Da kontakt os så hjælper vi dig!

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Pakketape med eget logo

Tape med tryk er en af Axons mest populære produkter. Det findes der mange grunde til. Det er en smart reklameartikel som giver meget reklame for pengene.

Pakketape med logo

PP og PVC

Pakketape med logo fremstilles normalt enten af PP eller PVC Test.

PP, eller polypropen, er et miljøvenligt materiale som hurtigt nedbrydes i tilfælde af at det skulle havne i naturen. Når det brændes, afgiver det kun vanddamp og kuldioxid. For dig som søger en miljøvenlig tape med tryk, er PP derfor et bedre materiale. PP er desuden meget billigt. Den eneste ulempe med materialet er at tappen larmer lidt når den rulles af. For eksempel er vores storsælgende tape Standard 50 mm en sådan tape type.

PVC har ikke samme miljøegenskaber, men er stille-rullende, da den er mere sej i strukturen. Netop sejheden er hvad gør tapen nem at arbejde med. Vores storsælgende Premium 50 mm er en sådan tape type.

Tre fordele ved pakketape med logo

 • Effektiv reklame til en lav pris.
 • Dine pakker og din virksomhed ser mere professionel ud.
 • Ofte billigere end tape uden tryk.

To typer af tape klæbemiddel

Der findes hovedsageligt to slags tape klæbemidler. Hot Melt og Solvent Melt.

Hot Melt er den almindelige type af klæbemiddel. Den fungerer godt når tapen skal bruges under normale omstændigheder. Hvis man ikke søger en tape med specielle egenskaber så får man automatisk Hot Melt.

Solvent Melt er et klæbemiddel specielt fremstillet for tape som skal anvendes i kølerum. Denne type af klæbemiddel kan klare ekstreme temperaturforhold uden at klæbeevnen minimeres. Pakketape Temperatur 50 mm har dette klæbemiddel.

Al vores pakketape med eget logo er tilpasset til anvendelse på pap og karton. Skal tapen bruges på andre materialetyper, for eksempel glas eller metal, bør man altid bestille en prøve og teste hvordan tapen virker på dette materiale.

Stille pakketape

Søger du et stille pakketape med logo? Dan kan vi anbefale vores populære pakketape Premium 50 mm. Pakketapen er både stille og letrullende. Perfekt for dig som ønsker at kunne pakke uden at forstyrre omgivelserne.

Tape med logo

Hvilken bredde bør jeg vælge?

Pakketape med eget logo sælges frem for alt i bredderne 38 mm og 50 mm. Hvilken bredde bør du så vælge? 50 mm er den bredde som vi sælger absolut flest af. Det er standardbredden for pakketape og den passer til de fleste, uanset størrelsen på pakken som skal sendes. En stor fordel ved dette format, er også at tapen passer til de fleste pakketape holdere som findes på markedet. Hvis du ikke har bestemt dig for en smallere tape, så bør du derfor vælge 50 mm bredde.

Om trykket

Trykket sker normalt på pakketapens overflade. Det fungerer godt for de fleste virksomheder. Ved lidt større kvantiteter er det også muligt at få trykket på tapens underside. Trykket er da helt beskyttet for slitage når man udruller pakketapen. Modellen Sandwich 48 mm er af en sådan type.

Den mest populære form for pakketape med logo er en hvid tape med kundens logotype gentaget langs tapen. Det er dog muligt at trykke på hele baggrunden i en bestemt farve. Det koster en normal trykfarve. Når båndet er trykt med gentagelser på ca. 40 cm, vises en baggrundslinje på ca. 1 mm mellem hver gentagelse. For en ekstrapris kan kantlinjen undgås. Kontakt din salgskontakt for mere information.

Tapens holdbarhed

Pakketape med tryk har normalt en leveringstid på 3-4 uger. Det er noget længere end de 2-3 uger som gælder for de fleste andre produkter. I betragtning af leveringstiden er det derfor godt altid at bestille og opbevare lidt mere tape, end du forventer at forbruge. Det er jo meget træls at stå uden pakketape med firmalogo når produkter skal pakkes og pakker sendes ud.

Hvor længe kan man opbevare pakketape med logo? Officielt er holdbarheden ca. 12 måneder. Opbevares tapen rigtigt, dvs. beskyttes fra direkte sollys og varme, så kan den opbevares betydeligt længere end det. Vi har kunder som har opbevaret deres tape i over 3 år uden at kvaliteten er blevet påvirket. Eftersom stykprisen for pakketape med tryk falder radikalt ved større antal, er det klogt at satse på en lidt højere indkøbsvolumen for at få nedsat stykprisen.

Pakketape med eget logo

Vil du gerne se en prøve?

Det kan undertiden være vanskeligt at købe pakketape med eget logo. Forskellige typer af pakketape med tryk kan adskille sig meget når det gælder hæfteevne og kvalitet. Nogle modeller er stille-rullende og hårde, mens andre har en lav pris. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os. Vi hjælper dig gerne med alle dine spørgsmål.

Har man ikke kendskab til de forskellige varianter fra tidligere, kan det være klogt at bestille en prøve inden bestilling. Vi sender gerne prøver så at du selv kan teste hvilken tape der passer til dine behov.

FAQ

Hvilke slags pakketape findes der?

Pakketape er almindeligvis fremstillet af PP eller PVC. PP er billigt og miljøvenligt og mest populært. PVC er dyrere men har den fordel at det er stillerullende.

Har I nogle billige pakketape med logo?

Selvfølgelig! Vores billigste pakketap med logo er pakketape Standard 50 mm. Det er fremstillet af PP og er desuden et godt miljøvalg.

Kan der trykkes på hele baggrunden på pakketapen?

Det er muligt og det koster det samme som en almindelig trykfarve. Der opstår dog en ca. 1 mm tyk hvid streg for hver 40 cm. Dette kan dog undgås mod en merpris.

Hvorfor pakketape med eget logo?

Hvorfor bør man skaffe tape med eget tryk? Der er mange svar. For virksomheder som regelmæssigt sender pakker ud til deres kunder, er det en god investering at satse på pakketape med logo. Pakkerne ser mere professionelle ud og modtageren kan med det samme se hvem afsenderen er. Når indholdet af pakken er slut, fungerer tape med logo også som en påmindelse om, hvem kunden bestilte varerne fra. Dette er en meget værdifuld ting i disse tider med hård konkurrence.

Prisforskelle mellem tape med og uden tryk er også meget små, i hvert fald hvis du bruger en større mængde tape per år. Der er derfor ganske få grunde til ikke at vælge tape med tryk for virksomheder der er i handel og regelmæssigt sender pakker ud. Fordelene er dog mange.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Brand
  • Scotch
  Scotch