1. Forsiden
 2. Kontor
 3. Tilbudsmapper

Tilbudsmapper med logo

Hos Axon Profil køber du tilbudsmapper med logo fra kun 200 stk. Vi har flere standardmodeller at vælge imellem som fås med hurtig levering. Alle modeller trykkes helt efter dit ønske. Download blot skabelonen og skab en unik tilbudsmappe i eget design. Behøver du hjælp? Da kontakt os, vi er her for at hjælpe dig! Hos os er det nemt at købe tilbudsmapper med eget logo.

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Tilbudsmapper som profilprodukt

Tilbudsmapper kan bruges på mange ting. Når du overleverer et vigtigt dokument til en kunde, viser du for eksempel større professionalisme, hvis du gør det med en tilbudsmappe med tryk. Vigtige dokumenter skal altid opbevares sikkert og denne type mappe beskytter dokumenterne fra at blive krøllet eller på anden måde beskadiget. En tilbudsmappe betyder også at du og kunden har alle dokumenterne samlet på ét sted.

Flere forskellige modeller

Axon Profil tilbyder flere forskellige prisvenlige tilbudsmapper. Alle modeller kan købes fra 200 stk og op. Hvilken tilbudsmappe du skal vælge afhænger af en række forskellige ting. Især den ønskede størrelse på mappen. De fleste modeller er i A4-størrelse, men de kan have forskellig tykkelse. Hvis du har til hensigt at udfylde mappen med et stort antal ark skal du vælge en model med en solid ryg. Bortset fra tykkelsen er citatmapperne lidt anderledes designet. Nogle modeller har afrundede kanter mens andre har mere traditionelle lige kanter. På trods af forskellene er tilbudsmapperne relativt ens og omkostningerne er heller ikke meget forskellige. Hvordan vælger man en model? Hvis du ikke har nogen særlige præferencer efter eget valg skal du vælge en af vores bedst sælgende. Du er derefter garanteret en tilbudsmappe med højkvalitets udskrifter til en attraktiv pris.

Nogle forskellige anvendelsesområder

De fleste virksomheder anvender tilbudsmapper med tryk. Eksemplerne er mange. Ejendomsmægleren har brug for mapper til at uddele oplysninger til spekulanter. Køkkenproducenten har brug for en mappe til at afgive prisoverslag og korrekturer til en potentiel kunde. Bilforhandleren har brug for en tilbudsmappe til at sende al dokumentation vedrørende en bil. Tilbudsmapper med tryk kan bruges på mange forskellige måder, hvilket gør dem utroligt alsidige og praktiske profilprodukter. Trykfladerne er store hvilket betyder der er gode muligheder for at gøre dit brand synligt. Markeringsmetoden for de fleste modeller er digitaltryk, som muliggør avancerede logoer, og som navnet angiver, så kan ægte fotos også trykkes. Her er muligheden for at skabe en helt unik tilbudsmappe der vil imponere dine kunder. Nogle modeller har elastikbånd der holder dem lukket. Denne type mappe kaldes normalt en dokumentmappe. Dokumentmapper med tryk koster lidt mere end regelmæssige tilbudsmapper, men på den anden side er de ofte mere rummelige end de normale tilbudsmapper.

Vi hjælper dig gerne

Hvis du er usikker på hvilken type tilbudsmappe med logo som du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne svare på dine spørgsmål og give dig produktforslag. Hvis det er en speciel model som du gerne vil se nærmere på før du bestiller, vil vi gerne sende dig en gratis vareprøve. Axon Profil har været i branchen siden 2006 og vi er i dag den førende aktør på reklamemarkedet. For at sikre at alle vores kunder er tilfredse tager vi altid de nødvendige ekstra skridt. Kontakt os i dag! Vi har al den nødvendige ekspertise som kræves for at din nye tilbudsmappe med eget logo skal blive helt perfekt.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Mærkning
  • Digitaltryk
  • Tryk
  Digitaltryk
  Tryk
 • Eco
  • Eco