Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.
Du er måske også interesseret i?

Pakketape med eget tryk

Axon Profil tilbyder flere forskellige typer af højkvalitets, men prisvenlig, tape med logo. Pakketape kan være fremstillet af forskellige materialer, og har forskellige limtyper. Her er en kort guide med nogle tips om hvad man bør tænke på, når man køber pakketape.

Kvalitet af tape

Pakketape er enten fremstillet af PP, dvs. polypropylen eller PVC. PP er et miljøvenligt materiale, der kun udleder vanddamp og kuldioxid, når det brændes. PP er et prisvenligt materiale, men tillader at emballagetapen afgiver en smule lyd, når det udrulles. PVC har ikke de samme miljømæssige egenskaber, men afgiver ikke lyd når den rulles ud, og har derudover en mere sej tekstur. Modellen Premium er lavet af PVC, mens andre modeller er fremstillet af PP.

Logotryk på tape

Med hensyn til klæbemidlet så kaldes standardtypen Hot Melt, og det fungerer godt i normale sammenhænge. For tape der er designet til anvendelse i kølerum, anvendes i stedet klæbemiddel af typen Solvent Melt, for bedre at kunne modstå de ekstreme temperaturforhold. Modellen Temperatur har klæbemidlet af typen Solvent Melt, mens øvrige modeller har klæbemiddel af standardtypen. Alt pakketape er tilpasset til at kunne bruges til både pap og karton. Er det i stedet tiltænkt at blive brugt på andre materialer, såsom glas eller metal, skal man altid først bestille en prøverulle for at teste, hvor godt det virker på netop dette materiale. Trykket forekommer ofte på tapens overflade. På lidt større bestillingsmængder er det ligeledes muligt at få trykt på underfladen, hvilket gør trykket helt beskyttet mod slitage. Modellen Sandwich er af netop denne type. Det er muligt at trykke hele baggrunden i en bestemt farve. Der opstår dog en ca. 1 mm tyk hvid kantlinie efter hver gentagelse, hvilket forekommer efter ca. hver 40 cm. Dette kan desværre ikke undgås. Et baggrundtryk af denne type har samme omkostninger som et almindeligt tryk.

Hvorfor pakketape med logo?

Hvorfor bør man satse på pakketape med eget logo? Svarene er mange. Til alle virksomheder der regelmæssigt sender pakker til sine kunder, er det en god investering at satse på pakketape med logo. Pakkerne ser mere professionelle ud, og modtageren ser straks hvem afsenderen er. Selv når pakken er tømt, er pakketapen fortsat en påmindelse på hvem kunden bestilte sine varer fra. En meget værdifuld ting i disse tider med hård konkurrence. Prisforskellen mellem tape med- og uden tryk er også meget lille, specielt for virksomheder der forbruger en lidt større mængde tape per år. Der er således meget få grunde til at vælge blankt tape, for virksomheder der har med handel at gøre og regelmæssigt sender pakker. Fordelene er derimod betydelige.

Lidt om holdbarheden

Pakketape har officielt en holdbarhed på ca. 12 måneder. Opbevares tapen korrekt, dvs. beskyttet mod direkte sollys og varme, kan den lagerføres betydeligt længere tid end som så. Axon Profil har kunder som lagerfører tape i over 3 år uden at kvaliteten påvirkes. Eftersom prisen sænkes ganske kraftigt ved større volumer, er det derfor ikke forkert at satse på en lidt højere indkøbsvolume og derved få stykprisen ned.

Vil du se en prøve?

Forskellige typer af pakketape med logo, adskiller sig ganske meget når det gælder både klæbestyrke samt karakter. Visse modeller udrulles næsten lydløst og er stærke, mens andre har en lav pris. Er man ikke tidligere bekendt med de forskellige varianter, er det altid en god idé at bestille en gratis vareprøve inden en hel bestilling. Vi sender gerne vareprøver så I selv kan teste hvilken tapetype I foretrækker. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig videre!

 • Sorter
  • Popularitet
  • Pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Popularitet
  Pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Brand
  • Scotch
  Scotch